Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MACURA si vše vysvětlil, jako vždy po svém, jelikož není schopen reálného úsudku. Je jasný, že jde o duševně nemocného člověka, trpící bludy s fanatickou posedlostí, bohužel Iveta se stala jeho obětí a Rychta místo, aby podal soudní příkaz zákazu obtěžování, přibližování se v tom všem sám vyžíval.

ORIGINÁL DOPISU, který psal Macura, včetně gramatických chyb.
    Iveta Bartošová mě stalkuje, chce, abych si ji vzal, přijala mou na
    Vážené média a vážený pane Rychtáři,
    Před dvěma dny jsem se dozvěděl, že Iveta Bartošová byla u psycholožky a oznámila médiím, že tam byla kvůli mě, před pár týdny zase oznámila médiím, že nemůže kvůli mě spát, to už je minimálně druhý připad, kdy mě takto Iveta mediálně stalkuje a kontaktuje a nutí mě, abych komunikoval, reagoval a dělal nějaké kroky. Je jasné, že ji chybím a má strach, že mě ztratí. Rok a půl byla zvyklá na moji podporu, cítila, že má někoho, kdo ji má opravdu rád, projevovala vděčnost. Nepotřebovala chodit k psychologovi, normálně spala. Teď už víc než dva měsíce ode mě žádnou zprávu nedostala a tak nemůže spát, chodí k psychologovi. Je vidět, kdo je ji skutečně oporou a kdo ne. Navíc pod hrozbou smrti, musí si o mě vymýšlet lži a špinit moje jméno. Tímto mediálním stalkingem ze strany Ivety vůči mě je definitivně potvrzeno, že zprávu, kterou mi poslala: ... jde mi o život, SOS je potřeba brát naprosto vážně bez jakýchkoliv pochybností. Člověk druhého stalkuje, když má pocit, že ten druhý mu něco dluží, já Ivetě Bartošové nic nedlužím, kromě dvou věcí. Minulý rok jsem ji nabízel, že když bude se cítít ohrožena, může mě požádat o pomoc, to udělala, takže z mé strany je potřeba udělat patřičné kroky. Dále jsem ji nabízel svatbu, ona ji neodmítala, ale nakonec přijala, jak mi to potvrdil sám pan Josef Rychtář.

