Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 29.dubna to bude rok,od smrti Ivety Bartošové.Je to moc smutný.Byla dobrá zpěvačka.Krásný hlas a písničky,škoda,že tak dopadla.Alkohol,prášky,to je pěkný svinstvo.Tak to dopadlo i s Petrem Mukem.Taky byl dobrý zpěvák,pěkný hlas,písničky.Takových je málo.Zůstanou navždy v našich srdcích. Ahoj všem Lenča
  • Luky1987
    Často i já myslím na Ivetku a poslouchám její písnicky. Je jí fakt velká škoda naprosto souhlasím. Mela smulu na chlapy, nenašla toho pravého, který by jí mel opravdu rád
  • Je jí škoda.....hezká, i se mi líbilo jak zpívala. Jen měla smůlu na lidi kolem sebe, všichni (včetně rodiny, Štajdla, atd) kecy okolo, ale nikdo nezakročil, nepomohl....a jde to i když dotyčný nechce, vím o čem mluvím. Jsou to jen výmluvy "ona nechtěla, nedala si říct". jak říkám,je jí škoda.
    • jen souhlasím, velká škoda, krásná holka, krásný hlas
  • Za smrt Ivety může Jirka Pomeje. On se k ní přidal, jen aby se znovuzviditelnil. Nepodpořil ji a umetl jí cestu do pekla. A teď si užívá s pr*aticí Andresou Pomeje 22 let mladíš než Iveta.
  • Luky1987
    Zdenka taky jsem dneska poslouchal písnicky od Ivetky. Máš dobré ♥ a vidieť, že si mala Ivetku rada
  • Dnes by mala Ivetka 49 rokov.. Je mi smutno, pocuvam jej piesne a posielam modlitbu do nebička.. Spi sladko IVETKA.
    • Ahoj, hodne jsem probrecel noci, kdyz se to stalo mel jsem Ivetku moc rad nemohu na ni zapomenout, byl jsem navstivit hrbitov v Ricanech a dal jsem tam na jeji hrobku kytici cervenych ruzi, moc mi chybi a posloucham jeji Tichou pisen.
      • Luky1987
        Mnel sem taky rád Ivetku a poslouchám i tedka její písničky po její smrti
  • Souhlasím s názorem,že Iveta byla opravdu naše nejhezčí zpěvačka.Její úsměv dokázal rozářit všechny hvězdičky v duši člověka.Charakteristikou,byla simbolem pravého českého děvčete s krásným moravským nádechem čistoty duše.Její cit k zvířatům,byl jednou se známek dobrýho člověka.Je jí velká škoda i jako kladnýho člověka.Kdo ji škodil a pomlouval,je a byl špatný člověk,neboť ona si to nezaslouží.Rychtář ji nejvíce ublížil,tak to vidím nezastíněným pohledem.Přejme jí už klid,na onom světě.
  • Luky1987
    Ivetka byla nejhežčí a nejlepší česká zpevačka. Myšáček pokud píšeš z mobilu, tak smajlíky nemáš, jestli z pc tak když chceš pridat príspevek, tak pod rámečkem máš smajlíky jen na ne klikneš a je to :)
  • Jak se dávají smajlíky do komentářů?
    Mimochodem, moc dobrá zpěvačka, měla jsem ji ráda...............
  • Byla to moje nejoblíbenější zpěvačka. Je jí škoda.Byla to moje jmenovkyně. :-( :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit