-
..chce nové zuby a přitom přestala jíst,takže je ani nepotřebuje ! *2*
Chtěla zuby i kvůli koncertům a teď ruší jeden za druhým !
*15* -
Ale jistěže je lze srovnávat. Hlavně ale lze srovnávat, jak tehdy po smrti lady Di všichni proklínali novináře a nikdo nepochyboval o tom, že zavinili její smrt. A kdopak u nás poukázal na to, že se k Ivetě chovalí jako k lovné zvěři a čekají, až ji uštvou docela ? Kdo z důležitých lidí se ozval, aby to odsoudil ? Nikdo ! K Dianě chovali respekt a zároveň byla pro ně zajímavá pro způsob života , kt. vedla.Iveta je pro ně lákavá pouze tím, že nemá peníze, nebude je dávat k soudu jako Vondráčková a navíc je milá a krásná a časopis s její tváří na titulce se okamžitě prodá.
-
-
*15*
-
-
Pardón Rychtár, ale je to proste hajzl a za Ivetinu smrt muze on
-
Na smrti Ivety má hodně podíl p.Rychtář.Psychicky ji týral,bála se ho.Nainstaloval všude kamery.Tohle není normální člověk.Měl by za to být trestaný.Kdyby Iveta byla v jiném prostředí a léčila by se,byla by zde mezi námi.A p.Rychtář už vyhazuje její věci,je tohle vůbec možné?Je to zlý člověk a Iveta s ním nikdy neměla být.Moc smutný konec Ivety Bartošové
-
To co z Ivety je-je Rychtaruv dokonale propracovany plan.Dodava Ivete prasky a alkohol v jakemkoliv množství aby ji udrzel poddajnou a poslusnou.Proto se k nemu Iveta stále vraci a co na tom ,ze ji Rychtar surove bije-on ji namluvi.ze je to pro jeji dobro a ze ji tak chrani a uz skoro nesvepravna Iveta mu to uveri a pro media bude papouškovat to,co on ji naridi-jako ze,spadla z kola.schodu nebo postele.Vsadim se,ze ted bude Rychtar spechat stou svatbou a az si ho Iveta vezme,tak ji zbavi svepravnosti a shrabne všechno.Proto ji odvezl z Bohnic,protoze nesnese aby byla mimo jeho dohled a k smrti se boji,ze by ji tam mohli pomoci,a ze by Iveta zacala zase trosku racionalne myslet.A to on rozhodne nechce nechat dopustit.
-
Pro Sašu - neříkám, že všechno, co jste napsala, je blbost. Naopak, v některých věcech máte pravdu. Ale pokud vidím, že u mě doma, v mé blízkosti, přímo vedle mě se druhý člověk propadá do zoufalství tak jasného, že je úplně mimo, mluví zpomaleně, pomalu se hýbe, dokonce i píše dopisy na rozloučenou, co uděláte? Taky nic? Jedině správný postup je vzít ho za křídlo a dokopat do léčebny, to rodinný příslušník může, ověřte si to. Měla to snad udělat maminka nebo neplnoletý syn nebo Vondráčková?
Vzpamatujte se! -
máte pravdu. Synka je mi moc líto a přeju mu hodně štěstí, podpory a zdraví.
-
Měl jsem z toho tyjátru kolem ní tak trochu srandu, ale v hloubi duše jsem měl obavy. A překvapuje mně, jak mně to vzalo. Snad proto, že jsem na její hudbě vyrůstal. Za to může nezájem jejích blízkých, špína našeho šoubyznysu a hlavně ty dva kreténi, Rychtář a Macura. Když jsem viděl toho prvního blba v dokumentu ČT, jak tam říkal frajerům z bulváru, co budou dělat a kam pojedou, tak mi bylo špatně. Oba dva z toho žili. Tipnul bych si, aspoň doufám, že budou vyřízený lidsky i finančně.
-
-
Přesně...kéž by se chtěli pobít navzájem...
-
-
Presne tak, Ivetka si zaslouzí uz klid, média a novinári nech jí dají pokoj!!!
-
Ivetka je nejlepsí ceská zpevacka podle me a moje nejoblíbenejsí z nasich koncin. R.I.P. Ivetko :(