Tady není co dodat, Iveta se stala obětí šílence, který má velký podíl na jejím odchodu z tohoto světa.
    • Pane Karle, máte 100% pravdu, je to šílené existují jasné důkazy, kdy Iveta prosila veřejně, aby ji někdo toho fanatického šílence zbavil. Macura trpí bludy a není nikdo na světě, kdo by mu jeho fikci vyvrátil, bohužel Iveta byla velmi slabá na to, aby se ho zbavila, pokud vím, tak pan Rychtář s Ivetou na něho podali TO, ale policie dokud není mrtvola, tak nic neřeší. Žijeme ve státě, kde si každý může říkat a psát o veřejně známých osobnostech co chce. V zahraničí stalking řeší zákon u nás ne. Ještě jednou pane Karle děkuji, za jasný důkaz, jak to bylo ve skutečnosti, takže nakonec Macura v jeho nemocné hlavě, vše obrátil a tvrdil, že Iveta pronásleduje jeho, je to šílenec. Nakonec Ivetu uštval, je pravda, že ji nadal pokoj dokonce, ani na koncertech, sama jsem na jednom byla a co tak ten člověk vyváděl, bylo šílené.
      • Luky1987
        Perta máš pravdu Macura je šílenec, obcházel Ivetkyn dům pořád i před tím než skočila pod vlak, pronásledoval jí na jejích koncertech prostě všude. Sama Ivetka řekla, že policie ani kriminálka nepracujou tak jak mají a s Macurou nic nedělali
    • Viz výše.
      Originál dopisu od Macury, který psal v době natáčení pořadu TV5, kdy Iveta žádala o pomoc psycholožku Lauru, jak se zbavit Macury, který denně obtěžuje e-maily, SMS, slíděním kolem domu. Bojí se sama kvůli němu sama vycházet z domu a nemůže z toho všeho v klidu ani spát.
      • Karle Rychtáři jsi směšný..jak to bylo ví jen Iveta a ta už to neřekne..Zdeněk to ví taky,ale tomu nevěříš..
        • Nejsem Rychtář, ale na rozdíl od tebe Ivetu jsem znal osobně a to díky mé ženě, která po rozvodu s Jirkou, kterého také znám a je to super chlap a Ivetu nesmírně miloval, ale tenkrát si nedala říct. Iveta po jejich rozvodu byla sama, pouze tam chodili kluci z kapely a známí. Sama říkala, že chlapi neřeší, ale když se zamiluje jde vše stranou, ano zamilovala se do Itala a díky němu přišla o Arťu, jelikož ji odvezl do Itálie bez něho a nechali ho na pospas. Macura je nemocný člověk, fanatik, který Ivetu pronásledoval a jeho myšlenkové pochody a lži, které vypouštěl do bulváru řešit nebudu, nebýt jeho tak dnes Iveta žila.
  • Macura je psychopat, úchyl, který Ivetu unesl a po celou dobu ji udržoval ve stavu bezvědomí.
    Unesl ji dne 6.7.2013 a dle lékařské zprávy den 9.7.2013 měla v sobě 3,37 promile, takže žádná pomoc,ale naopak dělal vše pro to, aby neprocitla. Normálně, by za tři dny vystřízlivěla, ale on si byl moc dobře vědom, že pokud se probere, tak nemá šanci s ní být. Jeho chtíč, byl tak silný, že úmyslně jí podával návykovou látku a držel ji v těžkém stupni opilosti, kdy hrozilo bezvědomí a následné úmrtí. To je jasný důkaz, že nikdy nebyl Ivetiným přítelem, ale pouze fanatickým šílencem. Každému je jasný, že Iveta s ním neodjela dobrovolně, ale ve stavu, kdy si neuvědomovala skutečnost. Macura neměl žádné právo, jí držet v těžkém stavu opilosti, fotit ji, natáčet a vše prodávat bulváru. Naopak pokud by ji chtěl pomoci, tak měl okamžitě jednat s její rodinou bratrem a maminkou, měl ji odvést na Moravu a předat ji jim a pokud by se následně léčila, mohla dnes žít. Jenomže to by se Macurovi rozplynul jeho šílený sen být, ač v jakémkoliv jejím stavu s ní, přesně tak chovají psychopati. Iveta byla jeho obětí, nebýt tenkrát Itala, kdy Ivetu v žalostném stavu, kdy vydávala pouze skřeky, byla pomočená, museli ji vzít do náručí a přenést do auta a následně poskytnut lékařskou péči, tak už tenkrát to měla za sebou.
    Tento psychicky narušený jedinec, nezná hranici studu, úplně mu bylo jedno, že Ivetě neskutečně psychicky ublížil, vždyť ona si nic nepamatovala, už jenom ten pocit, že vás někdo unese a nevíte, co s vámi dělá a po tom, všem dokonce chtěl prodat další nechutné fotografie, které byly z druhé strany odmítnut , dával šílené rozhovory na všechny strany, kde přiznal, že ji snad znásilnil ve stavu, kdy byla prakticky v bezvědomí ve stavu nad 3,5 promile, nemluvě o zavádění čípků……..
    Do konce života ji pronásledoval, nedal pokoj ani v době, kdy byla hospitalizovaná v Bohnicích, snažil se dostat dovnitř, jenomže Iveta mu dala zákaz vsupu, tak postával před léčebnou a vyčkával na Rychtu, moc dobře věděl, že mu stačí málo k vyprovokování a opět to šlo, podle jeho plánu nechal si nabančit jenom, aby měl lékařský zápis a mohl podat na Rychtu TO, nakonec si Rychta kvůli tomuto incidentu si odpracovával veřejně prospěšné práce. Macura tam neměl co pohledávat, stejně jako na jejich koncertech, proč tam jezdil, moc dobře věděl, že dojde k rvačce a to přesně potřeboval, další zápis polici a podání TO, jeho cílem od počátku, bylo se zmocnit Ivety a zbavit se Rychty. Macura je odpovědný za její smrt v jednom s Rychtou souhlasím měl ho zabít a Iveta dnes mohla žít.

