Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivetu sem mela rada od jejich začatku moc tu chybi
  • Luky1987
    Ivetka je, byla pro mne nejlepsí zpevacka a top rangu, mám jí rád. PS vsichni její fanousci i já na ní nikdy nezapomeneme !
  • Iveta byla fakt moc dobrá
  • Luky1987
    Porád mi je za Ivetkou smutno :(. A vcera jsem si za ní zápalil svícku
    • Jsi hodný člověk a proto cítíš srdcem kdo si zaslouží lásku k člověku,jako byla Ivetka.Myslím taky na ní,neboť se v životě potýkala s falešností lidí.Byl bych rád,kdyby už měla konečně klid a né tu mediální štvanici kolem její osoby.
      • Luky1987
        Mám Ivetku fakt rád mrzí mne, ze to s ní takhle dopadlo a moc tu opravdu chybí
  • Takže Macura už nechodí pěšky, za rajčata a vejce od dvou slepic si koupil ojetou Fiestu. To žihadlo, ve kterém odvážel chudáka Ivetu, mu snad půjčil Novotný nebo TV Prima. Se nedivím, že "štafetový kolík" vzala roha.
  • Ani Zdeněk Podhůrský neodolal "rychlým prachům" od bulváru. Sděluje, že naprosto úžasnou Ivetu velmi miloval, ale nemohl s ní žít pro jejích mnoho negativních vlastností. Tedy se mu líbil zejména sex s labilní a nevyrovnanou Ivetou. Bipolární porucha, kterou Iveta zřejmě m.j. trpěla, ovšem nejsou negativní vlastnosti, je to psychické onemocnění, které je v uměleckých kruzích poměrně časté. Podhůrský o její chorobě určitě věděl a
    využil její zranitelnosti stejně jako všichni ostatní. Jakmile se vytratila vášeň, zahnul kramle.
  • Od kdy se Artur jmenuje Bartoš? Hudy, něco ti uniklo? Pokud je to vtip, tak dost trapný. Ještě, že ne Pomeje nebo Rychtář.
    • Sám Artur v nějakých 13 letech prohlásil,že až mu bude 15,dostane občanku a chce se jmenovat Pomeje..bohužel když slavil 15tiny,tak je slavil už s Rychtářem..
  • Luky1987
    Presne podíl na sebevrazde Ivetky mají vsichni její partneri Macura hysterický sílenec, který jí stále vsude pronásledoval i na koncertech, pak i Martucci atd. Mela Ivetka podle mne proste smulu na chlapi a takhle smutne to s ní bohuzel dopadlo :(. Mohla jeste zít kdyby mela normálního partnera, který by jí mel rád
  • Macura je blázen, patologický lhář a šílenec, který Ivetu pronásledoval.
    Iveta žila zpěvem, milovala fanoušky a on ji ke konci života udělal peklo, pronásledoval ji na všech koncertech, prudil a vždy strhl pozornost na sebe. Dokonce, jak sama řekla v posledním rozhovoru mamince, že byl u její branky s blondýnou, bála se ho jasně řekla, že je to psychopat. Má stejný podíl na její smrti, jako Rychtář.
    • Příspěvky z 19. 9. mají logiku, ale co bylo skutečně mezi Macurou a Ivetou, vědí jen oni dva a Iveta si to vzala s sebou... Oba pánové si na ní honili své ego a nade vše milovali pozornost médií. Ivetin odulý obličej, nafouklé břicho, zpomalený metabolismus, únava, vyhublost, deprese, rozhodnutí skoncovat se životem - to vše by mohly být příznaky vážného onemocnění jater. Odkud ta jistota, že netrpěla cirhózou?
      Jistý podíl na jejím smutném konci mají všichni její partneři. Díky nízkému sebevědomí přitahovala a obklopovala se nevhodnými lidmi, kteří ji jen využívali a totálně vyždímanou přenechali napospas Martuccimu, Macurovi a Rychtářovi. Smutné je, že distanc si udržují i po její smrti.
  • Luky1987
    Za Ivetkou je mi nekdy moc smutno a hrozne líto, ze takový skvelý clovek a tak dobrá zpevacka tady mezi námi uz není :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit