-
jdi do píčí.dikuju *4*
-
vážně? jestli píšeš pravdu tak se divím. já jsem si myslela, že nikdo takovouhle ulítlou kámošku nemá. ale jak je vidět, opak je asi pravdou
-
jáchymeeeeeee milujutě :-*
-
jses hezkej jachyme!A vy holky který po nem touzíte nechte ho uz bejt jasny o vas neche!! *3* *3* *3* *4* *4* *4* *1*
-
-
jak to můžeš vědět
-
-
hej lidi nevite nekdo tel. číslo na jachyma krause???dyztak pls napiste
-
miluju tě jáchyme!!!!!!!!!!!! *14*
-
Jsem z toho zmatená kdo je pravý Jáchym a jaké je jeho tel. číslo????????????????
-
Všechno nejlepsi k svatku jachyme
-
Myško, opravdu bydlíš v Praze 6 ? A jeste mu sem napis to cislo ne? A to fakt spolu budete chodit? A jeste neco Mysko, uz jsi videla dnesni Gympl?? A jeste mam otazku. Podle toho popisu mi pripadas jak moje kamoska. Ale asi to nejsi ty. Ona taky miluje Jáchyma a vzdycky je s ni ve skole sranda. Ale posledni dobou se se mnou nebavi. Nevim co ji je. TO SEM NEMELO PATRIT, ALE UZ TO TU NECHAM. *1* Tak to je asi vsechno, *12*
-
-
bydlim.cislo nenapisu protoze by ho nekdo mohl zneuzit.budeme spolu chodit.nevim kterej dil gymplu mas namysli.urcite nejsem tva kamoska.
-
Jo taky mi to připadá jako moje ulítlá kámoška (co miluje prasata)!! Taky hrozně moc miluje Patrika. Vidí ho snad úplně všude !!! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
No to promiň, já Justina Biebera nesnáším, no ten je nejhorší, to už 100× Jáchyma, ne já ho vůbec nepomlouvám
-
-
Tak se sem nevtírej ne!!Do PÍP!!! *16*
-