-
miluju ho to asi každy ale je krásný,milý,roztomily,hedny,ale asi ma holku a das mi prosim cislo telefoni pusko velky LIKE *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jáchyme to si napsal mě to jak se mam
-
cus *1*
-
Presne on si zobere nejaku viznamnu osobnost ale neviete jeho fb ???
-
Aduš prosím pridaj si ma na fb mam pre teba otazku *3* https://www.facebook.com/mizu.lik
-
Nevíte jestli má jachym skype?:-):-):-)
-
miláčku: když s jáchymem chodíš tak by si mohla vědět jaký je jeho tel. číslo dyžtak ho sem napiš a jestli chceš mít jachyma jen pro sebe a číslo nám nedáš tak ti neuvěřím že s jáchymem chodíš!!!A to si jako myslíš že když sem dáš jáchymovo číslo všichni si ho opíšou do telefonu zavolají mu a jáchym bude se všema chodit?To je nesmysl.A když seš jeho holka tak by se hned nezamiloval do tisíce a tisíce holek vždyť ty seš taková krasavice že by tě kvůli nám nenechal.Když nam nedáš jeho tel.číslo tak mu aspoň řekni ať se podívá na osobnosti na jáchyma krause na komentáře a něco odepíše!!!
-
-
tvl hej kolik ti je ?? *15* *12*
-
-
14 a neříkej mi ty vole
-
-
hej tak to ti věřím.. :DD pokus se zamyslet kdyby jsi se ze dne na den stala celebritou a každý by chtěl tvoje tel.č. a na fejsu by jsi měla 10.000 žádostí o přátelství tak by ti to za chvíli lezlo na nervy kdyby ti každý volal ne?! *1*
-
-
-
-
Jak tady můžete psát jak ho milujete mě se jako líbí ale že ho milujete tak to nevíte tedy co je to někoho milovat. P.S. To je můj názor.
-
-
Blanule@tiscali.cz =Blaník
-
-
když sním tady někdo chodí a točí s ním tak napište tel.č.A stejně jsem četla že je volný.Jděte do psichiatrie protože vy psicha fakt jste to já se stanu dřív miss barbie která stejně neekzistuje než s nějakou z vás bude chodit on má na LEPŠÍ!!!!! *16* *16*
-
-
hej ty si myslíš že ten kdo psal mým jménem že s ním točí píše pravdu *8* ? hej tak to si stopro vymýšlí a jestli jedna holka napsala že s ním chodí a jáchym si nepřeje aby tady napsala číslo tak to snad neudělá ne? a nebo si vymýšlí to je prostě logika... :) ;))
-
-
Ahoj Jáchyme, když jsem tě po prvé uviděla v gymlu s (r)učeným omezeným tak jsem se do tebe strašně zamilovala a nemůžu tě dostat z hlavy. Nejsem žádná uječená fanynka, ale miluju tě.
-
-
Ahoj, možná nejsi uječená fanynka, ale furt si fanynka a já nic nechci mít s fanynkou. A děkuji za to že mi fandíš... <3<3
-