Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rodina Rychtářova se už s Ivetou vídala roky před tím nastěhováním..otázkou je jaké vztahy měli předtím..Rychtářová v tom ale byla nevinně..tehdy nebyla doma..za viníky v této rodině shledávám hlavně Rychtáře a jeho syna Jana,kteří se od začátku na Ivetu nalepili a začali jí všude vozit a ovládat ! Nejdříve to mohlo vypadat jako pomoc,ale bylo jasný,že jim jde spíš o jejich zviditelnění a peníze..všude byli s Ivetou..a když Ivetu Darina vystěhovala z jejich domu,tak se k Ivetě za čas oba nastěhovali..jelikož jeden den je oba v noci vyhodila z domu asi ve tři ráno..nikdo neví co se tam tehdy dělo..myslím,že tam docházelo i k sex.uálnímu zneužívání..Iveta byla totiž často omámená..
  • Luky1987

Jediná dobrá česká speváčka bola Ivetka, ktorá sa dala počúvať a najkrajšia❤️

• manipulace médií s lidmi

Zdravím Iveto i všechny Vaše fanoušky ,ale i odpůrce a vyzývám:
    Vykašlete se na média -> je to sprostý divadlo, který s lidma od pádu totality hrají. Chovají se jako služebníci ďábla!

Vy sama jsi pak vzpomeňte na písně, které jste zpívala v minulosti. Bylo v nich mnoho hezkého a dokonce jste jsi v nich nechala vzkaz do budoucnosti. Např. v písni: Málo mne zná, kdo o mne říká -> jasně dáváte najevo to, aby lidská závist a mamon nezvítězily nad rozumem.¨

Co se týče pana Pomejeho, toho Vám teda nezávidím. Je to zlý člověk, zachází s ženama, jak arabové na trhu, když je mu lhostejné, co se začíná dít! Toť VŠE.
    Děkuji za pozornost!

Milan. *4*
    • Re: manipulace médií s lidmi

Naprosto souhlasím, co se týče p. Pomejeho.
      Copak ti, Iveto, stále ještě nedošlo, že jsi pro něj jen továrna na peníze ?
  • Asi každý z nás zažil v dětství nějaké trauma, které více či méně ovlivnilo náš další život. Málokdo měl to štěstí, že rodiče byli osvícení a moudří lidé. Není jednoduché oprostit se od zaběhnutých stereotypů a návyků z původní rodiny a žít kvalitnější život, náprava může trvat i dvě generace. Dokáží to jen opravdu silné osobnosti a je důležité, s kým spojí své cesty.
    Iveta svým zjevem a všestranným talentem nějak nezapadala do té své "obyčejné" až prosté rodiny. Nízká sebeúcta, neschopnost vybudovat zázemí s kvalitním partnerem, psychické problémy jsou zřejmě důsledky citové deprivace a nedořešených traumat. Od ženatého muže se třemi dospělými dětmi nebylo zodpovědné mít s labilní Ivetou miminko, ta si ho však nakonec vyvzdorovala. Jak to bylo po rozpadu vztahu s péčí o Artura - myslím, že postoj pana Štaidla "hlavně ještě víc neuškodit" byl jediný možný. Syna získal právní cestou, když už způsob Ivetina přežívání doslova devastoval jeho mentální i fyzický vývoj. Změna prostředí mu evidentně prospěla. Díky Ivetě a jejím partnerům se stal pro všechny škodolibce mediálním soustem. Pan Štaidl důslednou ochranou zabránil, aby z něho bulvár udělal štvance jako z jeho nešťastné matky. Do Arturova života vstoupil řád a chlapec dostal šanci rozvinout svůj potenciál.
    Pro někoho je dětství spíš peklem, dobrá zpráva je, že děti jsou pak připraveny, že život není jen procházka růžovým sadem. Důležité je nenechat se semlet, ale vyrovnat se s křivdami, rodiče pochopit a odpustit jim.
  • Tak po delší době..už nikoho nesoudím a nemoralizuju,ani Ivetu.Jsme jenom lidé a každý nějaký..Ona má bohužel tu smůlu,myslím,že je tak nějak pořád na očích a co si budem povídat,lidi tohle zajímá.Vzala si toho koho vzala,nějak se snaží fungovat.Mládí už je trochu pryč,ale stárnem všichni.Někdo vypadá líp,jiný hůř no tak to zkrátka je.Takže..za sebe at si dělá co chce,a žije taky,je to její soukromá věc.I když medialně známá.. *3*
  • Luky1987

Ako speváčka bola nič moc už potom. Partnerov všetkých, čo mala Ivetka katastrofa tiež 

• Emilidzex
    mě ji je líto chudák *13* škoda mě se chce brečet *13* *13* *13* *13* *13*
  • Iveta je krasna zenska, krehka bytost plna citu... ale zaroven je to tezka alkoholicka. Kazdy odbornik vidi, co se tady deje... Je v pohode, plna lasky, vzdy jen do te doby, dokud protejsek nepochopi, ze ji nemuze pomoci, ze je to jen porad dokola... a bud to hned utece nebo ji zacne pomahat razne: tim, ze ji chce dat lecit. Pak nastane zlom a prijde sebelitovani a napadani cloveka, ktery chce pomahat, protoze se nejenze nechce chlastu vzdat, ale neumi si ani nahlas rict: Jsem alkoholik a musim se lecit! A pak nastupuje realita, ze bez toho ji neni pomoci ani s tou nejvetsi laskou! Lituji v tomto Domenica, o kterem si myslim, ze ji opravdu miluje a stejne tak ji miloval i Jirka. Domenico jeste nevi, ze ji nemuze pomoci... a delat nekomu draba, to neni o zivote. Zivot je o tom, moct se na toho druheho spolehnout a ne bat se vytahnout paty z domu, protoze Iveta je okamzite v depkach ( abstaky! ) a proto se hned ozere namol... Moc bych Ivete prala, aby Domenico setrval, ale vim uz ted, ze nevydrzi nervove a vzda to... Bohuzel jsou tady zakony takove, ze i u tezkych alkoholiku je lecba dobrovolna. Jedine, ze by neco provedla a lecba by byla povinna. Co se musi stat, aby se lecila povinne a tim se snad jeste zachranila ???!!!
    • Psala jsem tady pred par dny...Bohuzel jsem se nemylila... Domenico nevydrzel s nervama............... Iveta se upila malem k smrti.... Jesteze je Artur v tabore, ale urcite uz o tom vi a netesi ho to tam.....
  • Četla jsem, že se Iveta pomalu vrací zpět na pódia....držím pěsti, aby všechno vyšlo.! *4*
  • Týtý

Milá Iveto. Moc Vám gratuluji. Držím Vám palce ve válce s Vaší bývalou komornou Goldou. Buďte silná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit