-
Zemrela velká pani zpevacka, která si smrt vubec nezaslouzila, odpocívej v pokoji. A ten hajzl Rychtár by se mel za to vsechno smazit v pekle!!!
-
V létě kdyz se zmocnil Rychtář v Itálii opět Ivety jsem psal do diskuze apeloval jsem na rodinu!!!! aby ji zbavili svéprávnosti a okamžitě zajistili léčebnu marně....silne jsem tušil že Rychtář ji nechce pomoci ale pravé naopak...své slova jen potvrdil v tel.hovoru s Domenicem den po smrti řekl Ivetu jsem dostal tam kam jsem potřeboval...tohle je do nebe volající a jestli policie případ odloží tak to bude naprosta hruza těch důkazu ze ji dohnal na koleje je spousta
-
Dejte jí už všichni proboha pokoj,vždyť ta holka má ty stavy jen kvuli těm zlým jazykům!Ivetko,Přeji Ti,aby se Ti opět dařilo a byla jsi šťastná s úsměvem na tváři! *4*
-
-
Souhlasím, je doslova trapný a ubohý,jak se jí všichni vysmívají, vždyť do těhle problémů se může dostat každý z nás. Nejhnusnější je,že se jí veřejně vysmívá bulvár,televize,její kolegové,moderátoři,reportéři,...to akorát dokazuje, že jsme národ debilů, dementů a magorů. Někteří z nich dokonce pracují v médiích. Nechtě ji proboha napokoji, to poslední,co Iveta potřebuje je, aby se do ní každej trefoval, děláte jí to ještě horší, než to má.!!! *16* Jste všichni úchyláci. *16* *16* Ivetko, tobě přeju hodně síly a štěstí, pokud možno na ty posměváčky se vykašli, vždyť oni na tom můžou být jednou daleko hůř. Taky ti přeju, abys našla dobrou pomoc. *3*
-
-
Tak to je velká pravda co jste napsala *9*.Jednoduché je vidět chyby a pády na druhých ,ale sami na sebe se nedíváme. *16* Přeji Ivetě ,aby se dala opravdu do pořádku ,ale bez p.Rychtáře. *3*
-
klidně ale až přestame pít aby nemluvila nesmisli to je to kdyby nebyl rychtář to je ten problém ted si pomlová svou sestru
-
-
Míšo Vaše komenty mě dostavaj. *16*
-
-
-
-
Souhlasím s názorem,že Iveta byla opravdu naše nejhezčí zpěvačka.Její úsměv dokázal rozářit všechny hvězdičky v duši člověka.Charakteristikou,byla simbolem pravého českého děvčete s krásným moravským nádechem čistoty duše.Její cit k zvířatům,byl jednou se známek dobrýho člověka.Je jí velká škoda i jako kladnýho člověka.Kdo ji škodil a pomlouval,je a byl špatný člověk,neboť ona si to nezaslouží.Rychtář ji nejvíce ublížil,tak to vidím nezastíněným pohledem.Přejme jí už klid,na onom světě.
-
Iveta je velký chudák protože si vzala blbce Rychtáře proč????
Proč se radši nerozvedla????? -
Tak už v pátek měla Iveta zásnuby s Rychtářem.To je teda komedie.Místo toho,aby se léčila ze závislosti,je pod vlivem Rychtáře a on ji oblbuje a ničí ji čím dál víc.Za jejich dveřmi už nikdo popravdě neví,co se tam děje.To přece není vůbec možný,co pan Rychtář udělal s Ivetou.Mlátí ji,vydírá a lije do ní alkohol.Tak to dopadnout nemělo.
-
Od té ubožačky už nás nepřekvapí ani to , že ji oplodnili ufoni.Nechápu proč je ji pořád všude plno měla by chodit kanálem a ne se pořád ztrapňovat i s tím svým dvojitým doprovodem. *
-
tak jsem si přečetl všechny Vaše komentáře a jsou velice trefné a jak jsem již psal-byl a je despota a cholerik!Proto mě nepřekvapilo ,že p.Darinu mlátil-je to hovado!Měl by konečně i s tím svým Janem dostat to co si zaslouží oba dva!
-
kdo si myslí že josef rychtář je dobrý tak je opravdu tuk,tuk *10* *10* *10* nahlavu
-
Tatínkův půvabný andílek + nezájem žárlivé matky = citová deprivace + labilita = je zaděláno na budoucí vztahové problémy. V harmonickém prostředí se dítě naučí lásku přijímat, ale i dávat, respektovat sociální normy, rodinu, realitu. Pro všechny zlatokopy, a to vč. Sepéšiho, byla tak IB snadnou kořistí, zlatým telátkem.
Poslední obraz IB, ale i ty předchozí, není vzkazem pouze pro JR. Člověk nemusí být bulvárním psychiatrem, aby z něj nevyčetl nezvratné rozhodnutí opustit celoživotní bludný kruh totální krvavou sebedestrukcí. Místo i scénář předem pečlivě vybrané, generální zkouška do kamer VIP zpráv. Vystavováním obrazu ihned po tragickém skonu manželky chce asi podnikavý vdovec využít poptávky a tyto zoufalé obrázky co nejvýhodněji vydražit. Morbidních sběratelů se najde dost, v nějaké úchylné sbírce nejspíš skončí i krvavý kámen, na který přilepil svůj šedivý chlup. Dost možná jich s juniorem pro tento účel nasbírali v noci na kolejích celý pytel.
Co dodat - s bulvárem je to podobné jako se všemi partnery IB - naivně přecenila svůj potenciál i snahy-možnosti jí pomáhat, každý z nich tvrdě kopal pouze sám za sebe. I princezny musí mít pud sebezáchovy, zvláště pokud jsou v letech a zplodily dítě. R.I.P