Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi to velmi luto, Ivetka bola super spevacka, citlivy clovek. Obrovsky podiel viny na tom ze sa zacala "sypat" mala aj pani GOLDA ZLATA Dvorakova. Najprv jej boli dobre peniaze ktore je Iveta davala, potom zneuzila situaciu, ked mala Iveta vypite(ruku na srdce, kto z nas si v zivote nevypil, nemal problemy, nezazival krizy....)fotila ju a predavala jej fotografie, komentovala jej stav a podobne. Neviem ci by zamestnavatel kohokolvek z nas - keby sme vynasali akekolvek info z firmy, by to presiel len tak.. Pani Golda to zneuzila a fotila Ivetu... PANI GOLDA, aj VY SI SPYTUJTE SVEDOMIE !!!!!!!!!!MATE OBROVSKY PODIEL NA IVETKINEJ SMRTI- spolu s p. Zapalom
    • Golda pracovala pro Štaidla, ten má velký podíl, jak dopadla. Iveta udělala chybu, že si ji vzala, jako chůvu. Po celou dobu Štaidlovi donášela a Ivetu společně likvidovali.
      • Iveta si sebe nevážila, zřejmě následky z původní rodiny, bylo to poznat již z prvního vztahu se Sepéšim. Výběr dalších partnerů mi příjde "Jak stařeček měnil, až vyměnil"..., bohužel, sebedestrukce.
  • Luky1987
    Ivetka byla talentovaná a velká pani zpevacka. Odpocívej v pokojí, snad ti je tam nahore uz dobre
    • hudy
      Přestaň tady spamovat a v jednom kuse kňučet to samé, všichni to už pochopili. Jinak ti to začnu v rámci spamování mazat!!
      • Luky1987
        ok
  • Dobrý večer paní Bartošová,prosím vás vzpamatujte se dokud je čas.Pan Rychtář vás zničí.Kdyby byl normální a záleželo mu na vás na tom nemužete být tak jak jste.Kdyř jste v Bratislavě tančila byla jste uplně v pohodě , byla jste z j. pomejem kdyby jste pracovala byla by jste zdravá,věřte tomu co říkám, mám v rodině stejný problém jaký máte vy.Držím palce hlavu vzhuru žádné fnukání novináři otravují všude jen se na to nevimlouvat vždycky jsem Vás měla ráda.E.K
  • Tak Bartosova a Rychtar chystaji svatbu.A v kostele!.To je teda vrchol co si tihle dva dovolujou.Dementni alkoholicka a agresivni,prolhanej,sadistickej hrubijan!Takovej svazek by snad buh posvetit nemohl.Ti dva umeji jenom delat divadlo pred celym narodem,Iveta o tom vzhledem k tomu,ze je porad mimo ani nevi a Rychtare to slusne zivi.Myslim.ze by se uz do toho mela vlozit Ivetina rodina nebo se o ni jednou doctou v cerne kronice!
  • Iveta si zaslouží už klid a úctu a ne,aby se pan Rychtář s p.Macurou mlátili hlava nehlava.Že se nestydí,staří chlapi a tak se chovají.Nikomu tím už nepomůžou a Iveta už se nevrátí.Měli by se oba stydět.Hlavně pan Rychtář,chová se jak maniak.Měl by brát léky na uklidnění.
  • Mel jsem ji ,moc rad to je to ze mela sami idioti usebe kazdy ji vyuzival. Navzdy te budu milovat....
  • Heja, heja, tak nám přivezli Ivet. To je radosti v národě českém. Kdypak přijde další exces? Nechci, aby to vyznělo škodolibě, ale Iveta ať se jde léčit, je to obyčejná nemocná ženská, nic jinýho.
  • Iveta byla výborná zpěvačka,je to škoda,co se s ní děje.Měla by se pořádně léčit.Má štěstí,na takový divný chlapy,asi ji přitahují,nebo co.Iveto,vzpamatuj se a začni se pořádně léčit a kašli na takový nervově labilní chlapy.Chce to ale dost síly a moc pevnou vůli.
  • Iveta nam utekla s Macurou a Rychtar který celou dobu co byli spolu se dusoval,ze Iveta nepije a ted ji prez media verejne vyzyva at prestane pit.To je teda ryzi charakter.Lhar,lhar,lhar.Iveta uz je v koncích ale tyto prizivnickove na tom mají svoji vinu.Alkoholismus uplne zdeformuje povahu člověka.Nakonec z nej zustane blabolici primitiv.A toho uz Iveta docilila.Pritom mela pro co zit.Pro syna,pro karieru,pro sve fanoušky!
  • chudák :( ale byla na tom psychicky špatně od rychtáře ! On nese vinu . odpočívej v pokoji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit