-
Rychtar je nejvetsi prase za jeji smrt muze on a umlatil bych ho tyckou at je rad ze me to blokuje sproste slova jinak by tady ten muj slovnik nestacil si stary ........
-
Text Vašeho příspěvku 7. února 2014 20:53
O alkoholismu Ivety Bartošové (47) už byly popsané stohy papírů, přesto zpěvačka bude vždy dál popírat, že by s pitím kdy měla problém. Super.cz se však ozvala svědkyně, která k ní měla ještě donedávna velmi blízko, a popsala opravdu velmi nepěkné věci: „Několikrát byla kvůli pití blízko smrti!“ tvrdí.
Žena, jejíž identitu redakce dobře zná, potvrzuje, že nebýt podzimního prasklého vředu pěnice, už by pravděpodobně nebyla mezi živými.
„Zachránilo jí to život. V Bohnicích měla sice asi třídenní delirium, ale pomalu se z toho začala dostávat. Předtím už to bylo na hraně. Jenom kolikrát upadla a ublížila si! Žuchla sebou těsně vedle mřížoví chladiče aparatury, kterou měla rozestavěnou v domě. Nebo když se psalo, že spadla z kola, ve skutečnosti to bylo úplně jinak. Kolo je snad doteď zaházené věcmi v garáži, léta na něj nikdo nesáhl. Josef Rychtář zná moc dobře pravdivou verzi, že se skutálela ze schodů. A jednou v noci zase čekala, až usne, chtěla ho potichu přelézt a jít si pro flašku, ale šlápla do prázdna a hlavu si rozsekla o skleněný stůl. Josef ji našel v tratolišti krve,“ vzpomíná zdroj. Podle něj Ivetě před příjezdem záchranky manžel dezinfikoval ránu vodkou, kterou pak Bartošová pro jistotu dopila.
Tehdy se o ní psalo, že skončila v nemocnici a vypadala prý jako vypitá troska, což se Iveta snažila vyvrátit tím, že se nechala nafotit před svým domem. „Fotografové ale neviděli, že má stehy ve vlasech. Už ani na jejich vyndávání se nešlo, aby ji u toho nikdo nenafotil,“ tvrdí žena.
Podle ní s Ivetou ale bylo pod vlivem pití lepší pořízení. Za cucíka prý byla schopná udělat, co se po ní žádalo. Zato když po operaci musela přestat pít, nedalo se s ní údajně vydržet. „Všechny kolem sebe začala komandovat,“ dí svědkyně.
A proč Bartošové nikdo z jejích nohsledů nepomohl od závislosti? „Sanitka se volala mnohokrát, ale když se nikdo nechce jít léčit, nedonutíte ho. Podepíše revers a je zpátky doma u flašky,“ dodává dáma, která si myslí, že Iveta znovu není v pořádku, jinak by se na tak dlouhou dobu nepřestala ukazovat v médiích. Bez jejich zájmu prý v střízlivosti nedokáže být moc dlouho. -
Tak jsem se nad tím vším, co se stalo zamyslela a nejednou mne napadla otázka: Kde byli ti Rychtářovi kámoši z médií toho 29.4., v době kdy zůstala Iveta doma sama? Kde byli když vyšla z domu a vydala se na svou poslední cestu? Proč tam nikdo nebyl? Vždycky se tam někdo z novinářů motal a slídil. Kam se všichni poděli? Rychtář byl na Policii a Iveta byla doma dle všeho sama. Nepřijde Vám to dost podivný?
-
-
Na to také myslím, stále číhali před domem, a pak jí klidně nechali dojít ke kolejím u rybníku?? Pohyb. čidla musela upozornit na její odchod, a jak sama uvedla, chodila ven jen s Pepou!!! Opravdu podivné.
-
-
Iveta ma neskutecny talent neustale se obklopovat spatnymi lidmi kteri ji nici.Iveta je ale dost stara na to aby stim uz neco udelala.Myslim si,ze jako zpevacka je na konecne a v nejaky bombasticky navrat je uz zbytecne cekat.Jeji drzeni se v podvedomi lidi uz zajistuji pouze skandaly.A jestli bude s Rychtarem nebo ne ,je uplne fuk, protoze by na jeho misto nastoupil zase jenom nejakej ufoun!!
-
-
Může být stará, jak chce, je to duševně nemocný člověk, který potřebuje jediné - odbornou pomoc.
-
-
Je mi moc líto, co se stalo. Byla to zpěvačka našeho mládí a se Sepešim jim to moc slušelo. Každý je strůjcem svého štěstí, ale jí nikdo nepomohl. Nechte jí prosím odpočívat alespoň teď, když už není mezi námi.
-
Jsem z toho též v šoku,co se stalo.Pořád říkám,nikdy si neměla brát toho Rycháře.S ním neměla dobrý život.Bývala to krásná a dobrá zpěvačka.Upřímnou soustrast celé její rodině.Zůstaneš stále v našich srdcích,Iveto.....
-
Bulvár jí uštval,manžel idiot,co říci.Dnes jí převezl Cháron přes řeku Stix.Zachovejme si tu čistou děvuchu z Beskyd,Ivetu Bartošovou takovou jaká byla.Ne před tím než si sebrala život,pod koly vlaku.Ale takovou jak začala ze Sepéšim.Tři oříšky pro popelku.Nádherná klasika.Ivetko,již nic takového nezaspíváš.Maminka a tvá rodina prožívá bol,tvá sestra,dvojče již nebude mít dvojníka a bratr,nebude mít sestřičku.Nevím zda to bude číst rodina,snad jí to někdo řekne.Mílá rodino,upřímnou soustrast,ne těm,kteří jí využívali a zneužívali.Milý synku,u nás v Beskydech se říká,zemře táta,zemře,ale když zemře matka,zemře všechno,no žít se musí,máš rodinu ve Frenštátě opři se o ní.Ne o ty,kteří tě využijí k nekalým činům.Pokud někomu ublížila,odpust'me jí.At' je jí země lehká.
-
Přesně tak,policie musí vše pořádně vypátrat i ty dopisy,kdo je vůbec psal?Iveta si Rychtáře nikdy brát neměla.O co mu vlastně šlo,když si ji chtěl hned brát?Co ji nasliboval?Škoda takové pěkné ženské a zpěvačky.P.Rychtář jí k tomu všemu ještě dopomohl.Myslím si,že ten pan Macura ji měl moc rád a určitě by ji pomohl se léčit.
-
Je mi za Ivetkou nekdy smutno, pro me byla nejlepsí zpevacka a mám jí rád
-
-
to mi povidej je mi taky smutno když nani zpominam *9* *13* *10*
-
Jsi dobrý clovek, más v sobe hodne citu, tak proto ti je za Ivetkou smutno
-
-
iveta neumřela !!nikdo neumře kdyz je doopravdy milujeme Iveto zůstaneš v našich srdcich navzdy... *7*