-
Izzyho nej. fan
Moje Kamojda Gabca *15* je strasne *9* zabouchla do *1* *1* *1* *1* IZZAKA *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Izzyho nej. fan
No já jsem taky do něj ZABOUCHLÁ jak něco...:D *14* *14* Áchjo *3*
-
-
Vše nej Izzy..!!!
Izzy vše nejky k narozeninám hodně lásenky zdravíčka a štěstíčka ti přeje Teruna.Stringinová..XdXD..!!!!!!Mu cQ..!!! *4* *4* *3* *3* -
Happy B-day
všechno nejlepší k narozeninam, Izzy :-* přeju ti hodně štěstí, zdraví, lásky, ůspěchů a ať se ti splní všechny přání a sny :-* -
Izzy je skvělej
Sice je Izzík trošku divnej a vždycky se choval jak z jiné planety je uplně úžasnej a super. Celý US5 jsou super *3* *3* -
izzy is cool and crazy
us5 jsou upa mocinky nejlepsi,ale kdo je uplne nejlepsi?No prece izzyk *14* .izzy je hrozne good and crazy a ma upa moc krasny oci a usmev je proste nejkrasnejsi na celym svete i love you US5 and izzy gallegos *14* *3* *3* *14* -
DUEL Óčko
posílejte všichni zítra v průběhu DJ divák SMSKY ve tvaru: DJ US5 na číslo: 900 11 15! -
HAPPY BIRTHDAY
Asi si myslíš
, že jsi výjimečný, když máš ty narozeniny ... Ale Ty jsi výjimečný, i když narozeniny nemáš! Všechno nejlepší Izzy!....:-* *14* -
Chcete US5 v ČR?
CAUVES vsichni. Nevim jestli vite o oficialnim czechfan webu, ale podnika se tam akce, aby kluci prijeli do ČR. Stranka je www.us5-czech.cz. Jo a s tim koncertem, potřebuje se 4000fans aby byla moznost ze sem prijedou a tak se udelal mail, na ktery kazdy sam za sebe posle svoje jmeno, vek a mesto. Je to neco jako takovy scitani, ale vic se toho doctete tam. Ten mail je jinak koncert@us5-czech.cz Fakt nas musi byt 4000 egistrovanych aby prijeli. Tak to kdyztak rozsirte. Dikes -
-
Re: Chcete US5 v ČR?
Už jsem se něčeho podobného zúčastnila,nevím jestli to je to samý....
-
-
hledám právě tebe
Ahoj asi hledám právě tebe!!!
Hledám na pomoc aspon 2 človíčky na pomoc s tímhle blogem a na vytvoření new webu o us5.
Můžeš mi napsat sem do komentářů nebo na e-mail: keally@seznam.cz nebo na icq : 473738377
nebo na tel.:731958606 všem se ozvu jen mi napište něco o sobě a koho máte nejradši
doufám že mi napíšeš a teším se na spolupráci -
kanál
No vypadá jako by právě vylez z kanálu *3* *9* -
-
Re: kanál
chcíípni ty zmrde miluuju izzyho a je dokonalej -
hey TWL další ubožák *15* Který mu závidí....A z kanálu nevylez :-P...ty vaše trapný keci už mi sou jenom k smíchu...tagže jestli ještě budete pokračovat tak zachvilku skončíte u psichologa *5* a hele proč sem vlastně lezeš?? *1* -
hey Izzy je best boy....takze nas***t *8* *16* *10* *14* -
Hele ty debile Izzy je určo 100% hezčí než ty tak drž hubu akorát mu závidíš!!!!!!!!!! *16* *16* -
by mě zajímalo jak vypadáš ty ty chytráku!! jenom závidíš nic víc...takže *FUCK_YOU* a nazdar!!
-