-
To je vina toho... Rychtáře
-
Velká škoda Ivetky, ale bylo toho na ní moc novinári, bulvár a ješte ten hajzl Rychtár který jí týral. R.I.P Ivetko *9* *9* *9* *13* *13* *13*
-
Ivetku posloucham skoro kazdy den, mel jsem ji rad od jejich zacatku a mam az do tedka. Pro me je nejlepsi zpevacka z CZ
-
Dneska jsou tomu 3 mesíce, co Ivetka spáchala sebevrazdu :-(. Jdu za ní si zapálit svícku
-
Pani Ivet,
jedna z moznosti jak byt nad veci je ta, ze si clovek vubec ni nedela z lidi, medii... na kterych Vam nezalezi, nenechat se vyprovokovat ironickymi lidmi bez inteligence a zustat tak klidna.
Brat nazory a rady jen povolanych a inteligentnich lidi.
Nejlepe nekomunikovat pres zadna media.
Pamatujte, jen omezeny divak, ctenar, posluchac...se necha snadno ovlivnit neobjetivnimi informacemi ze sveta "showbusiness", ktery je zavisly na techto "senzaci", pseudokulture tisku a medii.
Nereagovat, ignorovat a byt v klidu nad veci a v pohode.
Nestoji za to nikomu nic stale dokazovat a presvedcovat pres media!
Good luck!
*3* *3* *3* *3* -
-
souhlasím, média stejně jenom lžou a jde jim jenom o sledovanost. Já je taky ignoruju, bulvár nekupuju, žádný Top Star nesleduju a je mi víc než dobře. Doporučuju ostatním! *3*
-
-
Já jsem to nezahodil za hlavu a pořád mi je za Ivetkou smutno. Snad jí je tam nahoře už dobře a má klid
-
Ivetka byla nejlepší a nejkrásnejší česká zpevačka. 29 dubna to už budou 3 roky, co není mezi námi, odpočívej v pokoji Ivetko *9* *13* *7* *14* *14*
-
šaty má odtud : http://damske-obleceni.com/damske-saty-sifon-dlouhe-s-paskem-11106-p-12138.html
-
Ivetku jsem miloval kdyz sem ji videl i v tel a najednou ta pic richtar se chce vratit k exmanzelce zdechni ty ksichte pokud najdu buchtu chci aby vipadala jak iveta aspon podobne skoda ze ti macura nenasazel ty zjebe potreboval bys dlazebni kostkou do hlavy ty cipe
-
Mám te rád Ivetko, odpocívej v pokoji