-
Ahoj Vacátko *1* *1* *1* *1*, ani se mi nechce tady už pomalu psát, protože mne hned bude haha-franckajagrova s nicky Listopad atd urážet. Dnes je tomu rok a sedm mesícu, co Ivetka spáchala sebevraždu škoda, že už tady mezi námi není *13* *9*. Byla fakt moc hezká a dobrá zpevačka
-
*1* *1* *1* Libuška si myslí, že Vacátko byl drzý a sprostý na "osobnosti národa" Pepu, Darču a Ušouna Rychtářovic, Macuru, Ornellu a spratka Novotného, proto je stále zablokován. Jeho nick si občas "půjčí" franckajagrova-nicnezpravda, jedovatá zmije všech diskuzí.
*5* *5* *1* -
*3* Luky, nedej se. Trubkové nepochopili, že z nich máš srandu. Iveta bývala opravdu moc hezká a rozhodně není jediná s takhle tragickým osudem. Pozitivní na tom je, že alespoň neskončí v chudobinci nebo LDN jako např. Nataša Gollová,
což si asi nakonec uvědomila... Souhlasím s Romanem Petráněm, tyto blbosti sem píší nejspíš nevyzrálí puberťáci z pohodlí mamahotelu, a to zdejším adminům vyhovuje. Takže ahojte, očekávám, že mě opět bloknou.
*1* *1* *1* -
Podle mne to není vubec vtipné, že tady nekdo píše anonym Iveta Bartošová. Ivetka mela nejradši Artura, to je pravda, ale i své fanoušky. PS Ivetku nikdy neprestanu mít rád , protože byla talentovaná zpevačka, hezká, dobrý človek a rozdávala lidem radost atd.
-
-
Naposledy nejsem nemocný a ani Macura mám práci atd. žiju normální život. Rád poslouchám písničky od Ivetky nekdy, ale i jiných interpretu
-
Vzpamatuj se ty, co tu píšeš za kraviny a nejsem Macura. Já jenom tvrdím, že jsem mel Ivetku rád na tom není nic špatného
-
-
No já vás tu Luky taky už pozoruju delší dobu a musím konstatovat že jste buď Macura a nebo nemáte do něho daleko.
Jste blázen který je fanaticky zabouchlej do iluze. Dělejte se sebou něco nebo opravdu skončíte jako mentálně postižený v psychiatrické léčebně.
-
-
Těma blbostma co tu všichni píšete ji stejně zivot nevrátite.
Kdyby jste se raději věnovali charitě nebo nějaké bohumilé činnosti u živich lidí. -
-
Charitě cpát zlodějům do chřtánu????!!!!!!!!!!!!!!!! jsi na palici Víš vůbec kolik si nakradou???!!!!
-
-
Ivetka byla nejlepší a nejheščí česká zpevačka si myslím já. Určite mne bude za to Listopad nebo nevím jaký nick si ješte vymyslí urážet a dá mínus na muj príspevek
-
-
Milý Luky1987 vždyť ty urážíš úplně všechny osobnosti kromě KG a IB.Tak aspoň vidíš jaké to je když ti někdo oponuje a dává minus :)))
-
Teď tedy nevím jestli má už Vacátko povolený přístup na osobnosti nebo je stále adminem blokován? Ten tedy musel zlobit ! :))
-
-
Já si myslím že kdyby Vacátko nebyl drzý a sprostý na Osobnosti národa tak by ho nikdo nezablokoval.
-
-
*1* Libušku iritoval, že je mnohem chytřejší než ona, a taky přišel s Lukym na trik s franckoujagrovou. Měl nejlepší příspěvky, Liba tu chce mít jen ovce..!!
*12* *12*
-
-
-
To jou slátaniny:))
-
-
Taky jsem jí měla ráda, nikdy mi nevadila a kdysi bývala fakt dobrá zpěvačka, to se musí nechat. Nechápu, proč lidi nenechají mrtvou v klidu a nestarají se o sebe. Oni jsou všichni taky bez chyby, že? *6*
-
-
Jsem rád, že si mela i ty Ivetku ráda aspoň nekdo
-
-
Nejsem intrikán ani zakomplexovaný a mám rád i jiné osobnosti kromne Ivetky