Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výstižné, tzv. veš v kožichu, a co jich na jedné křehké ženě parazitovalo a nakonec uštvalo - smějící se bestie...
    • Luky1987
      Presne
  • Luky1987
    I mne je to velmi líto, Ivetka byla talentovaná zpevačka, dobrý, hezký a citlivý človek a tohle si nezasloužila. PS na její smrti mají podíl jak Bulvár, Rychtář atd.
  • Je mi to velmi luto, Ivetka bola super spevacka, citlivy clovek. Obrovsky podiel viny na tom ze sa zacala "sypat" mala aj pani GOLDA ZLATA Dvorakova. Najprv jej boli dobre peniaze ktore je Iveta davala, potom zneuzila situaciu, ked mala Iveta vypite(ruku na srdce, kto z nas si v zivote nevypil, nemal problemy, nezazival krizy....)fotila ju a predavala jej fotografie, komentovala jej stav a podobne. Neviem ci by zamestnavatel kohokolvek z nas - keby sme vynasali akekolvek info z firmy, by to presiel len tak.. Pani Golda to zneuzila a fotila Ivetu... PANI GOLDA, aj VY SI SPYTUJTE SVEDOMIE !!!!!!!!!!MATE OBROVSKY PODIEL NA IVETKINEJ SMRTI- spolu s p. Zapalom
    • Golda pracovala pro Štaidla, ten má velký podíl, jak dopadla. Iveta udělala chybu, že si ji vzala, jako chůvu. Po celou dobu Štaidlovi donášela a Ivetu společně likvidovali.
      • Iveta si sebe nevážila, zřejmě následky z původní rodiny, bylo to poznat již z prvního vztahu se Sepéšim. Výběr dalších partnerů mi příjde "Jak stařeček měnil, až vyměnil"..., bohužel, sebedestrukce.
  • Dnes som si pozrela a vypočula prierez Ivetkinou tvorbou. Uzasna, krasna, jemna, nenapodobitelny hlas, perfekty prejav. Obrovska osobnost ceskeho (aj csl.) showbiznisu.. STRASNA SKODA.. Ivetka.
  • Luky1987
    S úctou vzpomínáme na tebe Ivetko *14*
  • Vzpomínám. Často. *14*
  • Luky1987
    Bude tomu zítra už 2 roky, co Ivetka není mezi námi at odpočíva v pokoji naša hezká princezna české pop - music *9* *13* *7*
  • Ivetko, posielam spomienku do nebíčka *14*
  • Luky1987
    Jasne, Ivetka si to nezasloužila byla moc hezká mne se líbila. I já rád poslouchám nadále její písničky. Mela fakt hezký hlas, talentovaná a umela zpívat souhlas
  • Rada dal posloucham pisne od Ivety,zpivala srozumitelne a hl.cesky,krasny hlas,i ona,skoda ji...Jak se vdala,vedela jsem,ze bud prijde o barak..,ze bude zle...Nektere chlapy zeny vyuziji,ona se stara o rodinu,deti,na ukor sveho zivota,lecos ozeli,chlap nepomuze doma,ani s vychovou deti,vse je spis na zene,mnoho prace a pak doma zas...Rodina nadela binec,zena odnese vse,ze neuklizi,nevinne,musela by jen chodit s hadrem a dokola po vsech uklizet a domacnost by vazla...Chlap si uziva,starosti necha zene,zneuzije zenu,vyuzije a ve stari,kdy je zena opotrebovala,znicena,ji odkopne a vymeni za mladsi...Zene pak hrozi exekuce,bida atd.,ze se obetovala,obcas ji zachrani deti...Je moc techto pripadu...,kde zena se nedohleda nikde pomoci a konci zle...Neni v rodinach jistota,zazemi,co byvalo,soudrznost...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší