-
Dobrý den, paní Iveto, otevřu televizi - a co vidím? Iveta v šatech! A jak jí to sluší!! Ivetko, vynechte přiléhavé sukně a kalhoty, noste mírně nebo i více rozvlněné sukně - to vaší postavě velmi lichotí. Jsem stará žena, ale fandím pěkným ženám.
A co bych doporučila ještě? Stůjte před kamerou přirozeně, nohy "nepřekládejte" přs sebe. Jste na to tolik zvyklá, že Vám to nepřijde, ale je to nepěkné a u vás zbytečné.
Vše dobré do budoucna přeje
Jaroslava Tůmová -
-
je to moc hezky napsané.Taky jsem si kolikrát říkala..Copak to kameramani nevidí?Přeji paní Toušlové jen to nejlepší.Jste moc hezká a chytrá.
-
-
Dne 20.11.v Toulavé kameře moc ti slušelo!
-
moc vám fandím
zdravím a přeji hodně úspěchů při tvorbě nových i staronových pořadů takových lidí jako Vy je jako šafránu jen tak dále
inekvapil -
Je to opravdu nádherná žena, včera 16.9. jsem koukal na Toulavou kameru a opět jí to velmi slušelo, hlavně se musím přiznat, že jsem sledoval její úchvatný dekolt. Iveto opravdu mě velmi vzrušujete . . . *3*
-
Ačkoliv se říká, že změna je život, v případě odchodu Ivety Toušlové z Událostí bych to já osobně tak nevnímal. Pevně doufám, že nastavený trend nového vedení ČT nebude dále pokračovat a z obrazovky nezmizí i ostatní pořady, na kterých se tato šarmantní a vždy usměvavá dáma podílí. Toulavá kamera patří už po léta k pevnému rituálu mého nedělního dopoledne. Tenhle laskavý a poučný pořad zaujímá přední místo pomyslného žebříčku oblíbených pořadů. Iveto díky za Vaši práci na těchto výborných pořadech a za Váš milý úsměv. A do budoucna jen to dobré. *4*
-
Nejkrásnější moderátorka s nejpěknější postavou ( zadkem )
-
-
Jo to ona umí prezentovat.
-
-
Hodně elánu při moderování a tvorbě obdobných pořadů jako je Toulavá kamera. V ČT je jich opravdu málo!! Mnoho štěstí..... *4*
-
Moc sympatická zena
-
narozky
vše nej
*4* -
Výška
Nevíte někdo, jak je vysoká I.T.? :-)