-
Ten chlap vážně nepochopí nikdy nic !!!!
Dárek k Vánocům od Dariny pro Pepana.Dala mi černý rámeček a v něm byl zarámovaný článek z Blesku Iveto, nech si toho osla (brečí). Nevím, proč to udělala s Ivetou jsem pak měl druhý den hezký Štědrý den. -
-
P.Rychtář chtěl jem obrat Ivetu o peníze.které mu dlužila,taky se zviditelnit a je mu úplně jedno že Iveta je na haraně mezi životem a smrtí.O p.darině nevím co si mám myslet.Její situaci jí nezávidím,ale zroven si myslím,že měa manžela-cholerika a psychopata.Člověk se nezmění během pár měsíců ,to už je v něm!Aten jeho syn -jan jde pěkně v jeho vzoru. *9*
-
-
Tak a je to tady, Ivetka skočila pod vlak, doufám že jste všichni spokojení s tím, jak jste jí pomlouvali(něříkám že jste to byli všichni). V jádru to podle mě byla dobrá ženská, tím že bohužel začala hodně pít, jste se jí někteří začali smát, narážet na ní a takřka jí nenávidět... měli byste se stydět! Já bych na vašem místě, měla výčitky svědomí, nikdy jsem o ní neřekla to co někteří, např.:,,Je to fetka, měla by s tím skončit, má vymytej mozek", apod., na vašem místě bych jí pak přišla alespoň dát květinu na hrob, ale je to vaše věc. Bohužel se stala takřka obětí celého národa.
Upřímnou soustrast všem, a to i panu Rychtářovi -
Ivetka chtela zít a mela ráda své fanousky, jenomze porád jí otravovali jak bulvár tak Macura atd. Ona chtela jenom klid kolem její osoby
-
Naprosto největší podíl na Ivetině destrukci a hrůzném konci má jednoznačně Rychtář!!!!! neb poslední tři roky na tom byla nejhůře záměrně jí netlačil do léčebny a když už se tam loni nedobrovolně ocitla dělal vše proto aby ukončila v Bohnicích tak životně důležitou hospitalizaci neb moc dobře věděl že když se uzdraví okamžitě poletí z jejího baráku a života.
To samé platí o Itálii tehdy dala Iveta jasně najevo že chce od Rychtáře dokonce je i tel. hovor kde sama potvrdila že jí ubližuje!!!! jenže bulvární hyeny chtěli senzaci tak Rychtáře vzali za Ivetou a v podstatě jí vrhli do náruče vraha přesně tak na mně tehdy působil.
Její zázračná změna mně koncem roku překvapila a říkal jsem si tak jsem se asi spletl...bohužel nespletl *10* -
za sebevraždu ivety muze jednoznacne rychtar
-
iveta je dobra
iveto kupujes si vily -
-
Re: iveta je dobra
A proč ne? Peníze si poctivě vydělala. Tak tady neseď a taky se snaž, běž něco dělat. Šup, šup!
-
-
..od jejího útěku se Zdeňkem od Rychtáře ! http://josefrychtarvolnybrzozavreny.blog.cz/1407/rocni-vyroci-od-ivetina-uteku-od-nasilnika-rychtare
-
Je mi fakt líto, že se Iveta zapletla do všech těch problémů, ale můj názor je, že jí do toho zatáhl Rychtář. Je těžké to posuzovat takhle zvenčí, když do toho člověk nevidí a nežije s nimi pod jednou střechou, ale Ivety je mi líto, potřebuje odbornou pomoc a kdyby ji Rychtář miloval, tak už by jí dávno poslal na léčbu. Vážně nechápu, jak se může koukat na to, jak Iveta trpí.
-
-
Ja si take myslim,ze Rychtar je pro Ivetu cesta do pekel ale je i pravda ,ze Iveta mela problemy davno predtim.Neco dela devce spatne a potrebuje pomoc,potrebuje dobre pratele a Rychtar neni ani jedno z toho.Iveta si vzdycky vytvori zavislost na nejakem mamlasovi a ten pak na ni parazituje!A i kdyz ma Iveta slabe nervstvo,tak tohle by si mela uvedomit!Jakej chce jeste kopanec od zivota?Vzdyt prisla o syna,dostala se do dluhu,jeji kariera take vzala za sve a malem prisla o zivot!Normalni smrtelnik by se uz asi probral a neco stim zacal delat.
-
-
...a samozřejmě upřímnou soustrast Artíkovi a Bartošovic rodině. Jsme s Vámi.
-
Iveta zpívala a nemůžu tomu uvěřit,že během pár měsíců, by se ze všeho tak dostala.Vždyt´ byla závislá na alkoholu a psychicky na dně.Ale přeju jí to.Pan Rychtář se ale chová jako šílenec.Napadá lidi,je to psychopat.Nebezpečný člověk.