Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PaulaDMLoverka
    říkejte si na mě co chcete, ale přijde mi, že se Sepešim byla nejšťastnější (můj názor) *3*
  • Luky1987
    Ivetka chtela zít a mela ráda své fanousky, jenomze porád jí otravovali jak bulvár tak Macura atd. Ona chtela jenom klid kolem její osoby
  • Proč je u Ivety napsáno místo úmrtí Uhříněves - Říčany, takový nesmysl???
    Iveta bydlela domě v Uhříněvsi, který si sama nechala postavit a sebevraždu spáchala pár minut od svého domu na kolejích. Říčany s Ivetou neměly nic společného! Zrovna tak, jaký vtah k Macurovi??? Macura je duševně nemocný člověk, který si vztah s Ivetou vymyslel a existuje nespočet videí, kde Iveta žádala veřejnost, aby ji pomohli se ho zbavit.
    Bála se ho a přesto, že ho prosila, aby ji nechal v klidu žít, tak ji pronásledoval, kvůli němu se bála vycházet z domu, pravidelně dům obcházel, zvonil na zvonek dokonce pár dní před její smrtí. Náš právní systém není schopen chránit nás občany od psychopatů a podobných šílenců, jako je Macura.
    • Další nesmysl je "důvod úmrtí: sebevražda, skok pod vlak". Příčinou úmrtí byl střet s vlakem, sebevražda byla způsob odchodu že života. O d ů v o d e c h jejího rozhodnutí lze spekulovat. A s k o k se odehrával jen v představách internetových vtipálků.
      Nedokážu si představit, jak by konkrétně Ivetě Bartošové mohla veřejnost
      v něčem pomoci, když sama evidentně nevěděla, co vlastně chce. Ani ten nejpropracovanější právní systém nemůže být pro dospělé lidi příručkou,
      co a zda vůbec mají ze svého soukromí pouštět do médií, s kým a v jakém stavu se mají na veřejnosti prezentovat, jakým způsobem zajistit životní potřeby a zabezpečit chod domácnosti.
      Jakou kdo měl z účastníků této nekonečné anabáze psychiatrickou diagnózu by muselo zkoumat konzilium odborníků. Tím, kdo z nich žil v bludech a kdo si jen vymýšlel se dnes bude těžko někdo seriózně zabývat. A koho by to ještě zajímalo? Vy jste snad na její žádost o pomoc nějak reagovala?
  • Luky1987
    Je mi za Ivetkou nekdy smutno, pro me byla nejlepsí zpevacka a mám jí rád
    • mike.wazowsky.357
      to mi povidej je mi taky smutno když nani zpominam *9* *13* *10*
    • Jsi dobrý clovek, más v sobe hodne citu, tak proto ti je za Ivetkou smutno
  • Ve Frenštátě nehledala Iveta pomoc, když jí bylo nejhůř. Nepatří tam ani její ostatky. Vedle pana Bartoše jednou spočine její matka, pravděpodobně i bratr s manželkou. Iveta i Ivana odešly z Frenštátu žít svůj život každá po svém. Po smrti by měly odpočívat v místě nového domova, kde zanechaly výraznou stopu. Věřím, že u Ivety tomu tak je a teď už má konečně klid. Ubožákům, včetně posledního manžela, parazitujícím na její smrti se už může seshora jen usmívat.
  • Luky1987
    Dnes je tomu 6 mesícu, co Ivetka spáchala sebevrazdu a pred chvílí jsem si za ní zapálil svícku, at odpocívá v pokoji
  • Při operaci náhlé příhody břišní provedou lékaři celkovou revizi břišní dutiny, součástí terapie jsou laboratorní a další vyšetření. Možná, že nejen abstinenční příznaky, ale i reakce Ivety na potvrzení smrtelné choroby vyžadovaly její hospitalizaci v PL. Snad až tam prozřela, podepsala revers, sepsala závěť, předmanželskou smlouvu a vdala se. Za Rychtáře, nikdo další o ni v tomto stavu nestál, nechali mu ji prostě na krku. On byl paradoxně Ivetinou poslední jistotou a oba si byli toho dobře vědomi. Většinu přešlapů si člověk uvědomí, když už jejich následky nejdou napravit a sil kvapem ubývá. Smrtelně nemocný člověk bilancuje, jeho vyměřený čas se zkracuje. Dovedu si představit, že Iveta si v posledních dnech života prošla očistcem a vrátil se jí rozum. Zřekla se role princezny a rozhodla se jít jisté smrti naproti. Nemá smysl ji donekonečna soudit. Zůstal tu syn, dům s hezkou zahradou a písně, co si spousta lidí ráda poslechne, to není málo. Horliví bulvární dělníci budou dál smolit do medií "zaručeně tajná videa, fotky a články, ze kterých mrazí", dokud bude platit:
    "Pamatujme, že kdo píše pro hlupáky, najde vždy široký okruh čtenářů".
    Na tomto výroku Lva Nikolajeviče Tolstého si postavil velmi slušnou existenci i nejznámější dělník bulváru PN. Bez rozpaků se k tomu veřejně přiznal. A o tom to je, vážení.
    • Luky1987
      Vacátko hezky si to napsal a más pravdu
  • Luky1987
    Já vím proc skocila pod ten vlak, protoze uz nemohla vydrzet ten tlak na její osobu novinári, bulvár a její spatný výber partneru Rychtár atd. Já bych tohle vsechno, co Ivetka prozívala taky nevydrzel
    • mike.wazowsky.357
      *10* *13* *9* *7* *9* *13* *10* *7* maš pravdu ke by to nebyla pravda
    • Meleš furt dokola.
  • pajjuska
    Nechápu, proč skočila pod ten vlak?? *9*
  • Tuším, že také na portálu Sedmičky je možno zhlédnout amatérské (!prý exkluzivní!) video z Ivetiny kuchyně. Šlo opět o nějakou taškařici pro bulvár. Iveta nesouvisle blábolí, pod nějakou záminkou pozvaný a zmlácený Macura si otírá zkrvavený nos a další rány, nechutné divadlo točí a řídí zřejmě Rychtář. Že se to vše odehrávalo za přítomnosti jejího syna, dokumentuje věta: Arťo, prosím tě, jdi nahoru. Celá akce končí dlouhým záběrem na vrátka, když se objeví očekávaní policisté, tak Iveta horlivě sděluje, že pan Macura upadl...sám...před útěkem...
    Co zbylo z křehké princezny? Prostě už nemohla dál, skončila to.
    Půl roku od její smrti uběhlo, tak přestaňte parazitovat i vy, vážená dámo. Tyhle vaše dojáky jsou, jak již bylo řečeno, k zblití.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit