-
Přeju jí, aby se ze všech problémů natrvalo vyhrabala a aby si našla chlapa, který ji bude mít skutečně rád a nebude se na ní chtít zviditelňovat jako Rychtář. Kdyby ji měl opravdu rád, tak jí nebude vyhrožovat,že pokud se ještě napije, tak ji hned opustí, tohle není skutečná láska. Takže Ivetko, přeju hodně síly.
-
-
není.. *1* Ale dneska je rozvod *1* !
-
-
Přečetla jsem si nejnovější zprávy o Ivetě a opět žasnu, jak nenávistně lidé komentují její neštěstí. Přitom nechápu, co tak hrozného udělala, že jí museli vzít dítě ? Ona žila jen pro něj a na něm bylo vidět, že je to šťastné a hodné dítě. Vždyť i v Itálii ho měla s sebou. Tohle, co sociálka udělala by znamenalo, že jakmile je matce zle, automaticky ztratí právo na své dítě !Kdyby se raději starali o děti . které opravdu trpí !!!!!
-
-
Evo asi Vám uniklo, že Artík o tu Itálii zrovna moc nestál a že sám prohlásil,že už tam znovu nechce. Do určité doby žila Iveta krásný a spokojený život, nežila jen pro Artika, to by snad nevystřídala tolik partnerů. Máte pravdu, že neprovedla nic hrozného, jen chlastá a podle toho se i chová a to dítě se na to už dost dlouho musí dívat, muselo v tom žít a muselo to snášet. Tak se chová matka pro níž je její dítě to nejcennější na světě???
-
-
Plně souhlasím s vaším příspěvkem,Katko!Nemyslím si,že na Artíkovi je vidět,že je to šťastné dítě.Na něm je vidět,že je to dítě totálně zdevastované,překrmené a zanedbané.Takhle přeci nevypadají děti matek,které žijí jen pro ně,jak tvrdí paní Iveta!!!
-
-
No to nemyslite vazne !!! Mam Ivetu taky rada, ale proboha mam i zdravy usudek! Vsude se pise, jak Artur je Ivetino stesti, jak ho miluje, jak je mu oporou... Pritom se Artur cely zivot jen diva na jeji alkoholicke eskapady a prave ON je Ivete oporou cely zivot! Ne ona jemu. A pokud chceme, aby zil alespon od ted zivot beze strachu a pohledu na maminku topici se v depresich a alkoholu, tak je jen spravne, ze ho Ivete vzali. A uz si zacinam myslet, ze mu asi bude u otce dokonce lepe....... A mozna to Ivetu jednou provzdy donuti se vylecit a pracovat na sobe, aby Artura dostala zpatky. Mozna to ji dokope se lecit, protoze lecba je u nas dobrovolna i v tak tezkych pripadech, jakym Iveta je. Nezbyva nez drzet ji palce, aby jeste nekdy napravila vse to, co za zivota natropila .....
-
-
Pan hrabě Martucci vypovídal o tom,že p.Rychtář loni,když Iveta utekla do Itálie ji vyhrožoval do telefonu,že jestli se k němu nevrátí,ublíží synovi Arturovi.P.Rychtář zavinil Ivetinu smrt,protože ji psychicky vydíral.Měl by jít do vězení,takový člověk je velice nebezpečný.Moc smutné,co se stalo s Ivetou.
-
-
Těch důkazu že Ivetu záměrně držel ve špatném stavu jen aby si ho vzala za manžela a pak za pouhých sedm měsíců dokonal své plánované zlo neb napomáhani k sebevraždě je vrazda!!!!! kriminálka rozhodne tohle vše nemůže ignorovat a lstiveho Rychtare musí usvědčit.
-
-
Marie Zemankova
Tak Ivetko,jak to je?Budeš si brát pana Rychtáře? Moc mi k tobě nepasuje.Ale to je jen můj názor, ty to vidíš asi jinak.
To se mi líbí · · Před 12 hodinami
Marie Kajzrová tento názor sdílím s Vámi p. Zemánková,a myslím,že v tomto ohledu nás bude víc.Iveta je velmi zranitelná osůbka,jestli se jejich vztah formálně zpečetí,tak mám obavy aby jí nezačalo teprve to pravé peklo.Ale možná se mýlím a všechno může být nakonec úplně jinak.Přála bych Ivetě aby se jí začalo velmi dařit,jak v osobním tak i v profesním životě. -
-
taky sdílím s Vámi tento názor,ale myslím si že Iveta je momentálně v rukou RYCHTÁŘE a mimo realitu.
-
-
Byla to moje nejoblíbenější zpěvačka. Je jí škoda.Byla to moje jmenovkyně. :-( :-)
-
Odpocívej v pokoji Ivetko :-(
-
Rychtar zřejmě nahrával hovor mezi Ivetou a její mámou den před smrti aby mel alibi??!! Věděl ze kdyz ho ma za zády nemůže nic špatného říct navíc Iveta mámu nezatezovala jestli je hovor od Rychtare tak je to další dukaz proti němu to by svědčilo o detailním planu jak hrůzostrašné!!!
-
Strasne skoda Ivety. Pocuvam jej pesnicky a palim sviecku cele Vianoce za jej dusu... Spominam ... *14*
-
-
Ja tiež, je fakt strašná škoda Ivetky s úctou na ní všichni vzpomínáme, co sme jí měli a máme rádi
-
-
Dnes je to tři roky,kdy odešla Iveta Bartošová.P.Rychtář už si stihl najít novou přítelkyni.On Ivetu dohnal k sebevraždě.Navenek se choval,že je milující muž a doma se k Ivetě choval bezcitně,týral ji psychicky.Kdyby Iveta žila se svou rodinou,začala se pořádně léčit,tak to takle nedopadlo.Rychtář je zlý člověk a bezcitný a kdyby Ivetu moc miloval,tak se k ní tak nechoval.Je jí veliká škoda a kdo jsme ji měli rádi,nikdy nezapomeneme.Byla to krásná žena a dobrá zpěvačka.
-
-
Rychtář je neskutečný manipulátor a lhář. Jde o psychicky narušeného člověka, boží mlýny melou a on na to vše dojede.
-
-
ona ted pomlová svou sestru jestli jste to slišely mluvila na barandově že je přej lenošná a iveta je prej hodně pracovitá pomoc asi nenajde to ji nikdo už nedá je to vožralá blbka *11* už neumí spívat blabolila jak spívala tři oříšky pro popelku to byla hruza
-
-
Iveta o své sestře neřekla zas tolik špatného, to znám teda daleko horší pomluvy...
-
Pomlouvate a psát jako co- neumíte.Slyšet je ve vyjmenovaných slovech po L-zpátky na základku vážená
-