Tabulka stupně co s námi udělá mít v sobě
    3‰ a více - únava, ospalost, zvracení, obličej bledne. Opilý může zemřít při zcela banálních situacích, které by za střízliva hravě zvládl - např. se může utopit v kaluži vody. Při vysokých dávkách: narkotický efekt – bezvědomí, necitlivost, inkontinence (pomočení, pokálení), tep slabý, bradypnoe (zpomalené dýchání), mydriáza (rozšíření zornic) nereagující na osvit. V nejhorším případě zástava dechu (dechové centrum CNS, ale netýká se svalů hrudníku).

3,5 – 4 promile, bezvědomí až smrt, otrava bezvědomí, těžký stupeň opilosti
    • Kdyby zabil Zdeňka tak by (snad)šel Rychtář do vězení..ale jestli si myslíš že by to pomohlo Ivetě že Rychtář zabil jejího ex tak jsi blázen..
      • Jakého ex, tak to dokaž!!! Nemáš jediný důkaz, jedinou společnou fotografii!!! Plácáš nesmyly a pokud tomu věříš, je to jen a jen tvůj problém. Piš si co chceš, já znám pravdu, zná ji moje žena, Arťa, Ivetiny sousedé a přátelé.
  • Luky1987
    Za Ivetkou někdy i brečím a taky je u mě na prvém místě jako moje nejoblíbenější zpěvačka. Jinak se mi od Ivetky líbí všechny její písničky od Tří Oříšků atd. PS na to, že jsem ze Slovenska píšu dobře česky ne? :-)
    • Formálně ano,jen ten obsah dost pokulhává ! *15*
  • si moja prvá najobľubenejšia speváčka ale je mi za tebou smutno Iveta,moja najobľubenejšia pesnička je tri oriešky pre popolušku škoda že si skočila pod vlak ale prečo a prečo si pila.a určite je ti tam dobre amen.
  • Luky1987
    Já jsem to nezahodil za hlavu a pořád mi je za Ivetkou smutno. Snad jí je tam nahoře už dobře a má klid
  • Jak se koukam co tu kdo píše ze ji zavřaždil nebo sebevražda, myslím ž eto byla sebevražda např. se pohadala s manželem nebo už toho měla dost když ji bulvar obtěžuval a další lidi....... chtěla žít jako normalní člověk ale nenechali delali ji trapas a ted je nejmin potom 8 měsicu a vsichny to zahodily za hlavu jdou si cvou cestou .......
    at zije v nebi štastne *4*
    • Luky1987
      Ivetka je, byla pro mě skutečnou královnou popu v ČR a nejlepší zpěvačkou vůbec
  • Jste fanoušky Ivety? Pak se můžete zaregistrovat na fórum pro fanoušky Ivety Bartošové. Fórum je založeno přímo pro fanoušky, jen upozorňuji, že fórum je nové, je přístupné až po registraci, tzn. žádné kategorie a tím pádem ani žádné příspěvky neuvidíte, fórum se Vám však otevře ihned po registraci, ale kategorie určené jen pro fanoušky se otevřou jen fanouškům Ivety (až po napsání několika příspěvků). Neváhejte a zaregistrujte se, fórum je vytvořeno jen pro nás (její fanoušky), bez nich fórum nebude mít žádný smysl! Registrace je rychlá a zdarma!

http://ivetabartosova.forumr.net
  • Luky1987
    Ivetku posloucham skoro kazdy den, mel jsem ji rad od jejich zacatku a mam az do tedka. Pro me je nejlepsi zpevacka z CZ
  • PaulaDMLoverka
    říkejte si na mě co chcete, ale přijde mi, že se Sepešim byla nejšťastnější (můj názor) *3*
  • Luky1987
    Ivetka chtela zít a mela ráda své fanousky, jenomze porád jí otravovali jak bulvár tak Macura atd. Ona chtela jenom klid kolem její osoby

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit