-
Daň za pokrok a svobodu. Bezpočet žen - samoživitelek dnes čelí nájezdům skvěle informovaných parazitů, což - bohužel jejich nejbližší i rodina s úspěchem přehlíží. Iveta byla pouze jednou z nich, byla známá, proto je její případ medializován, čímž se dále přiživuje celá řada dalších parazitů.
-
Škoda Ivetky a byla opravdu výborná zpevačka. PS píšu radši česky i když sem Slovák
-
Bola si výborná speváčka
-
Čau Vacátko, Ivetka mela smulu na chlapy Rychtář, Podhurský, Pomeje, Macura, Martucci atd. všechno kašpari, který jí jenom využili. PS já jsem jí mel rád a nikdy neprestanu
-
LŠ s IB žili v jisté symbióze. On vydělal slušné peníze na hezké mladé zpěvačce, dítě však bylo překážkou v rozjeté kariéře. Iveta si plnila životní sen stát se hvězdou a jako zlatokopka využila zkušeného manažera i jeho kontaktů. Po narození syna se drilu vzepřela, chtěla se osamostatnit, ale jak praví Štaidl, stále se na ni lepili další a další paraziti. Neodhadla své možnosti, chyběly zkušenosti z původní rodiny i starostlivá babička, která by pomohla s výchovou syna a vedením domácnosti, a tak se jí nepovedlo skloubit
kariéru se životem matky samoživitelky, začala hledat berličky... -
Ahoj Vacátko *1* *1* *1* *1*
-
Taky si myslím, že Ivetka byla mnohem hezčí než její sestra Ivana ani hloupá nebyla *5*
-
*5* Iveta bývala mnohem hezčí než Ivana, nicméně co z toho? IG bude nejspíš podstatně chytřejší a odolnější.
*3* *5* -
-
Rád poslouchám nekdy písničky od Ivetky chytí za srdce, byla good zpevačka *7*
-
-
*9* Chudák Iveta. Byla to fakt dobrá zpěvačka a navíc z Frenštátu a já bydlím kousek od Frenštátu takže o to víc mě to mrzí. RIP Ivetko. *13*
-
-
Presne souhlasím
-