-
Asi každý z nás zažil v dětství nějaké trauma, které více či méně ovlivnilo náš další život. Málokdo měl to štěstí, že rodiče byli osvícení a moudří lidé. Není jednoduché oprostit se od zaběhnutých stereotypů a návyků z původní rodiny a žít kvalitnější život, náprava může trvat i dvě generace. Dokáží to jen opravdu silné osobnosti a je důležité, s kým spojí své cesty.
Iveta svým zjevem a všestranným talentem nějak nezapadala do té své "obyčejné" až prosté rodiny. Nízká sebeúcta, neschopnost vybudovat zázemí s kvalitním partnerem, psychické problémy jsou zřejmě důsledky citové deprivace a nedořešených traumat. Od ženatého muže se třemi dospělými dětmi nebylo zodpovědné mít s labilní Ivetou miminko, ta si ho však nakonec vyvzdorovala. Jak to bylo po rozpadu vztahu s péčí o Artura - myslím, že postoj pana Štaidla "hlavně ještě víc neuškodit" byl jediný možný. Syna získal právní cestou, když už způsob Ivetina přežívání doslova devastoval jeho mentální i fyzický vývoj. Změna prostředí mu evidentně prospěla. Díky Ivetě a jejím partnerům se stal pro všechny škodolibce mediálním soustem. Pan Štaidl důslednou ochranou zabránil, aby z něho bulvár udělal štvance jako z jeho nešťastné matky. Do Arturova života vstoupil řád a chlapec dostal šanci rozvinout svůj potenciál.
Pro někoho je dětství spíš peklem, dobrá zpráva je, že děti jsou pak připraveny, že život není jen procházka růžovým sadem. Důležité je nenechat se semlet, ale vyrovnat se s křivdami, rodiče pochopit a odpustit jim. -
Ivetka byla velikou osobností a dobrý clovek
-
ivetu sem mela rada od jejich začatku moc tu chybi
-
Ivetka je, byla pro mne nejlepsí zpevacka a top rangu, mám jí rád. PS vsichni její fanousci i já na ní nikdy nezapomeneme !
-
Iveta byla fakt moc dobrá
-
Porád mi je za Ivetkou smutno :(. A vcera jsem si za ní zápalil svícku
-
-
Jsi hodný člověk a proto cítíš srdcem kdo si zaslouží lásku k člověku,jako byla Ivetka.Myslím taky na ní,neboť se v životě potýkala s falešností lidí.Byl bych rád,kdyby už měla konečně klid a né tu mediální štvanici kolem její osoby.
-
-
Mám Ivetku fakt rád mrzí mne, ze to s ní takhle dopadlo a moc tu opravdu chybí
-
-
-
Takže Macura už nechodí pěšky, za rajčata a vejce od dvou slepic si koupil ojetou Fiestu. To žihadlo, ve kterém odvážel chudáka Ivetu, mu snad půjčil Novotný nebo TV Prima. Se nedivím, že "štafetový kolík" vzala roha.
-
Ani Zdeněk Podhůrský neodolal "rychlým prachům" od bulváru. Sděluje, že naprosto úžasnou Ivetu velmi miloval, ale nemohl s ní žít pro jejích mnoho negativních vlastností. Tedy se mu líbil zejména sex s labilní a nevyrovnanou Ivetou. Bipolární porucha, kterou Iveta zřejmě m.j. trpěla, ovšem nejsou negativní vlastnosti, je to psychické onemocnění, které je v uměleckých kruzích poměrně časté. Podhůrský o její chorobě určitě věděl a
využil její zranitelnosti stejně jako všichni ostatní. Jakmile se vytratila vášeň, zahnul kramle. -
Od kdy se Artur jmenuje Bartoš? Hudy, něco ti uniklo? Pokud je to vtip, tak dost trapný. Ještě, že ne Pomeje nebo Rychtář.
-
-
Sám Artur v nějakých 13 letech prohlásil,že až mu bude 15,dostane občanku a chce se jmenovat Pomeje..bohužel když slavil 15tiny,tak je slavil už s Rychtářem..
-
-
Presne podíl na sebevrazde Ivetky mají vsichni její partneri Macura hysterický sílenec, který jí stále vsude pronásledoval i na koncertech, pak i Martucci atd. Mela Ivetka podle mne proste smulu na chlapi a takhle smutne to s ní bohuzel dopadlo :(. Mohla jeste zít kdyby mela normálního partnera, který by jí mel rád