-
Jacim mne sa nepacis ale prides mi ako fajn chcalan sktorim si aj pokecas ne ako nasi chalani ak by si chcel pokecat tak fb: Mižu Lik
a ak nie tak newa *1* *1* *1* *1* *1* *7* *7* *7* *7* -
Jachyme jsi úplně fajnový,přidej si mě na fb.Chtěla bych tě poznat víc jako kluka a ne jako známou celebritu.
Už o tobě mluví skoro celá česká i slovenská republika ale já bych tě chtěla poznat takového jaký jsi v normálním světě kde nejsou celebrity.Těším se na tebe,prosím napiš na fb: Nikola Gavlasová *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
on je tak sexy *14* *14* *3* *3*
a když bys chtěl vědět či mě vidět tak na fb: Nikola Gavkasová -
Jáchy miluju tě a zbožnuju když mi odepíšeš na asku:-*
Láska ses:) -
chtěla bych ho někdy vidět a jít s nim ven *14* *14* *14*
-
-
to já taky...po ničem jiným netoužím *3*
-
-
Jachim pls pridaj si ma na fb: Mižu Lik ...... teda ak chces new kamaratku *1* *2*
-
Hi,
sorry but your number will not write here:(
A jinak thanks že mám tolik fanynek nevím jestli vy holky čtete BRAVO ale je tam se mnou nějaký rozhovor. LÍBÁM VÁS!! -
-
Jacim ak si to pisal ry tak v pohode ale ak nejaka baba/chalan napisal tak ste trapny a jachim este nechapem preco si pisal po anglicky ak si to ti tak daj like na stranku na fb jej meno je http://www.facebook.com/NezabudniNaMinulostAZiPreBuducnost *1*
-
-
Ahoj
nechápu proč z něho šílíte je to nej normální kluk a je to herec. Nechápu ca na něm vidíte :-( -
-
A já zase nechápu co ty na něm nevidíš a jestli tě jáchym nezajímá tak nechápu co sem lezeš
-
-
No víš jenom se kochám jak se tady dohadujete. Je možná trošišku pěknej asi 3 procenta ze sta. Je to jenom kluk, kterej hraje v seriálu. A Ty mi rozhodně nadávat nebudeš. Já si polezu kam chcu a Tvůj souhlas rozhodně nechci *6*
-
-
Teď Ti tošli slova co ....
-
-
-
-
Ahoj kamčo, jakou má na skype joachim fotku???je jich tam víc a já nevím jaký je ten pravý jachym a moc bych si ho chtěli přidat. ODPOVEZ PROSIIIIIIM!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
-
*16* *16* *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *5* *5* *6* *6* *7* *7* *8* *8* *9* *9* *13* *13* *10* *10* *11* *16* *16* miláčku
-
-
koko mas fb ????? *5*
-