-
Každý vidi co s Bartosovou ten Rychtar dela.Iveta mela vždycky problémy s pitim ale co je stim sedivym monstrem Rychtarem,tak je totalne a uplne odepsana.On ji ovlada jako loutku a dela si sni absolutne co chce.Uz od pohledu je na nem videt,ze také není v poradku.Takze bych to videla takto-Iveta na protialkoholni a Rychtar na psychiatrii!
-
Nechápu vůbec nic! Mladá, hezká a talentovaná žena by musela mít na každém prstě deset chlapů. Jenže ona si ty správné a normální neumí získat. Vždyť vypadá čím dál hůře. Pan Rychtář jí nemůže dodat sebevědomí, mně je více let než jemu, ale nemohla bych ho mít ani jako zahradníka. Ivetko, proberte se, vykopněte toho starce a konečně se dejte do gala, jako jste bývala. Je to násilník, nemusí se o tom ani předkládat důkazy a každý to na něm pozná. Já bych se ho bála, Vy děláte všechno, co on Vám nařídí, mluvíte, co chce on. Seberte se a udělejte ze sebe dámu! S ním to nikdy nedokážete. Nakonec to odnese Vaše zdraví. Šťastná tedy rozhodně nejste. Držím Vám palce.
-
..a zbav se konečně Rychtáře !!!
-
Viděla jsem kousek z toho pořadu Pětka a je mi z toho vážně do breku. Když nemá rozum Iveta, tak ho mají mít lidi okolo ní a nic s ní nenatáčet,všichni vidí,že je pod vlivem léků a alkoholu a nechávají jí ztrapňovat před celým národem. Tohle je vzkaz pro produkci, nic nenatáčejte,kdybyste měli inteligenci alespoň jako houpací kůň, tak byste ji řekli,aby se šla léčit. Je mi z té Primy (nebo kde to vysílají) vážně na nic.
-
Všechny písničky od Ivetky jsou krásne jednoznačne. Opravdu byla nejlepší a nejhežčí česká zpevačka, není o čem. I já jí stále poslouchám rád její hudební tvorba byla a je velmi dobrá
-
Spravedlnost má sice zpoždění, ale mlýny melou, sice pomalu, ale melou, melou, melou... Koukám, jak slizoun PN leze doktorům poníženě do pr**le, když jde starýmu upocenýmu hýkalovi o kejhák. Pamatuješ, když byla Iveta v PL, jak s Rychtářem dávali na net její zoufalé fotky z hospitalizace a kopie lékařských zpráv? Doktorům nadávali do mafiánů v bílých pláštích, vyhrožovali podáním žaloby, že Ivetu mlátili, až měla podlitiny, které nejspíš udělal sám Rychta. Doufám, že ten starý trouba skončí nakonec v LDN za plentou, jako umírající chudáci senioři, co celý život poctivě pracovali s kterým ten blb nadával plebs a lůza z vesnice. A divím se, že ho doktoři z nemocnice nevyrazí za to, co o nich napsal za sr**ky. Až na něj dojde, tak snad mu to dají pořádně sežrat, aby prosil, kňučel a litoval, že nebyl aspoň trochu pokornej.
-
-
Presne tak
-
-
Drahá Iveto, prosím tě vykašly se na Rychtáře, je to hulvát, a celkově na chlapi, nemají na tebe dobrý vliv.
Neukazuj se v medijích, když ti není dobře a radši se věnuj sama sobě a svému synovy.
Buď nějaký čas sama a s pomocí psychologa se postav na vlastní nohy, až budeš samostatná, sebevědomá, silná žena, tak si tě najde muž, který bude opravdu zato stát a už nebudou žádná dramata, která tě ničí...
Tak úsměv a běž Rychtovy sbalit věci.
Tva ne- fanynka, ale žena, která tě nechce vydět na dně. -
-
Nechci vám brát iluze,ale myslím si,že Artíkovi je u táty dobře.Nemusí se tak často dívat na její eskapády.Rychtáře jí ze srdce přeju.Paní Darina ji v nouzi přichýlila do svého domu,poskytla jí zázemí a jak to dopadlo.Nejen že jí odloudila manžela a ještě na ní plive špínu.Pro ni mělo platit staré známé co je v domě není pro mě.Starý a mladý Rychtář se ted dostali do bulvárních plátků a nemůžou se toho nabažit.Ovšem prezentují se jako idioti jakými ve skutečnosti jsou.Národ z toho má aspon srandu.Ke každému prdu si zvou média a pak se prezentují jako chudáci pronásledovaní.Ted Iveta opět prodala svůj životní příběh.Je to bulvární prostitutka a Rychtářové ji pasou.Co nového ještě může lidem povědět.Chlapi ji podváděli před jejíma vlastníma očima.Rodina jí nenávidí.Tříska znásilnoval.%Staidl ji chtěl nechat umřít hlady.Kecy,kecy,kecy.
-
-
Máte naprostou pravdu, Iveta NENÍ NORMÁLNÍ, ale možná by tu byla naděje, kdyby se rychle vzpamatovala a nebojte, já žádné iluze nemám...
-
-
I. B. nemá žádnou šanci se vzpamatovat. Každou chvíli se vrací a vrací ma pódium. Je totálně odepsaná jako "zpěvačka" i jako člověk. Myslím, že v ústavu pod odborným dohledem a bez vlivu různého póvlu, co se na ní akorát přiživuje, by jí bylo lépe.
-
-
-
-
Absolutny suhlas.
-
Kazdy sveho stesti strujcem.Dene spachasebevrazdu xx lidi.Vyvoj zivota Ivety Bartosove smeroval k takovemu konci.Tak se nedivte a nebudte v soku.Ted uz ma klid.
-
je mi to luto, chapem ju, hnali ju ako zviera, pan Novotny!!!