Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rychtář = největší slizoun a lhář v šoubyznysu, je mi zle z toho, co s Ivetou provádí, ona mu tak důvěřuje a on s ní pořád zametá, podvádí jí, pomlouvá, parazituje na ní a zviditelňuje se na jejím neštěstí. Doufám, že se Iveta včas probere a prokoukne ho a nakope do pr..... Iveta si zaslouží lepšího člověka vedle sebe a ne tohohle prolhance, pomlouvače, příživníka a vyděrače.
    • Obávám se že nejde jen o Ivetu..on se hnusně chová ke všem..exmanželce i ostatním..Do vězení s ním !!
  • Je mi to velmi luto, Ivetka bola super spevacka, citlivy clovek. Obrovsky podiel viny na tom ze sa zacala "sypat" mala aj pani GOLDA ZLATA Dvorakova. Najprv jej boli dobre peniaze ktore je Iveta davala, potom zneuzila situaciu, ked mala Iveta vypite(ruku na srdce, kto z nas si v zivote nevypil, nemal problemy, nezazival krizy....)fotila ju a predavala jej fotografie, komentovala jej stav a podobne. Neviem ci by zamestnavatel kohokolvek z nas - keby sme vynasali akekolvek info z firmy, by to presiel len tak.. Pani Golda to zneuzila a fotila Ivetu... PANI GOLDA, aj VY SI SPYTUJTE SVEDOMIE !!!!!!!!!!
  • IB se nám asi bude vdávat..... takže důvodem, proč s ní Rychtář je, je to, co jsem předpokládala. Touha shrábnout její majetek. Pryč je jeho odhodlání zbavit jí svéprávnosti, odvést ji na léčení. Najednou je schopna se rozhodnout, že se chce za něj vdát. No nemusel by být tak průhledný. Takže nakonec okrade Artura, co by se dalo čekat od takové hyeny jako je on. A vsadím boty, že se postará o to, aby byl brzy vdovec....vždyť všichni víte, že hodně pila a zobala....už ho slyším, jak bude tvrdit, že se sama předávkovala. *6*
  • Iveta byla mentálně nevyrovnaná osoba !!
    • Luky1987
      Nech Ivetku Bartošovou na pokoji, ona toho dokázala víc než ty
    • Když někdo spáchá sebevraždu je to provinění proti Bohu a narodí se v příštím životě jako postižená osoba.
      • Taky jsem o tom četla v tibetské knize mrtvých.
  • Luky1987
    Chudinka Gejša bez Ivetky to musí být pro ní hrozné a težké, ješte k tomu když je s ní ted ten hnusák Rychtář, kdoví, co chudinka pejsek při nem prožívá :(
  • Dnes se už těžko dohledá, kdo měl přímo nebo nepřímo podíl na nepříznivém osudu IB. Ale snad nikdo nepochybuje, že vztah s Rychtářema ji dorazil. IB nezvládla přechod z půvabné ikony k vyzrálé stálici. Zkomírající talent, stárnutí a ztrátu fanoušků řešila osobníma aférama a různými závislostmi. Nekonečný řetěz nechutných trapností za účasti bulváru, do nichž se nechala lidmi, kterými se obklopovala vmanipulovat, ji musel v jasnějších chvílích těžce deptat. Vzdušné zámky se rozplynuly, pohádce o princi-ochránci nikdo neuvěřil, zůstalo jí jen pár supů číhajících na urvané sousto z paběrků. Čím dál častěji začínají prosakovat skutečnosti o podivných praktikách rodinné firmy JR. Fungující rodina drží při sobě a nerozpadne se kvůli vidině oškubání zdecimované zpěvačky, kterou si pod záminkou jakési pomoci nakvartýrují do domácnosti. Darina brzo odhadla, že zlatá vejce se už konat nebudou a první z této frašky vycouvala. Možná jen naoko, pravda vyjde dříve či později najevo. Prostí pracující mají na čas o čem přemýšlet, na chvíli zapomenou na svoje bolesti a problémy, mnohé potěší, že i těm "vyvoleným" se smůla nevyhýbá. To je úkol bulváru, a proto nad ním mocní drží ochrannou ruku. Všem dobrým lidem přeji zdraví, klidný spánek a spokojenou rodinu.
  • Luky1987
    Jasne, Ivetka si to nezasloužila byla moc hezká mne se líbila. I já rád poslouchám nadále její písničky. Mela fakt hezký hlas, talentovaná a umela zpívat souhlas
  • Iveta Bartošová a Petr Sepéši FOREVER!!!!
  • Luky1987
    Dnes je tomu 6 mesícu, co Ivetka spáchala sebevrazdu a pred chvílí jsem si za ní zapálil svícku, at odpocívá v pokoji
  • Tak je jasný, z čeho měla ty modřiny. Pilně trénovala skok na koleje na nečisto, aby se pak strefila, a koleje jsou holt tvrdý... A potvrdilo se - těžko na cvičišti, lehko v boji...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit