Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Podle me a uz si myslím, ze za smrt Ivetky není nikdo zodpovedný ani Rychtár, sama se tak rozhodla ukoncit svuj zivot skokem pod vlak, jaký mela k tomu duvod vedela jenom ona sama, uz jí nechat treba jen v klidu odpocívat
    • omyl..je za to zodpovědný - nerozhodla se bezdůvodně ! Udělala to v reakci na to co jí provedl nebo řekl jen pár hodin předtím..mám zkušenost s podobným případem,takže vím jak to funguje a i to je trestný čin,když někdo osobě,která je na dně,či pod léky na deprese a podobně řekne něco,co ví,že ho může přimět k sebevraždě..Rychtář věděl,že stačí říct málo a je to dokonáno..plus zabití se v den jeho narozenin není náhoda..
      • Luky1987
        Más pravdu, Rychtár mohl ríct neco co jí primelo k sebevrazde, ale policie uz prípad odlozila, bohuzel
        • Kdyby byla normální, bylo by jí jedno, co trubka jako Rychtář mele. Nikdy by se s ním nedala dohromady. Chtěla mít ochránce jako Helena V., jenže ta nebumbá, nemá děti a svoje finance si dokáže ohlídat i sama.
          • Ty nejseš normální ! Nikdy neříkej nikdy !
          • Luky1987
            Ivetka byla citlivejsí povahy a holka, která se neumí bránit pak mela deprese, proto brala i ty prásky atd. Z Rychtáre mela strach, nevedela, co má delat a on toho vyuzil
  • Výstižné, tzv. veš v kožichu, a co jich na jedné křehké ženě parazitovalo a nakonec uštvalo - smějící se bestie...
    • Luky1987
      Presne
  • Luky1987
    Za Ivetkou někdy i brečím a taky je u mě na prvém místě jako moje nejoblíbenější zpěvačka. Jinak se mi od Ivetky líbí všechny její písničky od Tří Oříšků atd. PS na to, že jsem ze Slovenska píšu dobře česky ne? :-)
    • Formálně ano,jen ten obsah dost pokulhává ! *15*
  • Byla to vážně dobrá zpěvačka !
    Budeš nám chybět!!!! *9* *13*
  • Návrh na omezení svéprávnosti v případě nezájmu rodiny může podat lékař, nejlépe psychiatr. Policie zřejmě dosud nikdy neměla k dispozici tolik dokumentace k asistované sebevraždě, obohacování se na úkor nemocného zoufalého člověka, manipulace. Uzavření manželství je právní úkon, pokud jej učiní nezpůsobilá osoba, není platný, což jde dokázat i zpětně, je-li zájem. Sebevraždu skokem pod lokomotivu si zvolí člověk bez jakékoli sebeúcty, v naprosté beznaději, pohrdá sám sebou, nenávidí se, jakoby chtěl totálně zmizet ze života těm, na kterých mu opravdu záleží, a doufá tak, že jim tím uleví.
  • nezasloužila si tak trpět :(
  • Iveta prý musela vypovídat na policii..kvůli podezření že jí Rychtář zmlátil..ten z toho má radost,protože věří,že vypoví,že jí nebil..a v případě rozchodu se tak nemusí bát očerňování protože bude mít důkaz..ať je to jak chce,ten už horší pověst mít nemůže ! Stačí že všichni vědí že zbil manželku..a to nemluvím o ostudě,kterou si během osmi měsíců stihl udělat ! Ta už přetrvá !!
  • Iveta Bartošová dobrá zpěvačka - citově založená umělkyně -která není-bezohlená je až moc úpřímna a hlavně velice pěkná a fotogenická žena a mnoho zpěvaček a žen ji proto nepřeji. Jako zpěvačka dosáhla hodně pěveckých úspěchů a blázen , protože se špičkovými hudebníky a umělci a to ji nyní chybí po těch nepravdivých mediálních výmyslech že je alkoholička a blázen -není absolutně pravda-má pouze zničené nervy z těch nevhodných partnerů.Držím palce v další-zahraniční karieře.B.K
    • Iveta je možná dobrá zpěvačka - věc vkusu, ale co se týče citlivosti, řekla bych spíše, že je to hysterická slepice. Pochybuji, že z ní média tohoto divného nervově nevyváženého tvora jen uměle vytváření, protože co její vystoupení v TV, to průšvih a není třeba to stříhat, komentovat apod. Ivetka ať jde na půl roku do léčebny a potom ať se odstěhuje do hájovny mimo lidi a objímá tam stromy. Na život mezi lidmi fakt nemá. Artura akorát ničila,
    • No to je tedy vtipné *15* Chudinka, zničili jí její partneři, tak proč jich měla tolik? Několik neúspěšných hospitalizací v Kroměříži má za sebou a s nervy se tam neléčila *1* Leda by si tam léčila nervy poškozené alkoholem *15*
      • To by mě zajimalo kolikrát byla hospit.v Kroměříži. *2*
      • ne to ona nici partnery jsem numerolozka a neco o tom vim.zivot s ni musi byt hrozny.jenom dava prikazy a beda jestli ne.to ze se usmiva to je fales.dlouho ji ten usmev nikdy nevydrzi.jak se nekdo smeje uz si neco namlouva a je nastvana ale nemuze nic delat.nema emoce pod kontrolou.to by profik jako ona mela vedet.
      • A kdyby se tam lecila kvuli alkoholu, tak nevidim duvod, se tomu vysmivat!!!
  • Rychtář je hajzl a Iveta by se ho měla rychle zbavit nebo jí úplně zničí!!!! Iveto zbav se ho!!!!! Please!!!! *8* *8*
  • Iveta se chová jako pubertačka.Stylizovala se do role princezny,které všichni ubližujou.Utápí svou sebelítost v alkoholu.Měla kolem sebe v minulosti pár opravdu kvalitních lidí a co udělala.Rozešla se s nimi ve zlém.Obklopuje se pochlebovači,protože to je to co chce slyšet.Konstruktivní kritiku nesnese.Iveta nikdy nedospěje bohužel.
    • Osobně nejsem fanda I.B., ale musím uznat, že v době jejích začátků to bylo velmi půvabné, okouzlující děvče s krásným hlasem v hrdle. Je těžké objektivně posoudit druhé, lehčí je pomluvit je a házet jim klacky pod nohy. Na druhou stranu - pokud se někdo dobrovolně rozhodne k takové kariéře, musí počítat s tím, že bude sledován médii a že si nemůže dovolit to samé, co tak zvaný "obyčejný" člověk. Jak dalece Ivetu soudit, neumím sám říci. Opakovaně jí byla podávána mnohokrát pomocná ruka, ale výsledek je bohužel stále stejný. Domnívám se osobně, že Iveta je typický výplod moderního šoubyznysu, který bývá dost nelítostný a o spravedlnosti se nedá mluvit vůbec - prostě továrna na peníze za jakoukoliv cenu. Pravděpodobně nejlepší bude ani jí nelitovat, ani jí neponižovat, ale podat odbornou pomocnou ruku v podobě kvalitního psycholoa a psychoterapeuta. Ale nyní to záleží jenom a jenom na ní. Má další šanci s tím něco udělat (kolikátou již?), má stále mnoho příznivců, ale ten boj musí zvládnout sama, tohle za ní nikdo nemůže udělat. Snažil jsem se o co největší objektivitu.......
    • To je asi ten nepřiléhavější příspěvek, který je tu k Ivetině osudu napsán...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit