-
Ivetka brala prásky, které mela zakázané uzívat a ten hajzl Rychtár jí je dával presto, ze je ona nechtela. Delal to fakt proto aby jí mohl ovládal a znicit jí zdraví, psychiku. Tohle jsou dukazy, ze Rychtár patrí za mríze, bohuzel policie prípad uz definitívne uz odlozila z ceho jsem zklamaný
-
Zdenek Macura Domenicu, jsou nejméně dva svědci, jak si ztěžovala, že proti její vůli ji dává nějaké prášky, které nechce. Oba vypovídali na policii, dále jsou svědci, že měl mnoho orazítkovaných lékařských předpisů, na které Ivetě kupoval různé léky. Smysl těchto prášku byl jediný, aby mohl snáze ji ovládat a podle mě také jako msta aby ji zničil zdraví, popřípadě přivodil smrt. Bohužel slyšel jsem osobně mnoho příběhů žen, kde mi říkaly, že jejich agresor používal tuto metodu různých prášků, které sypou do pití atd., aby tak sebraly oběti sílu se vzepřít. Když byla se mnou žádná prášky nebrala a nepotřebovala, kromě zažívání. Jednoznačně ji to dával s cílem ji ničit a ovládat.
před 11 h · Upraveno · Už se mi to nelíbí · 10 -
http://www.youtube.com/watch?v=iAPWH8j5-pY
-
"Pitva prokázala, že Bartošová byla pod vlivem tlumících léků – z řady benzodiazepinů, které užívají pacienti na deprese," svěřil Blesku tajný zdroj, který má mít přístup k výsledkům vyšetřování.
Zpěvačka tedy spáchala sebevraždu pod vlivem alkoholu a léků. "V krvi zemřelé se našlo i menší množství alkoholu – 0,38 promile – vypadalo to na zbytkový alkohol, jaký bývá v krvi nalezen po bujarém nočním večírku," dodal tajný zdroj. -
-
Bla bla bla... Tyto léky se předepisují na abstinenční příznaky, nespavost a hlavně proti úzkosti a panice. Možná si dodala kuráž tím, že je zapila frťanem. Cirhóza se rozvíjí plíživě po několik let téměř bez příznaků, jaterní testy mohou být doposledka mylně negativní. Tajný zdroj bude nejspíš uklízečka z prosektury, která si chtěla snadno přivydělat.
-
-
Stejně tak dvoukilový nádor mléčné žlázy rostl fence poměrně dlouhou dobu, aniž to IB zřejmě nějak znepokojovalo. Po Ivetině sebevraždě pejskovu nemoc
Rychtář využil ke svému dalšímu zviditelnění bez ohledu na jeho další utrpení. Hnus!!!
-
-
-
Dneska jsou tomu 3 mesíce, co Ivetka spáchala sebevrazdu :-(. Jdu za ní si zapálit svícku
-
Chudinka Gejša bez Ivetky to musí být pro ní hrozné a težké, ješte k tomu když je s ní ted ten hnusák Rychtář, kdoví, co chudinka pejsek při nem prožívá :(
-
ty už toho fakt nech nebo se budeš divit co ti budou ostatní psát! *16*
-
-
To jsi na velkém omylu, ty jednodenní nicku...jsou snad tohle tvé stránky?! A já jsem tu právě od toho, abych dávala pozor....na všechno a na všechny! A upozorňuji, že nehodlám s nikým diskutovat, od toho tu nejsem!
-
-
no já si myslím že iveta byla skvělá spěvačka a at otdočívá v pokoji.
a ještě něco ty hudy on si muže kňučet jak chce jestli chce ,a jestli se ti to nelíbí tak to ignoruj. *8* -
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007406235447
-
-
je to profil Rychtáře pod pseudonymem..
-
-
Ivetka byla talentovaná a velká pani zpevacka. Odpocívej v pokojí, snad ti je tam nahore uz dobre
-
-
Přestaň tady spamovat a v jednom kuse kňučet to samé, všichni to už pochopili. Jinak ti to začnu v rámci spamování mazat!!
-
-
ok
-
-