Přejít na výpis diskuzí

Jáchym Kraus

OSOBNOST 30.9.2012 
512 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • promin ale to neni pravej *16*
  • a koho nejakiho koho znas nebo myslís jako herce ??
  • když už tak Jáchymovi je 14 1.8. mu bude 15 :p :D
  • ty dvě prasata seš nikolo
  • ty krávo o co ti jde??? víš co ty jsi tohle *12* *12*
  • Jachyme mas skype..? a je skoda ze je ti 15..:*
  • vy se mate vy budete chodit s klukem ze filmmu a ja nic on vm pise me ne..:'(
  • me je 11 jsme ryba
  • ma pravdu nejde to.. prosííím jachy..:( prosííímm :'(
  • wow holky vy teda jedete..;) a JACHYM JE BOŽÍÍÍ JE TO NEJHEZČI KLUK NA SVETE..!!!!!!!! I NEJLEPSI HEREC.. A JACHYME JAK SE MAS..??
  • leda tak ve snu..!!
  • hele ja nic nedelam..!! tak proc musim jit hned i j drz si taky uz konecne klidek..!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • kdo ma skype a facebook..? a Jáchyme kdyz taak si me pridejna faacebooku jmenuju se ta Nikolka Blahova :)
  • Jáchyme jak se jmenujes na skypu..? moooc rada bych si te pridala do prtel..:D :)
  • Hele lidi prosim vas nehadejte se a co mate proti Jachymovy..?? Vždyt' je asik fajn kluk skoda ze takovych kluku neni po celem svete..:D *2* *2* a e skoda ze nejsme kamaradi a ses best herecc nejlepsíí..:D mam te rada..;)
  • lidi to se všude hemží jménem JÁCHYM takže pokud jsi toto čtete stal jste se členem klubu JÁCHYMO MÁNIE!!! prosím přidejte komentář::DD:D *4* *3* *1* *1* *1*
  • je super a nevim co proti němu máte. mám tě ráda. v seriálu gympl jsi zaválel. *3*
  • Chci být taky taková dobrá herečka jako je Jáchym, já jednou budu hrát v nějakým super seriálu jako je gympl a bude že mě oblíbená herečka, už se těším až mě uvidíte v časopisech, hm když tak pod jménem Laura Baitferová...
    Ne to asi nebude, ale móc bych chtěla
  • mam rada jinýho a hezčího
    *3*
  • Hele lidi, nebudeme se hádat, mně se třeba taky Jáchym trochu líbí, ale je tady někdo kdo Jáchyma miluje, někomu se jenom líbí, někdo ho nesnáší, někdo ho obdivuje, někdo na něj třeba i žárlí, někdo s ním chce kamarádit, prostě každý js e jiný a každý máme jiný názor, ale nikdo opravdu nikdo nemůže nikomu jeho názor vyvrátit. Nechci tady dělat nějakého soudce, ale možná mám aspoň malou pravdu, jo je pravda každý o něm něco ví, každý si o něm něco myslí a když tohle všechno dáme dohromady vznikne nám dlouhý komentář a z toho někdy i malá hádka, ale souhlasím s tím, že to k tomu bohužel patří, ale hádkou se nikdy nic nevyřešilo a ani nevyřeší.
    Gympl je fakt moc pěknej a docela pravdivej seriál a herci jsou ynikající, děkuji za něj...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit