Přejít na výpis diskuzí

Jáchym Kraus

OSOBNOST 30.9.2012 
512 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milujiho a chtela bych snim stravit cely svuj život sice je mu už skoro 17 let a me bude skoro 16 let mislím si že bi sme se k sobe hodily a jestli chceš tak mi ho take mužes dat a mužeme se nekde sejít PS pusilam ti pusu milujite ahoj
  • Miluju te Jáchyme!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ty dvě prasata seš nikolo
  • Mě už se ale vůbec nelíbí Jáchym protože.... sou to moje soukromí věci :(
  • miluji te jachyme a miluji je mi jenom10 ale miluji ze všech holek a kluku nejvíce miluji te *14* odepis prosím Jáchime PROSÍM
    • to se mýlíš je víc holek co ho maj radši jak ty ... samozřejmě k nim patřím i Já ...
  • Nechápu proč hned musí bejt slavnej, hraje v gymplu, který mimochodem nějaký slečny neumí ani napsat a prostě se všem líbí. Nechci vám kazit tu radost z Jáchyma, ale je to pořád stejný, kdybyste aspoň řekli o něm něco jinýho než to, že je hezkej, NECHÁPU
    • výš proč NECHÁPEŠ?já ti to řeknu protože si píííča *16* *16* *16* a ještě si tohle *12* *12*
      • Co hned urážíš? Já jsem neřekla, że ho nesnáším, to ty jsi to co jsi řekla o mně
        Ty KURRVO!!!!!!
    • Prceek
      Nenormální si!!!
  • Chci být taky taková dobrá herečka jako je Jáchym, já jednou budu hrát v nějakým super seriálu jako je gympl a bude že mě oblíbená herečka, už se těším až mě uvidíte v časopisech, hm když tak pod jménem Laura Baitferová...
    Ne to asi nebude, ale móc bych chtěla
  • Hezký fotky konečně má česko nějakýho vkusnýho a hezkýho herce :) máš štěstí že to můžeš být ty :)) hodně štěstí v kariéře a chcem tě vidět v dalších filmech nebo seriálech ;) :D a néé že stím sekneš
  • chudák Jáchym.pubertální jelita se zamilovaly.neví proč ale je slavnej.to jim stačí.ach jo.ale jinak asi v hlavě pusto a prázdno *9*
  • Megi: Bylo to napsaný na internetu a četla jsem o tom že se do zamiloval,a nevíš náhodou jak jse jmenuje ta Bella? *4*
    • Bella se jmenuje tereza nvotová

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit