-
Rychtář je idiot,jinak by ji dávno odvezl k doktorům..co to je za chlapa, když se v klidu dívá, jak se jeho ženská láduje práškama a zapíjí to alkoholem? Za tohle by měl jít bručet. Je to vážně magor.
-
Já jsem dával Ivete tady hlas i kdyz zila, jsem její fanousek a opravdu me mrzí, ze uz tady mezi námi není :(
-
Bartošová je loutka bez vlastního názoru, bez náznaku silné vůle, bez sebekritického pohledu na sebe samu, neschopná samostatného života. Potřebuje vedle sebe silného chlapa, který by jí vedl a striktně určoval, co má dělat a co ne - viz Štaidl. Dokud byla s ním, tak fungovala dobře. Pak si jí vzal do parády Tříska - ufoni, znásilnění - od té doby to s ní jde těžce do háje. Už se nevyhrabe, tisíckrát se dává dohromady, vypadá na týden dobře, pak zase sebevraždy, chlastání, prášky, scény, neschopnost vystoupit na veřejnosti.
Toto indiviuum prosím vymazat ze stránek osobností (jako dalších 99 procent). -
Je mi Ivety strašně líto, že takhle skončila. Proboha Iveto, Rychtáře už konečně vyžeň nebo tě zničí. Podívej, jak se chová ke své exmanželce. Vždyť je to násilník, který patří za mříže. Na tobě se jenom zviditelňuje, je mu vidět na očích, jak ho zájem bulváru hřeje. Akorát tě využívá. Prosím tě, tak už to pochop. Vykopni ho jednou provždy, dej si pauzu, dej se do kupy a zase se vrať.
-
Střet s psychopatem můžete přežít ve dvou případech, prvním je útěk. Druhý použití větší síly než má on, tedy těžším kalibrem zasáhnout jeho slabou stránku. Moralizování není v žádném případě na místě. Říčanští si určitě nepřejí, aby se v místě posledního odpočinku jejich blízkých permanentně potloukala podivná individua vč. bulváru a PČR. Po operaci ve VN byla IB zřejmě ve stavu, který vyžadoval přeložení do PL. Pro momentální neschopnost pacienta o sobě rozhodovat bývá soudu lékařem podán návrh na nařízení hospitalizace v PL, souhlas musí pacient ve stanovené lhůtě dodatečně podepsat. Která klinika v ČR by ale stála o trvalé obležení novinářskými supy, Rychtářovy výblitky v přímém přenosu, stupidní videa z návštěv... I další celebrity měly z těchto klinik až fobii (např. skladatel KS), i ten nejnižší personál nectí mlčenlivost...
-
Presne Zdenka, bulvár, Rychtář šišlavej a koktající slizoun Pavel Novotný aj Macura majú na tom všem podíl. Ivetka byla výborná zpevačka opravdu s krásným hlasem, nech odpočíva v pokoji *14* *14* *14*
-
Mám Ivetku rád a ti co jí ubližovali Rychtář, Macura, slizoun PN... dojde na ne !
-
Pan R. je psychopat a pozér. Ten jeho tyátr na kolejích a nyní zase šaty a pohřeb?! Nedělá to pro Ivetu, ale pro sebe, chce smýt svou vinu, ale to se mu nepovede. Copak normální člověk běží pár hodin po tragédii na místo kde se stala a vezme sebou ještě bandu s foťákama? Normální člověk zaleze se svým žalem někam do koutka a sám neví co se sebou. ON nesouhlasí s pohřbem v rodinném kruhu? On se chce schovat za fanoušky, protože se Ivetina rodinného kruhu bojí! A fanoušci? Ti mají rádi Ivetu a ne jeho, takže bych se vůbec nedivila kdyby fanoušci dali Pepovi pořádný výprask. A ty dopisy? Ten, který mu nepatří ukazuje veřejnosti a ten, co byl pro něho neukáže a teď dokonce podá trest. oznámení na PČR, že mu ho ukradli. No já myslím, že máme toho šmejda Pepy všichni dost a přejeme mu soudní spravedlnost.
-
-
Nenadelate nic....bohuzel. Ze se s nim vubec zahodila. Sice souhlasim do pismene, ale dle me z toho vyvazne bez trestu. A ty jeho sceny u onoho mista....jaj, ten clovek je opravdu dusevne nemocny.
-
souhlasím je to pěkný parchant ale na každou svini se vaří voda!!!
-
naprostý souhlas...:-(:-):-(
-
-
Pan Rychtář sice nese vinu na smrti Ivety,ale ten,kdo popsal hřbitov a hrob Rychtářové rodiny,to neměl dělat.Mrtví za nic nemůžou a tohle mohl udělat jen blb a ještě k tomu neumí češtinu.
-
Bohužel každý, žijeme sám za sebe a Iveta tohle neuměla. Místo střídaní partnerů, na kterých byla, vždy závislá se měla více soustředit sama na sebe a svého syna. Je spousta žen samoživitelek, co mají děti a udělají pro ně vše na světě, bohužel Iveta na svého syna vůbec nemyslela. Copak člověk musí za každou cenu, žít v partnerském vztahu, pokud to nefunguje, buď to přijde, že člověk najde spřízněnou duši nebo ne, ale nejde to řešit za každou cenu, jenom aby nebyla sama, být s kýmkoliv. Nakonec sama by nebyla mohla být se svým synem, mohla v klidu pracovat zpívat, mít přátele, žít jako každý normální člověk. Myslím, si, že Rychtář ji převzal, již ve stavu, kdy o sobě nebyla schopna reálně uvažovat a on si s ní mohl dělat co chtěl. Místo, aby ji pomohl, spojil se s její rodinou a podpořili ji léčbě, tak využil nemocného člověka ke zviditelnění sám sebe a jejímu totálnímu zneuctění. Rychtář by měl být dávno ve vězení.
-
-
Hezky napsané, souhlasím.
-