-
ale to ona musi na to prijit sama
-
Presne podíl na sebevrazde Ivetky mají vsichni její partneri Macura hysterický sílenec, který jí stále vsude pronásledoval i na koncertech, pak i Martucci atd. Mela Ivetka podle mne proste smulu na chlapi a takhle smutne to s ní bohuzel dopadlo :(. Mohla jeste zít kdyby mela normálního partnera, který by jí mel rád
-
R.I.P Ivetko, spi sladce :-(
-
Když člověk sleduje ten hrozný pád, je to už jenom smutné...je evidentní, že se z toho Iveta sama nedostane. Škoda takové dobré zpěvačky, měla talent, hlas a byla krásná...
Ať je jaká chce, nikdo do toho nevidíme, co ji k tomu, jak dopadla, dovedlo. Ti její dva samozvaní ochránci by se měli jít léčit v první řadě, je jasné, že ani jeden z nich to nemá v hlavě v pořádku.
Nejlepší by bylo zbavit ji příbuznými svéprávnosti a zavřít do léčebny, snad by tak měla ještě naději. Člověk by brečel, když to vidí... -
Iveta se statečně propila do poslední fáze alkoholismu.Léčit se nepůjde,protože to vyžaduje kázen a disciplínu.Ani jednoho se jí nedostává.Museli by ji zbavit svéprávnosti,nebo jí to nařídit soudně po nějakém průseru.Nezajímá ji syn,zvířata která k sobě připoutala.Zajímá ji jen a jen flaška.Byla krásná.Měla skvělou kariéru a všechno utopila v lahvi.
-
..dnes se měl konat koncert IB,místo toho je tady titulek :
Dnešní aha : Macura otevřeně,jak svedl exmanželku
Rychtáře ! Takže Macura prý spal s Bartošovou,pak s ní spal i Rychtář,Darina spala s Rychtářem a teď i s Macurou...uff -
Ten Rychtář ji snad vážně zabije !!!! http://sip.denik.cz/celebrity/foto-z-nehody-bartosovou-po-bouracce-propustili-z-nemocnice-20130316.html
-
Iveto, vyprdněte se na lidi, vůbec se vám nedivím, že nikomu nevěříte, když jsem viděla to video z kasína, jak si z vás ten plešoun dělal vyloženě pr*el..
-
"Když jsem byl mladý, zbožňoval jsem Ivetu. Její plakáty jsem s sebou vozil na všechny hokejové zájezdy," přiznal třeba Jaromír Jágr a kopíroval tím názory většiny mladíků doby, kdy byla zpěvačka ještě opravdu hezká. Loni už si z ní Jágr jen dělal legraci na facebooku ! Když jí dali
kurz 1.1000 nebo možná 8000 že bude s Jágrem chodit !! -
Dnes by mala Ivetka 49 rokov.. Je mi smutno, pocuvam jej piesne a posielam modlitbu do nebička.. Spi sladko IVETKA.
-
-
Ahoj, hodne jsem probrecel noci, kdyz se to stalo mel jsem Ivetku moc rad nemohu na ni zapomenout, byl jsem navstivit hrbitov v Ricanech a dal jsem tam na jeji hrobku kytici cervenych ruzi, moc mi chybi a posloucham jeji Tichou pisen.
-
-
Mnel sem taky rád Ivetku a poslouchám i tedka její písničky po její smrti
-
-