-
heej to neí srávnej jáchym kraus... :// *16*
-
To není féér...!! *13* Prčo vždycky někdo do koho jsem se zabouchla upe totálně bidlí daleko a je staršíí než já *13* To je tak neféér!!!Ale jinááč seš upe božíí Jáchyme!! ;) :DDD
-
Myško, opravdu bydlíš v Praze 6 ? A jeste mu sem napis to cislo ne? A to fakt spolu budete chodit? A jeste neco Mysko, uz jsi videla dnesni Gympl?? A jeste mam otazku. Podle toho popisu mi pripadas jak moje kamoska. Ale asi to nejsi ty. Ona taky miluje Jáchyma a vzdycky je s ni ve skole sranda. Ale posledni dobou se se mnou nebavi. Nevim co ji je. TO SEM NEMELO PATRIT, ALE UZ TO TU NECHAM. *1* Tak to je asi vsechno, *12*
-
-
bydlim.cislo nenapisu protoze by ho nekdo mohl zneuzit.budeme spolu chodit.nevim kterej dil gymplu mas namysli.urcite nejsem tva kamoska.
-
Jo taky mi to připadá jako moje ulítlá kámoška (co miluje prasata)!! Taky hrozně moc miluje Patrika. Vidí ho snad úplně všude !!! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
Takže Jáchym Kraus: Nejsi pravej a nedělej si z holek srandu, Kdyby si byl pravej tak nenapíšeš že chodíš se Sárou..protože ON s ní nechodí. Má pravej jen facebook. *4* ;)
-
-
dej si bacha na to co říkáš Noro
-
-
On je sexy *14*
-
bydlim v praze 6
-
miluju tuhle barvu vlasu i oci jsou skvele taky mam takovy oci ja te taky miluju a se sarou se rozvedu dej mi pls tvé číslo na mobil kde bydliš
-
-
A co ostatní jako já!Moje vlasy jsou blond hnedé a oci modré.Vezmes si me?
-
-
ma barva vlasu hneda mam je dlouhy az po pas a oci mam tmave hnede skoro cerne a sem do tebe blazen
-
jo myško mozna s tebou budu chodit jaka je tva barva vlasu a oci
-
me cislo:571 890 033:DDDDDDD tamto cislo co sem psal 1.neni pravdive ale fakt piste mi nevolejte!
-
-
tto číslo taky neexistuje,prosíím napis prevdive, jachymku, prosíím
-