Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani mi neříkejte, že si Iveta hodlá tu zrůdu vzít....ta je na tom opravdu špatně!! Iveto, proboha, prober se, takovej agresivní chlap patří za mříže a ne k tobě, vždyť ty jsi citlivá a jemná ženská a tohle zvíře se nehodí k nikomu a jestli si tě vezme, tak se obávám, že tě zničí,jak už tady někdo napsal. Iveto, uteč od něj, dokud je čas!!!! *8* *8*
  • To je strašný je mi ji líto
  • Tak teď se drzte !!! Iveta měla životní pojistku na několik milionu !!! a Rychtář mel prý volat den po smrti Ivety do pojišťovny a zjišťovat kdo je zdědí !!!!!!! naprosto nechápu jak po všech lžích manipulacich a jasných důkazech kdy záměrně maril její léčbu viz v minulém roce v Bohnicich není stále obžalovaný......
    • Je-li v pojistné smlouvě uvedena "obmyšlená osoba", má tato nárok si vyzvednout částku okamžitě oproti úmrtnímu listu a pojištění pak není součástí pozůstalosti. JR zřejmě zjišťoval, zda to platí i v případě sebevraždy.
  • Nechte už Ivetu v klidu odpočívat.Ona hledala muže,který ji bude milovat a pomůže jí psychicky a zatím to tak dopadlo.Zamilovala se do p.Rychtáře,ale on ji nepomohl a ještě jí psychicky zničil ůplně.A Iveta už to nezvládla.Nervy jsou svinstvo a když nemá člověk v druhém oporu,tak to může tak dopadnout.Je to moc smutné a nespravedlivé.Pan Rychtář by měl za to pykat.Nemůže mu to jen tak projít.A i po smrti Ivety dělá takové hnusárny.Měl by urničku zavést mamince,at´ ji v klidu celá její rodina dá na jejich hrob,tam,kde se narodila.
  • A cesta komen sveta s cilem v italskem hrabstvi je zapomenuta. Nebo jsem ja mela sen? Jako by se nic nestalo. Ja bych chodila kanalama.
  • Emilidzex
    chudák Ivetka já jsem myslela že tady bude s náma ješte 20 let nebo nevím ale ten parchant Rychtář je ten vinen *16*
  • Obávám se, že je jen otázka času, kdy Iveta spáchá sebevraždu - dokonanou. To její volání o pomoc jí přerůstá přes hlavu.
    • toho se obávám taky *8* *8* *9* *13*
  • ..hezky to oslav s rodinou ! *1* https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1977249_1440477826196188_1134122035292824381_n.jpg
  • Luky1987
    Ivetka byla i je nejlepší zpevačka hezká a talentovaná s krásným hlasem. Ty dnešní rádoby zpevačky se mužou zahrabat
  • Moc smutné rozloučení s Ivetou Bartošovou.Rychtář si zaplatil chlápky,aby nikdo nemohl dát kytičku k rakvi Ivety.Rodina Ivety se vůbec nezúčastnila.I když s Rychtářem zadobře nejsou,je to smutný,že tam nebyli.Snad se s Ivetou pořádně rozloučí u nich.Už by si Iveta zasloužila klid.Pan Rychtář by měl rodině umožnit,aby si Ivetu uložili v jejim rodišti.Iveta si zaslouží být tam,kde se narodila.Už těch hádek snad bylo dost.Nechte Ivetu v klidu odpočívat.
    • Je možné, že JR neplatil nic, spíš inkasoval. Všechna média v pohotovosti, ochranka nebude mít lepší reklamu už nikdy. Bude otázka času a výše nabídky, kdy JR záznam z obřadu zpeněží také. Tajemná Diana v černém nápadně podobná travestitovi Pitimu, hrstka senzacechtivých, zejména důchodců. Příbuzní a přátelé se uctili památku, jak uznali.
      • A je to venku, skrblík Rychtář nedal za ochranku ani korunu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit