-
je mi ji lito jako cloveka,sveho casu jsem ji mela rada i jako zpevacku,mam par polyvinylek,kazetu i CD.Snad nasla,i prestoze predcasne,svuj klid.
-
cela naše škola o tom mluvi to je snad horor* *9* MŮJ NÁZOR
-
Iveta vždy páchala sebevraždy,když byla bez chlapa.Tentokrát to bylo jiné.Tentokrát měla svého manžela se kterým byla dle jeho slov štastná.Štastní lidé ovšem nepáchají sebevraždu.Odpočívej v pokoji Iveto a dojdi svého klidu.
-
R.I.P Ivetko jsi výborná zpevacka
-
pokud si všimnete Iveta nenosí snubní prsten kdykoliv si všimnu na videu nebo na obrázku taky jste si toho všimli Rip Iveta
-
Zemrela velká pani zpevacka, která si smrt vubec nezaslouzila, odpocívej v pokoji. A ten hajzl Rychtár by se mel za to vsechno smazit v pekle!!!
-
Už je dokázáno,že Iveta psala Arturovi dopis na rozloučenou čtyři dny před smrtí.p.Rychář ho našel a nikomu ho neukázal.Až spáchala sebevraždu,tak p.Rychtář ten dopis hned ukázal,ale připsal tam datum.Už jen za tohle,že s tím nic nedělal,když věděl,že se něco děje.Měl ten dopis Ivetě ukázat a říct,co to znamená a promluvit si s ní...Dává vinu novinářům a ostatním,ale proč vždy Ivetě dával číst co se o ní zase píše?Tím ji deptal a psychicky ničil.Takový člověk patří do vězení.A s tím pohřbem,měl by nechat její rodinu,at´ ji mohou uložit v jejím rodišti,tam kde má hrob její rodina.Myslím si,že každý kdo zemře,má být pochován tam,kde se narodil.
-
-
Presne
-
-
http://josefrychtarvolnybrzozavreny.blog.cz/en/1405/herci-rychtar-a-kramny-skonci-oba-stejne
-
Je to nějak divně smutný, kolem tý její smrti. Mohlo to být i jinačí, takový milý dýchánek pro kanibaly, a Artur měl mít nárok na nejlepší kousky. Žádné záchranáře a policajty, už to s ní přeci bylo jasný, tak zavolat k vlaku řezníka, naporcovat, udělat ze střívek jitrnice a klobásky, ze sádla škvarky, a hned by bylo veseleji. Pojmout to tak ňák přirozeně lidsky, synkovi připravit "šumuli"/vařený rypáček Ivetky/, kolem ohýnky, kde by si lidé mohli opékat libové kousky, žebírka, taky ručičky a nožičky a k tomu basy piv. Stovky novinářů, kamer, a křepčení kolem ohňů do brzkých ranních hodin, a pak odvézt už bez morku/vymlácený a sežraný/ ohlodané kosti k brzkému pietnímu spopelnění. No řekněte, nebylo by to krásnější a taky důstojnější než tohle smutnění, obzvlášté takové mediální superhvězdy? Vždyť, i když by to maso nakonec stejně vykakali, mohli by si všici říci, že přeci jenom měli v sobě alespoň kousek z ní, když ji sežrali, že byli toho účastní. Tohle by mi více sedlo ke současné společnosti, než nynější kuňkání, takové upřímnější, Vždyť i naši prapředci to tak kdysi dělali, že své sesnulé s chutí schlamstli jako maliny, a ještě si u toho s gustem zakrkali. Ale co, my nejsme jako oni, my jsme vlastně horší, požíráme lidi psychicky, ještě když jsou živí a dejchají...
-
Ten Rychtář je komediant.Hraje pěkný divadlo.Je tohle vůbec možný,že se vrací ke své bývalé manželce?A ona ho tam chce,když ji tak zmlátil,týral psychicky jako Ivetu?Jak je možné,že mu vše projde jen tak.Tak at´ už nechá Ivetinu rodinu,at´ se s ní v klidu rozloučí a pochovají ji v jejím rodišti.
-
-
spíš se brzy vrátí do vězení..
-