Přejít na výpis diskuzí

Jáchym Kraus

OSOBNOST 30.9.2012 
512 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vy se mate vy budete chodit s klukem ze filmmu a ja nic on vm pise me ne..:'(
  • mixsu
    Ahoj koláčik ak si ma pametáš tak ja som ta čo si stebou pisala na asku a vola ta Koláčik ..... :DDDD
  • No spousta lidí může napsat jak je Jáchym úžo, ale pochybuju, že bude strácet čas s tím, aby si přečetl, jak moc se vám líbí. No mě se taky líbí, ale kdybych mu to chtěla vzkázat tak mu napíšu na facebook nebo twitter :))
  • Ahoj
    nechápu proč z něho šílíte je to nej normální kluk a je to herec. Nechápu ca na něm vidíte :-(
    • A já zase nechápu co ty na něm nevidíš a jestli tě jáchym nezajímá tak nechápu co sem lezeš
      • No víš jenom se kochám jak se tady dohadujete. Je možná trošišku pěknej asi 3 procenta ze sta. Je to jenom kluk, kterej hraje v seriálu. A Ty mi rozhodně nadávat nebudeš. Já si polezu kam chcu a Tvůj souhlas rozhodně nechci *6*
        • Teď Ti tošli slova co ....
  • mixsu
    No toto ak si vi mislite ze on vas ma rad tak asi tazko on sa musi mat hrozne..... a ty jeho kamoska co si napisala ze ho poznas nechapem ze ho mas tak rada a davas ostatim jeho tel. fb. atd.*8* on sa podla mna na teba riande nasera teda ak si to cita !!!!!!
  • Si fááákt boží,krásnej,atd... Napsal bys mi svoje telefonní číslo na 776 570 108 ??? *14*
  • Ahoj Jáchyme seš hezký kluk amáš pěknou imič.
    • blesk *1*
  • jachyme muzete my dat na vas prosim Vase cislo mobilniho telefonu ja vas mam ta hrozne Rada Vase kajka
  • Ahoj já tebe taky ty jahůdko moje
    • mucQ *14*
  • Jáchym je asi nejhezčí kluk kterýho znám je fakticky sladkej ♥♥♥♥♥je úplně krásnej ♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit