Přejít na výpis diskuzí

Jáchym Kraus

OSOBNOST 30.9.2012 
512 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mixsu
    aj ja !!!!! *16* *16* *16*
  • Proč si mi volala? Asi tě neznám nvm, ale tohle číslo mi volalo..
  • Já taky.. *14*
  • bellathor1996
    já chci aby byl zase v gymplu!!!
  • ...:) mám jen pár otázek..jestli ti to nebude vadit..;) https://www.facebook.com/adelka.borovkova
  • Ahojky..:) nebudu tady tak bláznit..:D jen jsem se chtěla zeptat..nechceš si někdy pokecat..(na facebooku..)..? jmenuju se tam Adélka Borůvka Borovková děkuju..:)
  • mixsu
    Ahoj Jáchym prosím napiš mi chcem sa ta niečo spýtat ... :D https://www.facebook.com/mizu.lik
  • a
  • mucQ *14*
  • Jáchyme jsi ten nejkrásnější nejroztomilejší atd..kluk a herec.
    Mám tě mocinky ráda né já tě miluju
    I am JACHYMERS
  • mixsu
    Ahoj koláčik ak si ma pametáš tak ja som ta čo si stebou pisala na asku a vola ta Koláčik ..... :DDDD
  • ahoj jáchyme moc tě miluju
  • Ahoj miluji Jáchyma Krause
    :* :*
  • Jo...jistě Jáchyme, toto číslo je moje. Buď tak hodný a odstraň ho z internetu.
  • hele naty sice nevim kdo jsi alemas pravdu ale taky sice je to nase vec!!! :)
    ju taak nas nech bit heja jaky je tvoje fb????)
    neco ty chci ukazat!! :) napismi na fb Tereza Hejhalová
    dik a pp :)
  • Jáchym je taak sladkej!!! :* *14* moooooc ho miluju !!! :*
  • protože ho nevíš
  • tím jse myslela NEEEE jachyma ale fejka
  • ahoj ten kdo píše za Jáchyma Krause je fakt ubohý.Jáchym by nikdy nenapsal na zed ze miluje svojí holku víc než své faninky a taky Jáchym holku nemá!!!!(čeká na tu pravou.Kdo to píše je fakt ubohý fejk a žádná Adriana není nebo mozná jo ale píše to ona PS: JE TRAPNÝ *12* *4*
  • Ty seš ťulpas, vážně! Jáchym se takhle vůbec nechová a jestli si mylíš, že ti to uvěřím, tak seš na omylu, tohle je fakt ubohý..
    Tak za 1. Jáchym by oslovil své fanynky. 2.Jáchym by Nikdy na síť nenapsal ,,miluji vás, ale né tak moc jako svoji holku. A za 3. Jáchym nemá holku :)AAAA zásah!! Takže odpal trapnej fejku :) << jenom, kdyby někdo dolejc to nečetl :-) A mimochodem všem je jasný, že ''Adriana'', co tu ''napsala'' seš ty...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší