Přejít na výpis diskuzí

Jáchym Kraus

OSOBNOST 30.9.2012 
512 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to promiň, já Justina Biebera nesnáším, no ten je nejhorší, to už 100× Jáchyma, ne já ho vůbec nepomlouvám
  • On je krásnej a chci se sním setkat nevíte jak bych to udělala? *14* *14*
  • Prceek
    Nenormální si!!!
  • Prceek
    Ty si hrozná Lauro no a co že májé rady Jachyma a ty máš zase ráda Justina Biebera buzeranta....Co?????
    Ty asi neznáš nicc co víš co když se ti nelíbí Jáchym tak to sem nepiš děkuju :/
  • Nechápu proč hned musí bejt slavnej, hraje v gymplu, který mimochodem nějaký slečny neumí ani napsat a prostě se všem líbí. Nechci vám kazit tu radost z Jáchyma, ale je to pořád stejný, kdybyste aspoň řekli o něm něco jinýho než to, že je hezkej, NECHÁPU
  • Proč by měl bejt nešt´astnej Jáchym má spoustu fanynek a spíš než nešt´astnej může bejt rád ze ho tady všichni obdivujem
  • Lusinka33
    Holky klídeček podle toho co tady čtu tak asi vypukla Jáchymománie a jáchym je s toho podle mě neštastnej takže mu udělejte radost a s Jáchymománii přestante jo dík *4*
  • Mám naučený všechny Jáchymovi texty z gymplu je úplně Boží a hlavně je hrozně hezkej občas si řikám škoda že nejsem Nikol *14* *14* *14*
  • Je nádhernej a umí skvěle hrát v gimplu s ručením omezeným.....
    Prostě ho miluju...
  • Já si taky myslim že je božský a nádherný...A skvěle hraje v gimplu s ručením omezeným.....Miluju ho... *14* *15* *3* *7* *4* *14*
  • Je úžasnejj *14*
  • Já se ho jako ani nechci vůbec zastávat a ani nejsem jeho fanynka, ale myslím si, že už byste mohly přestat s tím:miluju tě, líbíš se mi, a jak je krásnej, nejlepší a takm podobně. Já si osobně myslím, že to možná ani nečte, nevím, ale je to pořád dokola
  • jak to můžeš vědět
  • Jáchym je úžasnej herec.. *3* Mně se nejvíc líbí jak hraje Patrika v Gymplu. Je fakt úžasnej a moc pěknej *14* *4*
  • me je 14 a narodila jsem se 2.8.1998, takže jsem lev
  • On je hezkej ne že ne ale to neznamené že sem budete psát jak ho milujete a jste na něm zavislý chápu že jsme ve věku ve kterym nás kluci dooost zajímaj mě samozdřejmě taky ale vám by taky bylo docela nepříjemný kdyby vám někdo napsal na facebooku abys mu dala svoje číslo nebo adresu nebo dalších milion věcí tak si představte jak se cejtí on když tohle čte takže ho prosim vás nechte
  • a co tam hrajes? :-)
  • apiš jeho číslo a jak se vlastně jmenuješ? fakt s ním chodíš, moc tomu neverim, nevis jeste uici kde jachym bydli?
  • tto číslo taky neexistuje,prosíím napis prevdive, jachymku, prosíím
  • toto číslo neexistuje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit