-
Nezaslouzila si to vubec Ivetka odpocívej v pokoji, byla a jsi dobrá zpevacka
-
Abych řekl pravdu,tak jsem jí tedy moc nemusel.Ale takovejhle konec si opravdu nezasloužila!Měla se na šoubyznys úplně vykašlat a dělat nějaký normální povolání.Mě přijde,že některý naše zpěvačky nemaj soudnost a myslej si ,že je na ně někdo po 20letech zvědavej.Ta doba je už dávno pryč -5let a dost!Nemá cenu se prosazovat za každou cenu...
-
Iveta Bartošova byla dobra zpevacka i herecka v ten den co umrela to byl tezky den rano se mi nechtelo do skoly,brecela jsem bylo mi to proste ito sem takova citlivka jeji manžel ji provokolval a tak...ale ona ona je osobnost ktera navzdy zustane v nasich srdcich myslim ze iveta pro me byla vic nez dobra zpevacka,herecka ale to ze spachala sebevrazdu me fakt moc dostalo ja vim ze i vas nektere také ale ona si svuj osud bybrala sama jako nekdo kdyz krade vybira si taky samk svuj osud? Ano a Iveta Bartosova si ho bohuzel vybrala taky ale moc za to nemuze ja bych to taky udelala predstavte si tohle co ted napisu:vstanete dete neco koupit novinari za vami sprchujete se a muzoz na vas mirit fotaky takovy zivot bych si ja osobne neumela predstavit a co vy? Ja myslim ze taky ne no ale iveta byla fajn a nevim proc ji ti novinari,manzel atd. tak provokovali kdyby neprovokovali Iveta by tu byla zde mezi nami iveto bartosova je mi to lito *9* *9* *9*
-
-
Souhlasim s vámi.
-
-
Iveta zkoušela nový adrenalinový sport a neuvědomila si jak je to nebezpečné to skákání pod vlaky.
-
-
to nebylo srandovni :-(
-
-
Ivety je mi líto, a to protože mi pripadne, že ji k tomu někdo dohnal,ale radši nejmenuju.Je pravda ,že kromně jí nikdo pravdu neveděl a uz ani vedět boužel nebude. Byla to žena která si zasloužila ještě dlouho žít,ale jak všichni vidít ,rozhodla se sama. Jestli jue pravda že ji Rychtář deptal,týral, a všechno ostatní jak tvrdí většina médií. Tak se jí teď ulevilo a je jí už lip.
Lidi odchazí a přichází. A kdyby byl druhý život tak se vsadím že ho buď už Iveta znovu šťastně žije nebo žít bude. -
Je mi lito Co se stalo, ale denně umírají malinké děti, ty nikdo nedává do televize! A ty chtějí žít bojuji o život křičí bolesti. Iveta nechtěla žít a nikdo ji u Rychtáře nedržel.....
-
Naprosto největší podíl na Ivetině destrukci a hrůzném konci má jednoznačně Rychtář!!!!! neb poslední tři roky na tom byla nejhůře záměrně jí netlačil do léčebny a když už se tam loni nedobrovolně ocitla dělal vše proto aby ukončila v Bohnicích tak životně důležitou hospitalizaci neb moc dobře věděl že když se uzdraví okamžitě poletí z jejího baráku a života.
To samé platí o Itálii tehdy dala Iveta jasně najevo že chce od Rychtáře dokonce je i tel. hovor kde sama potvrdila že jí ubližuje!!!! jenže bulvární hyeny chtěli senzaci tak Rychtáře vzali za Ivetou a v podstatě jí vrhli do náruče vraha přesně tak na mně tehdy působil.
Její zázračná změna mně koncem roku překvapila a říkal jsem si tak jsem se asi spletl...bohužel nespletl *10* -
Máte pravdu,ta P.Saša uráží všechny,kromě p.Rychtáře.P.Štaidl,syn Artur a ostatní z rodiny,jsou slušní lidé a chtějí aby Iveta odešla v klidu a nedošlo,jak vždy díky p.Rychtářovi k bitkám a všem těm scénám.Pan Rychtář by měl vyhledat lékařskou pomoc na psychiatrii.Místo aby držel smutek,tak se rve,dělá scény a už neví,jak by na sebe upozornil.Tady jde o Ivetu a její poslední rozloučení a ne aby Rychtář hrál takový komedie.Je to fakt humus.
-
Pro SAŠU
Proč se tak čertíte? Každý má právo na svobodný projev a co dělají média je stejně z popudu Pepy R., kdyby seděl doma na zadku a nepředváděl každý den další nová extempore, tak se nemají čeho chytat a byl by klid. Házíte tu vinu na kdekoho, stejně jako ten psychopat. Přestaňte urážet slušné lidi nebo se rozjeďte za Vaším oblíbencem Rychtářem, čapněte za ruce a taáhněte spolu někam do bažin! Vy hloupá, hloupá, hysterická búúúú! -
Pro Sašu - neříkám, že všechno, co jste napsala, je blbost. Naopak, v některých věcech máte pravdu. Ale pokud vidím, že u mě doma, v mé blízkosti, přímo vedle mě se druhý člověk propadá do zoufalství tak jasného, že je úplně mimo, mluví zpomaleně, pomalu se hýbe, dokonce i píše dopisy na rozloučenou, co uděláte? Taky nic? Jedině správný postup je vzít ho za křídlo a dokopat do léčebny, to rodinný příslušník může, ověřte si to. Měla to snad udělat maminka nebo neplnoletý syn nebo Vondráčková?
Vzpamatujte se!