-
Upřímnou soustrast.. byla to dobrá zpěvačka i osobnost.. nezasloužila si takový osud.. budeš nám chybět..
-
Nestačí, jak ji pronásledovali zaživa, przní její památku i po smrti, hyeny.
-
-
Ivetka tu strašne moc chýba, našťastie po nej ostalo veľa krásnych pesničiek a videi.. Všetkým ktorí jej ubližovali sa to vráti. Ivet chýbaš.. Nezabudame *14* *14*
-
-
Zdenka máš tiež pravdu
-
-
-
Porád mi je za Ivetkou smutno :(. A vcera jsem si za ní zápalil svícku
-
-
Jsi hodný člověk a proto cítíš srdcem kdo si zaslouží lásku k člověku,jako byla Ivetka.Myslím taky na ní,neboť se v životě potýkala s falešností lidí.Byl bych rád,kdyby už měla konečně klid a né tu mediální štvanici kolem její osoby.
-
-
Mám Ivetku fakt rád mrzí mne, ze to s ní takhle dopadlo a moc tu opravdu chybí
-
-
-
Ja jenom nechapu proc ten Rychtar o tu Ivetu tak usiluje.Proc vynaklada tolik usili?Nikoho prece nemuze pritahovat vecne opila,sfetovana blabolici,pocuravajici se,odula a neuprevena zenska.Zajimalo by me co ma ten pan Rychtar za lubem a vůbec všichni ti statecni zachranci kolem Ivety.Stejne ji ten jeji život jenom komplikujou.
-
-
Jde mu o její BARÁK !!!
-
-
Iveta si nezaslouzila takle skoncit,Rychtář je s prominutim trosku blb
iveta pro me byla vic nez zpevacka atd. byla pro me soucastka bez ktere se mi dobre nepovode IVETA ZUSTANE NAVZDY V NASICH SRDCICH"!!! *9* *9* *9* -
Mrzí mě,že každý se Ivetě smál jaká je to alkoholička,bulvár a nejen ten si z ní utahoval a teď,když se zabila zřejmě z důvodu psychického vypětí díky bulváru,jí najednou všichni měli rádi a mrzí to samozřejmě i novináře a všechny okolo najednou je pro všechny svatá a všichni jsou zdrceni. Iveta asi neměla jinou volbu než tu,kterou si zvolila..a nejhorší na tom je,že nebude mít klid ani posmrti. Miliony článků ohledně smrti atd..dávám tomu několik týdnů než se to uklidní a je mi vážně lito syna Artura,který to díky TV a bulváru bude mít denně na talíři,že mu umřela matka. A ještě horší je,že za rok bude další článek,že je to přesně rok od smrti Ivety a syn Artur bude opět zrdcený. Kdyby ji nechali všichni v klidu žít a pořád o ni nepsali takový hlouposti použila bych vulgární slovo,ale bohužel to tento portál nedovoluje,a lidi to nečetli tak tu možná ještě teď je. Upřímnou soustrast rodině a blízkým. Odpočívej v pokoji Iveto. Je mi to líto. Byla bych ráda kdyby ji přestali všichni řešit a nechali ji konečně v nebi v klidu,ale to se asi nestane :-(
-
Nemá.Když nebude Rychtář,tak ho okamžitě nahradí další pochybné individuum .A koncerty,nebo muzikály nejsou jen o zpěvačce.Je to o spoustě lidí okolo,kteří zajištují bezproblémový chod.Problém je ale Iveta,která neplní smlouvy je indisponovaná ,,opilá,,a všem maří jejich práci.Proto už jí nikdo nevěří a nechce s ní spolupracovat.Je to její práce.Vy když budete chodit do práce pod vlivem,tak vás propustí a budete mluvit o štěstí,když vám to dají pouze dohodou.Iveta se léčit nechce a tak je ráda,že žije aspon z článků bulváru.Je to smutné,ale je to tak. *11*
-
Že se tady všichni nestydíte!
Nechte Ivetku v pokoji odpočívat. -
Bulvar prohrasuje ze zdrhla s nejakym typkem, pred nejakym typkem. A ten typek volal druhemu typkovy at vrati Ivetu typkovy...
-
-
ach ano, gramatika za vsechny prachy....
-
-
Ale gramatika - negramatika, to co jsi napsal je přesné a navíc vtipné vyjádření celé situace. Líbí se mi ti. *1*
-
-
*1* *1* *2* *2* *15* *15* *3*
-
-
Ivetka zustane v nasich srdcích jako výborná zpevacka, dobrý clovek a slavná legenda. R.I.P. Ivetko