Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Pořád mi je za Ivetkou smutno někdy a mám jí rád, nej zpěvačka pro mě. Jdu si za ní zapálit svíčku
  • Psycholožka veřejně prohlásila, že bulvární figurku Macura, která se objevila, na scéně za soužití Ivety s Rychtářem trpí poruchou osobností.
    Podivíni, excentrici
    1. Paranoidní porucha osobnosti - dotyční jedinci jsou zvýšeně vztahovační, mají dojem, že jim v okolí někdo škodí, každou událost vztahují na sebe, často si stěžují, podávají trestní oznámení, soudí se. Jejich přesvědčení však nejsou bludné hloubky, tj. nejde o věci vzdálené realitě, přesvědčení nejsou nevývratná. Patří sem rovněž silní žárlivci.
    2. Schizoidní porucha osobnosti - jedná se o jedince, kteří se hodně stahují do sebe, navazují málo vztahy s druhými lidmi, věnují se samotářské činnosti, bývají emočně chladní, mají málo známých, nadměrně se zabývají fantaziemi a svým vnitřním světem, jsou lhostejní ke chvále i kritice.
    3. Schizotypální porucha osobnosti - jedinci jsou ještě více podivínští než u typu předchozího. Jsou ale více vztahovační, mají poněkud zvláštní až magické myšlení (není ale zcela mimo realitu jako u psychotiků), mají zvláštní vyjadřování - rozvláčné, spletité, bývají výstředně oblečeni,ve stresové situaci se mohou u nich objevit přechodně i halucinace, které ale vzápětí korigují.
  • Luky1987
    Ivetka byla velká pani zpěvačka, která si nezasloužila takhle skončit. PS zůstane v našich srdcích navždy
  • Iveta Bartošová byla skvělá herečka i zpěvačka je my jí líto , ale snad jí je nahoře líp *9* *9*
  • Luky1987
    Když si i já pouštím písničky od Ivetky, tak mi nejedna slza do oka padne. Snad má fakt už aspoň tam nahoře klid od všech těch novinářů a toho čím si musela v životě projít, měla to těžké
  • Často si pouštím videa z jejich koncertů a brecim u nich. Chtěla jsem na její další koncert a pak najednou tohle!:’-(
    Ale snad jí je tam líp<3
  • Strasne skoda Ivety. Pocuvam jej pesnicky a palim sviecku cele Vianoce za jej dusu... Spominam ... *14*
    • Luky1987
      Ja tiež, je fakt strašná škoda Ivetky s úctou na ní všichni vzpomínáme, co sme jí měli a máme rádi
  • Luky1987
    Ivetka je moje nejoblibenejsi zpevacka ze vsech, sel bych i na jeji koncert kdyby jeste zila
  • Luky1987
    Ivetka je moje nej zpevacka a Tri Orisky mam moc rad tu pisnicku. PS vsem preji hezke proziti Vanocnich Svatku
  • Pro Karla (Rychtáře)...Zdeněk s ní v roce 2013 strávil pouhý týden,co se ví..Rychtář naproti tomu téměř celý rok,stejně jako necelé dva roky předtím..on měl největší podíl na jejím stavu,kromě ní,na nikoho jiného se to svalit nedá..
    • Luky1987
      Je jasne, ze Rychtar ma nejvecsi podil na smrti Ivetky, ale i ti ostatni si myslim s kterymi zila

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit