Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zrovna jsem slyšela zveřejněný rozhovor údajně zhroucené Ivety, jasně že zhroucené!!! TV ji dala příležitost se postavit na nohy, ale nezvládla to. Kolikrát už se zhroutila? po sté? na co se proboha čeká ????? Až se předávkuje léky a zabije se ?! Léčení musí nastoupit okamžitě !!! Je to sice dobrovolné, ale už všichni vidíme že o sobě nerozhoduje a pokud se nervově hroutí je to jasná vstupenka do léčebny i nedobrovolně ! Jestli se jí něco stane, tak budou panu Rychtářovi i producentům v TV Pětce Čechy malé....
    NALOŽTE JI DO SANITKY A ODVEZTE JÍ NA LÉČENÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • to že se koncert uskuteční mohli očekávat snad jen skalní fanoušci.jen jsem čekal jak to zdůvodní.tipoval jsem na akutní transplantaci jater,rýmečku špatně padnoucí boty.ono je všechno jinak.tv5 jí neplatí.zase je za chudinku.ta tak manipuluje se svým okolím,že každý normální člověk se musí zamyslet,jak dlouho jí to může procházet.holt v tom má léta praxe.byla doba,kdy jsem ji měl rád.pak byla doba,kdy mi jí bylo líto.ted už je mi jen z duše protivná.
    • a ještě bych chtěl dodat těm,kteří ji nekriticky litují.ona si v té ublížené poze libuje.je to pro ni jako pro ostatní dýchat vzduch.je to hysterická nána,která ani nechce aby jí někdo pomohl.když je za chudinku může se zavřít chlastat a litovat se jak je svět zlý a nepřející a přitom ona chce rozdávat jen lásku,radost a světový mír amen.
  • Komu není rady tonu není pomoci!Uz mam dost cele Ivety.Porad dokola tvrdi jak je stastna,jak nemá problém a jak si da občas jen sklenicku vina.Hodne lidi se ji snazi pomoci ale zacinam si myslet ze si to nezaslouzi!Dela ostudu nejen sobe ale hlavne synovi.Kdyz uz pro nic jiného,tak kvůli synovi by se mela snazit byt zase alespoň castecne v poradku protože uplne normalni uz nebude nikdy.Alespon ne do te doby dokud u ni bude navezenej Rychtar!Jo a jestli si ho vezme tak to ma holka spocitany.Je mnoho lidi kteří mají problémy,ktere si nezavinili sami a nikdo jim nepomuze a kolem nemozne, nenapravitelne Ivety se to pomocníky jen hemzi.Pomocte radeji nemocnym a postizenym detem,ty to alespoň oceni a zaslouzi si to!
  • Luky1987
    Rychtár za to vsechno muze bulvár a novinári. Ivetka si takový osud vubec nezaslouzila, at odpocívá v pokoji
  • To co si přeje p.Rychtář,aby Iveta měla na sobě svatební šaty?Je tohle vůbec možný?Přece člověk ,který zemře pod koly vlaku,musí jeho tělo vypadat hrozně.Jinak,než když člověk zemře přirozenou smrtí.A hádat se po tom všem,že se nestydí.Iveta si zaslouží klid a ne,aby i po její smrti nebyl. Nechte ji už v klidu,to už je přece jedno,co bude mít na sobě.Pane Rychtáři vy zajděte k doktorce,nechte si napsat silný léky na zklidnění,protože,tohle co vyvádíte,to už je šílený.Nechte Ivetu v klidu spát.
  • Tak Iveta prý se začala léčit na psychiatrii v Bohnicích.To je dobře,ale musí opravdu chtít tam vydržet a bojovat proti alkoholu.Chce to ale moc pevnou vůli.Ale měla by se odpoutat od Rychtáře a věnovat se své mamince,synovi a svým nejbližším.Potřebuje kolem sebe normální lidi a záleží na ní.Pan Rychtář pro ni nikdy dobrý nebude.Moc bych jí to přála,aby se uzdravila,ale je to léčení dlouhodobé.Její rodina bude její opora,pan Rychtář ji nikdy oporou nebude.
  • kirushka97
    Proboha! Už se na toho Rychtáře konečně vykašlete! Copak nevidíte, jaký je?
    • Jéžišmaria, copak by se asi stalo dál, Rychtář je sice blázen, ale copak by někdo normální mohl s takovou Bartošovou vydržet, vždyt ona kromě ŠTAJDLA ty blázny vyhledává,možná je to záměr, protože jako zpěvačka je už odepsanám tak ji živí bulvár a tudíš vedle sebe potřebuje někoho jako je Rychtář nebo jemuu podobný. Skutečně si nepamatuju, že by žila ona někdy nějak normálně.
  • ViolettaLeon
    Upřímnou soustrast všem jejím rodiným příslušníkům!! *13* *13*
  • Luky1987
    Bude tomu zítra už 2 roky, co Ivetka není mezi námi at odpočíva v pokoji naša hezká princezna české pop - music *9* *13* *7*
  • Když byla Ivetka mladá ona byla tak krásná! Bože snad nejkrásnější žesnká v československu. Vypadala jako princezna. Pak příšla ta střašná tragédie s Petrem Sepéším a od té doby sní život cloumal jak na horské dráze.
    Vždycky byla na vrcholu slávy vyhrávala všelijaká ocenění a poté snadla na uplné dno! Myslím že se neměla rozvádět s Jiřím Pomejem...Bylo by to pro ni nejlepší. Toho si vzala před nedávnem nebyl ten nejlepší krok k štastnému životu.Ani se mi nechce vyslovovat toho strašné jméno! Myslím že to byl Rychtář kdo ji dohnal k tomu aby udělala tu strašnou věc.
    Myslím už se přiznal jen tím že vyrábí důkazy. A když volal s Martucim nebo jak se jmenuje říkal "Já jsem narozdíl od vás dostal Ivetu tak kam jsem potřeboval" Doufám že Rychtář chcípne v pekle.!! Upřímnou soustrast celé její rodině. Měla jsem jí moc ráda. Doufám že se bude mít v nebi líp než v tomhle strašném světě!
    • No ano, já zařazuju Pomeji i Štajddlado skupiny s Rychtářem.
    • Mám absolutně stejný názor! Ivetka byla nádherná žena a je jí opravdu veliká škoda! :( Rychtář je nejstrašnější stvoření jaké jsem kdy viděla!!....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit