-
Zdenka hezky si to napsala. Stále vzpomínám na Ivetku a poslouchám rád její písničky *14*
-
Majetek Ivety Bartošové 20 milionů dolarů.
Rychtář si ji vzal pro peníze. -
nechapem, co sa vsetci do nej tak obuvaju, nedaju jej zit. hajzlici z Blesku a Ahaonline sa prizivuju na cudzom nestasti. Ivete drzim palce a dufam ze prekona toto tazke obdobie.. Skoda krasnej zeny.
-
Rychtářův syn chtěl mít dítě jen kvůli Ivetě protože ho chtěla ! *1* Teď když je Iveta mrtvá,tak by radši dítě neměl..a neví taky jak se zbavit tý nádhery,co se jim natáhla do baráku..
-
-
*7* Třeba se s malým půjdou podívat na vláčky *11* *13* *8*
-
-
Je mi jí vážně líto. Jak s sebou nechá manipulovat. A ještě víc líto mi je lidí, co se neštítí kopat do člověka, který se topí. To je ta naše skvělá povaha česká!!! Vysmívat se a kopat do někoho, kdo je mimo realitu a potřebuje se léčit.
Vážení páni redaktoři z bulvárních cintů - přestaňte ji prosím oslovovat Džambulko, poukazujete pouze na svoji nízkou úroveň. Nikde nemáte zaručeno, že se do takovýho bahna taky nedostanete. Prostě si jí nevšímejte a nechte ji být, i když ona sama si vás třeba zve. Šašky ze sebe děláte hlavně vy, ne ona. -
Rychtář se 4.4. ve VIP zprávách vyjádřil takhle : Co se týká svatby s Ivetou víte co,já pokud budu rozvedenej,stát se to samozřejmě může..já jsem nikdy neřekl že se budu podruhý ženit..může se stát že zůstanu svobodnej a můžu žít vedle jakékoliv ženy jako partner a nemusím mít ten svazek..Je to na zralé úvaze dvou lidí..jak mé tak Ivety,jestli bude chtít být ještě jednou vdaná nebo nebude..jestli budeme vůbec spolu..Může se stát že se s Ivetou rozejdeme z nějakýho důvodu.. *6* *2*
-
Iveta si může za svůj mediální obraz sama.S bulvárem čile spolupracuje hlavně Pepan,pro kterého je ztracený každý den,kdy se netlemí v bulváru,ale Iveta na to přistupuje.Holt ty prachy potřebují a jinak si je vydělat neumí.Ovšem to co napsal Gotlieb je už hodně za hranou.Tomu snad uvěří málokdo.
-
-
ty nemaš srdce ona jsi zato nemohla sama *16* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *10* *10* smutne
-
-
Zdravím moc.Tak dnes se Iveta vdala za pana Rychtáře.Tak už ji má pan Rychtář jistou.Nepozvali ani maminku Ivety.Nikdy tohle manželství klapat nebude.Iveta bude pod pantoflem a bude muset poslouchat.Vypadala jako spokojená,ale pravda to není.Je to moc škoda,že se Iveta nechá ovládat Rychtářem.On není muž pro ni.
-
???Nechápu???Nechápu,že je třeba měsíc hubená a třeba 1-2 měsíce potom je tlustá. *8* *8* *8* *7* *7* *7*
-
-
protože je to pí..a ! *15* *15*
-
-
Hezké vysvětlení *15* *15* *15* opravdu mooooc hezké!!!!
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=tX-o0YdNMiM