Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slavík

Iveta mě včera ve Slavíku mile překvapila. Přeju jít to *4* *3*
  • Luky1987
    Nezaslouzila si to vubec Ivetka odpocívej v pokoji, byla a jsi dobrá zpevacka
  • Těch důkazu že Ivetu záměrně držel ve špatném stavu jen aby si ho vzala za manžela a pak za pouhých sedm měsíců dokonal své plánované zlo neb napomáhani k sebevraždě je vrazda!!!!! kriminálka rozhodne tohle vše nemůže ignorovat a lstiveho Rychtare musí usvědčit!!!!
  • Yvetko, pošly všechny do háje a začni úplně od začátku...S někým komu na tobě bude skutečně záležet!
    • Vim o čem to je.Mmusíš začít znovu a nebojNic horšího se nestane.Ba naopak.HLAVNĚ SE MUSÍŠ MÍT RÁDA!!!A VYHÝBAT SE VŠEMU CO TI VADÍ A NEČIST TY KECI.!!!!!KAŽDÝ V ŽIVOTĚ DĚLÁ. PRUSERY.JÁ TAKY;ALE TEĎ JE VŠE PRYČ A KOMU SE TO NELÍBÍ TAK AŤ SI Pr......POLÍBÍ:-)..NO A S ÚSMĚVEM JDI DOTOHO. JOo? PÁČEK a prosím nějakou krásnou písničku díky
  • Tohle byla pani zpevacka Iveta Bartosova a zpivat rozhodne umela i hezka samozrejme
  • A je to tady -už unikly nejen fotky zmlácené Dariny ale i fotky
    Bartošové po útoku Rychtáře..ukázala modřinu na zádech !
    super.cz/192588-exkluzivni-foto-iveta-bartosova-ukazala-zadicka-a-podlitinu-rychtar-mi-dal-pesti-a-t akhle-mi-ublizil.html
  • Luky1987
    I mne je to velmi líto, Ivetka byla talentovaná zpevačka, dobrý, hezký a citlivý človek a tohle si nezasloužila. PS na její smrti mají podíl jak Bulvár, Rychtář atd.
  • Luky1987
    Zdenka máš pravdu, Ivetky je velká škoda nenahraditelná ztráta takej úžasnej, peknej a talentovanej speváčky. Aj ja počúvam stále jej kvalitnú hudobnú tvorbu, čo nám zanechala
  • Luky1987
    Ivetka je moje nejoblibenejsi zpevacka ze vsech, sel bych i na jeji koncert kdyby jeste zila
  • Chudák ženská, neměla to v životě lehké *13* , ale to co zůstane je její krásný hlas a písničky. Odpočívej v pokoji Ivet! ✿❀❁

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit