Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Úplne souhlasím kdo tvrdí, ze Ivetka byla a je nejkrásnejsí já jeste dodám nejlepsí zpevacka z Ceskoslovenska a nasich koncín, R.I.P. Ivetko
  • anonyme tam tím slovem jsem nenazvala tebe ani nikoho kdo ji zbožnoval před její smrtí ale říkal jsem to slovo těm lidem kdo ji začal hlasovat až když se stala ta tragédie.však to tam máš nějak tak napsaný a to že jsem říkala že to vypadá jako by jste za to co se jí stalo byli rádi tak to jsem říkala také těm lidem co jí začali zbožnovat po smrti.vážně nemyslela jsem tím fanoušky kteří poslouchali její písně a všechno před její smrtí.asi jsi to špatně pochopila *5* *3*
  • a je škoda že si tadyk ty pěkné (i) (nepěkné) ale hlavně pěknéééééééé vzkazi nepřečte *13* *13* *13* *9* *9*
  • Moc hezky napsané! :) Možná že kdyby se vůbec nerozváděla že Štajdlem nemuselo to tak štrašně dopadnout. Ale myslím že Pomeje ji vždycky podržel. A byla sním štaštná. Doufám že pohřeb bude jen v rodinném kruhu i když bych se chtěla rozloučit s Ivetkou taky. Ale dám jí sbohem ve své mysli. Pustím si její CD a budu na ni vzpomínat jen v dobrém. Upřímnou soustrast Celé rodině a jejim blízkým. Arture drž se! Snad pravda vyjde na jevo a Rychtář půjde sedět zato co Ivetce udělal.
  • Když byla Ivetka mladá ona byla tak krásná! Bože snad nejkrásnější žesnká v československu. Vypadala jako princezna. Pak příšla ta střašná tragédie s Petrem Sepéším a od té doby sní život cloumal jak na horské dráze.
    Vždycky byla na vrcholu slávy vyhrávala všelijaká ocenění a poté snadla na uplné dno! Myslím že se neměla rozvádět s Jiřím Pomejem...Bylo by to pro ni nejlepší. Toho si vzala před nedávnem nebyl ten nejlepší krok k štastnému životu.Ani se mi nechce vyslovovat toho strašné jméno! Myslím že to byl Rychtář kdo ji dohnal k tomu aby udělala tu strašnou věc.
    Myslím už se přiznal jen tím že vyrábí důkazy. A když volal s Martucim nebo jak se jmenuje říkal "Já jsem narozdíl od vás dostal Ivetu tak kam jsem potřeboval" Doufám že Rychtář chcípne v pekle.!! Upřímnou soustrast celé její rodině. Měla jsem jí moc ráda. Doufám že se bude mít v nebi líp než v tomhle strašném světě!
    • No ano, já zařazuju Pomeji i Štajddlado skupiny s Rychtářem.
    • Mám absolutně stejný názor! Ivetka byla nádherná žena a je jí opravdu veliká škoda! :( Rychtář je nejstrašnější stvoření jaké jsem kdy viděla!!....
  • Luky1987
    Odpocívej v pokoji Ivetko, tvoje dobré a hezké písnicky zustanou
  • ladislav štaidl a arthur mají pravdu že pohřeb má být v rodiném kruhu bez médiích
  • Chudák ženská, neměla to v životě lehké *13* , ale to co zůstane je její krásný hlas a písničky. Odpočívej v pokoji Ivet! ✿❀❁
  • Iveta Bartošová
    Pokud má někdo zájem z fanoušků přispět částkou na smuteční věnec piště do emailu fk@iveta.cz
    Prosím o rychlé jednání. Děkuju Renáta
    Štěpánka Součková Ráda přispěji....
    1 květen v 23:34 · 2
    .Sandra Kadlecová už se ví neco bližšího ohledně pohřbu???
    1 květen v 23:37 · 1
    Iveta Bartošová Abych to upresnil ne pro media , pro fanousky kteri maji pravo se rozloucit a Iveta si to jiste zaslouzi :-(
    2 květen v 12:12 · 4
    Ten poslední komentář psal on..celou dobu sledoval i tyhle stránky..proto se tam jednou objevila divná formulace,že Ivetina tvář je modřinou netknutá..to určitě vymyslel taky on..
  • Luky1987
    Velká škoda Ivetky, ale bylo toho na ní moc novinári, bulvár a ješte ten hajzl Rychtár který jí týral. R.I.P Ivetko *9* *9* *9* *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit