-
Když otevřu noviny a čtu o Bartošové a tom bláznovi už nemám ani náladu je číst.To je pořád dokola ,alkoholička a pitomec koho to zajímá ze se zasnoubili a budou mít svatbu NIKOHO.Už ani nekupuji noviny škoda peněz...... *11* *11* *11* *11*
-
Místo snahy po objasnění tragedie IB si media našla novou oběť. Podaří se jim znechutit vyšetřovatelku KR, alis "Rudou Soňu", "zrzavou kriminalistku", "svlíkačku" atp., nebo spíš nabudí její ctižádostivost a dokáže nám, že je ženou na pravém místě? Doufejme, že nevyměkne, její psychika bude dostatečně odolná a viník, ev. viníci po zásluze potrestáni.
Evule62: 3. 6. 2011 ve 20.05 napsala komentář:
IB nedopadne dobře, pokud se okamžitě nenechá zavřít do Bohnic a nebude se léčit. Je zralá pro skok pod vlak, a to je velmi smutné.
Proč nezúčastněný laik dokáže vyhodnotit situaci zavčas lépe než nejbližší okolí, lékaři, právníci, rodina.... -
-
Kdyby nekdo pomohl Ivetce se léčit, tak by byla tady mezi námi ješte. A Rychtár ten hajzl jí prí nosil léky, které mela zakázané užívat, chcípni ty šmejde
-
-
Prezident Zeman řekl, že IB ublížili lidé kolem ní - kdyby byla v přátelském prostředí, bulvár by jí určitě nezabil. Že by se chtěl pan prezident angažovat v tahanicích o její ostatky, majetek, tantiemy z jeho sdělení nevyplynulo. Příbuzní měli konat, když zpěvačka jejich pomoc nutně potřebovala - když byla ještě živá. *11*
-
-
Presne, príbuzní meli konat a pomoct jí se z toho vseho dostat, tak by byla jeste Ivetka nazivu
-
-
-
-
Richtar je ten nejvetsi ..... miluju Ivetine pisnicky a je smutne ze uz tady neni a ten .....za to muze koukal jsem na jeji sestru tak pro me bude stejna jak ona stejne krasna
-
Ja byt Ivetou, chodim kanalama. To co predvadi neni normalni. A jestli s ni bude natacet ta televize, tak uz ted vsichni dopredu vime celkovy obsah. Chlapci, neschopni manazeri a rodina ji ublizila. To je vsechno, ale ze ona je ta hlavni, co vsechno posrala, to nevidi.Ja se divim jeste tem chlapum, ze ji chteji. Asijenom proto, ze je porad nachlastana a pridrzi jim. Jinak je prece v jejim okoli hodne krasnych, chytrych a hlavne strizlivych a pracovitych zenskych.
-
Čau Vacátko, Ivetka mela smulu na chlapy Rychtář, Podhurský, Pomeje, Macura, Martucci atd. všechno kašpari, který jí jenom využili. PS já jsem jí mel rád a nikdy neprestanu
-
Ivetka, anjeli su stastni ze Ta maju medzi sebou... Nezabudame *14*
-
Upřímnou soustrast všem v její rodině.
Je mi to moc líto.Ano asi za čtvrtku věcí si může sama, ale za ostatní může ten blbý bulvár a povedený manžílek!No, blahopřeji všem bulvarním magazínům a internetovým stránkám(osobnosti.cz nepočítám, nevím kdy o ní naposledy kromě teď něco napsali) podařilo se vám vzít první život!Prosím už s tím všem přestaňte!Tak snad je tam šťastnější než byla tady.Je u svého milovaného Petra, to je důležité.Měla jsem ji ráda, je mi to opravdu líto. -
Muze zato Richtár hajzl jeden a Macura jí chtel pomoct policie se mu potom smála a takhle to dopadlo, kdyby Ivete nekdo pomohl urcite by byla nazivu
-
Dobrý den, je nám velmi líto co se stalo, ale jí už bude jen dobře, hůře je na tom Artur. Mohl by, prosím Vás, někdo zastavit toho člověka co si osobuje o všem rozhodovat, lhát a dělat z tak nešťastné události frašku? Kde je důstojnost při odchodu člověka, matky především. Dělá z toho všeho jenom divadlo a nejhorší je, že se vůbec nestydí a její vlastní rodinu,a jedinou, od ní odstřihnul.Jeho podíl na její smrti je obrovský a on se nestydí truchlit u rakve místo jejího syna a blízké rodiny. Děkuji.
-
-
Domnívám se, že rodina dala od IB ruce sama, a to dávno před její smrtí...
někdy je to jediný způsob, jak si uchovat zdravý rozum. Neznamená to, že sebranka kolem vypečeného vdovce, včetně něho, má vyhráno. Stodolovi byli také nakonec jak obviněni, tak potrestání.
-
-
To přece není možný,aby Iveta chtěla dítě s tím ubožákem Rychtářem a budou mít i svatbu.Iveta potřebuje hlavně léčení na protialkoholním.Dítě,které by se jim narodilo by bylo chudák.Copak si to neuvědomují?Iveta potřebuje opravdu pomoc,to už není opravdu žádná sranda.Co se to s ní stalo?Čím ji pan Rychtář tak upoutává?A tisk se tím ještě baví.Fakt smutný.