-
Iveta bola výborná speváčka
-
Díky smrti IB jsem se dozvěděl že české dráhy vymáhají po rodinách všech sebevrahů škodu kterou sebevrah způsobil! Takže vás prosím vyzývám nejezděte vlaky a autobusy českých drah!(autobusy jsem napsal protože furt mají výluku) Jezděte raději BUSem!
-
Iveta Bartošová vůbec neměla zemřít!
za 1. vůbec si to nezasloužila
za 2. TN.cz a NOVA s tím furt otravujou slušné lidi a přitom Ruská agrese na Ukrajině (připojení Krymu k rusku a snaha o připojení celé Ukrajiny k rusku protože doněck není ve východní Ukrajině) je mnohem zajímavější téma. Doufejme že bude mít šťastný konec a Krym se stane součástí Ukrajiny ne FAŠISTICKÉHO RUSKA! -
-
Tady máme vzpomínat na Ivetku a né tady mlet o Ukrajině. Mimochodem Ivetka si zasloží být ve zprávách a na TN.cz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*10* -
-
Přesně tak. A hlavně si zaslouží, aby se p.Pepovi dostalo spravedlnosti za to, kam jí dohnal. Všichni jsme mohli vidět, jak se choval ke své exmanželce - vždyť to byl taky děs běs.
-
No ano zaslouží ale problém je v tom že NOVA na IB parazituje a Ukrajina je vůbec nezajímá.
-
-
Tak sledujte ČT, ta Ukrajinu řeší. Tady ji také neřešíme. Najděte si webb o dění na Ukrajině a neřešte to zde.
-
-
-
-
Na smrti Ivety má hodně podíl p.Rychtář.Psychicky ji týral,bála se ho.Nainstaloval všude kamery.Tohle není normální člověk.Měl by za to být trestaný.Kdyby Iveta byla v jiném prostředí a léčila by se,byla by zde mezi námi.A p.Rychtář už vyhazuje její věci,je tohle vůbec možné?Je to zlý člověk a Iveta s ním nikdy neměla být.Moc smutný konec Ivety Bartošové
-
Tak jsem se nad tím vším, co se stalo zamyslela a nejednou mne napadla otázka: Kde byli ti Rychtářovi kámoši z médií toho 29.4., v době kdy zůstala Iveta doma sama? Kde byli když vyšla z domu a vydala se na svou poslední cestu? Proč tam nikdo nebyl? Vždycky se tam někdo z novinářů motal a slídil. Kam se všichni poděli? Rychtář byl na Policii a Iveta byla doma dle všeho sama. Nepřijde Vám to dost podivný?
-
-
Na to také myslím, stále číhali před domem, a pak jí klidně nechali dojít ke kolejím u rybníku?? Pohyb. čidla musela upozornit na její odchod, a jak sama uvedla, chodila ven jen s Pepou!!! Opravdu podivné.
-
-
Ivetka je nejlepší zpevačka na svete. Dneska když jsem si na ní vzpomel,tak my šli slzy do očí. Odpočívej v pokoji Ivetko :(
-
Čím dál víc mi to připadá jako vylepšená metoda manželů Stodolových, Darina se natřela gencianou a nahradil ji ušatonosatej zmetek. Nepřekvapilo by mě, kdyby stáhla obvinění...
-
-
Ivet byla jsi úúúúúúúúúúúúžasná spinkej sladce *14*
-
-
to není mozny ze rychtar ma na osobnostech profil
-
Byla to úžasná zpěvačka je jí škoda. Upřímnou soustrast celé její rodině. Spi sladce Ivet!
-
Bože proč se jí to muselo stát. Jak už rady někdo říkal byla vážně hrozně krásná! Ale pak z ničeho nic začala pít a už to sní šlo z kopce! Kdyby se léčila a nevzala si tu stvůru mohlo být všechno v pohodě. A ona mohla dál krásně zpívat její uzasné písničky! Sbohem Ivetko! *3*
-
-
Bývala opravdu velice půvabná.Jenže s tím pitím měla dlouhodobý problém a léčit se nechtěla.Každý kdo ji v minulosti chtěl s tímto pomoci,se rázem stal nepřítel.Proto se obklopovala lidmi,kteří ji nalili a ještě ji udržovali v bludech o vyprodaných koncertech,její úžasností atd.V posledních letech už žila mimo realitu a stavěla si ve své hlavě vzdušné zámky.Mohla se vrátit a být opět na výsluní-to by,ale musela opravdu projít tvrdou léčbou a trvalou abstinencí.Pak by se možná dokázala postavit i tomu hochštaplerovi co ho měla doma a který ji prodával médiím,at byla v jakémkoliv ubohém stavu.Hlavně,že on si užil svých 5 minut slávy.
-