-
Moc tu chybí Ivetka :-(
-
-
jdi se už léčit
-
-
Ahoj Vacátko máš pravdu nedali Ivetce pokoj zaživa, aspoň kdyby jí dali po smrti, jsou to proste hyeny
-
http://josefrychtarvolnybrzozavreny.blog.cz/1401/josef-rychtar-ani-nevi-kde-se-narodila-iveta *15* Ta si uměla vybrat partii ! *1* *1*
-
Rychtar a Macura jsou dva kaspari, to uz Ivetka nemohla s nima psychicky vydrzet
-
-
oba si vybrala..tak to měla..bohužel..a léčení odmítla i když odborníci upozorňovali,že bez léčby nedopadne dobře..
-
-
Odpocívej v pokoji Ivetko uz si fakt zaslouzís jen klid
-
-
hezky řečeno :-)
-
-
Ivetku poslouchám často a chybí mi moc, mám ju rád *7*
-
-
Aj ja Luki, stale pocuvam Ivetkine piesne..Bola to pani spevacka a hlavne skromna...
-
-
Mám rád Ivetku a sere me, ze uz není tady mezi námi, vubec si smrt nezaslouzila, skvelá zpevacka a milý clovek byla :(
-
Proboha uz toho bylo dost.Za smrt Ivety muze jak bulvar, tak pan Rychtar s Macurou a bohuzel i ona sama. Myslim, ze si zaslouzi Iveta klid, serou me ti novinari, do jednoho, vsichni se nimraji v tom. A porad dokola a dokola jak u debilu. Jo byla zpevacka, 30 let prace, nadherne pisnicky (Bily kamen, Jeskyne, Nekonecna, Vis, lasko, atd) Ale myslim, ze uz by to melo prestat, chudak Artur, je mi jedno a nejsem urcite sama kdy, kde, jak bude pohrbena... Kdo dostane penize to mi muze byt u p... Vsak vite kde. Co se stalo, stalo se nejde to vratit zpet....
-
Ivety je mi líto, a to protože mi pripadne, že ji k tomu někdo dohnal,ale radši nejmenuju.Je pravda ,že kromně jí nikdo pravdu neveděl a uz ani vedět boužel nebude. Byla to žena která si zasloužila ještě dlouho žít,ale jak všichni vidít ,rozhodla se sama. Jestli jue pravda že ji Rychtář deptal,týral, a všechno ostatní jak tvrdí většina médií. Tak se jí teď ulevilo a je jí už lip.
Lidi odchazí a přichází. A kdyby byl druhý život tak se vsadím že ho buď už Iveta znovu šťastně žije nebo žít bude. -
podle posledních informací dokonce chtěla Iveta skočit pod vlak už před rokem..tehdy jí prý zachránil Rychtář..o to závažnější je,že už tehdy Ivetu neodvezl na psychiatrii !