Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proc vsichni umiraj je to hruza jinak je velika skoda ze tady uz nejsi
  • Asi tak : Jisté je, že Ivetu již žádná odvykací kůra nevyléčí. Degenerace alkoholem na těle, či na duši, je nevratná. Je obklopena špatnými přáteli /tzv. ochránci/, kteří se přiživují na jejím neštěstí.
    Ona nebyla nikdy "silná" osobnost. Jen bych chtěla vědět, kolik vynese tahle media.kampan, mužům, kteří se okolo dotyčné pohybují a dělají vše pro její záchranu..
  • Luky1987
    Iveta Bartosová bola a je velmi dobrá zpevacka, taky mi je líto, ze to takhle dopadlo, úprímnou soustrast
  • Pro sběratele

Ahoj, prodám LP desku Iveta Bartošová: "Natur".
    Deska je v bezvadném stavu a velmi málo hraná.
  • Luky1987
    Ivetka je moje nejoblíbenejsí zpevacka z nasich koncín. Odesel podle me dobrý clovek, R.I.P - odpocívej v pokoji Ivetko
  • Luky1987
    Ivetka byla a je nejlepší česká zpevačka podle me. Nezasloužila si to takhle dopadnout, odpočívej v pokoji *9* *13*
  • Je mi strašně líto co se dnes stalo, měl jsem Ivetu vždycky rád a moc se mi líbila. Takto to zkončit nemělo. Měla zemřít stará a šťastná. Doufám, že už má klid. Rodině přeji Upřímnou soustrast a Ivetě ať odpočívá v pokoji. Jirka
    • skoncit je s pismenem s a pozustalym se vyjadrujeme "uprimnou soustrast" Ne, ze prejeme uprimnou soustrast!!!! GOSH!!!
      • Those 5, give me a break and check your own language dummies
  • Luky1987
    Presne tak, treba uz nechat Ivetku v klidu odpocívat naprosto souhlasím
  • Rychtář je píííííp... a nakopat mu jeho hnusnou dršku by bylo málo!!!! Je to velké *12*
  • Tady se dozvíte víc.. http://josefrychtarvolnybrzozavreny.blog.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit