-
perfect
v poslednim vladci vetru je fakt dobrej i v jinejch filmech a jeho nej foto?jak sedi na zemi a ma cervene kostkovanou mikinu s kapuci oretahlou pres hlavu *1* *14* -
Myšlenky zločince IV (20)
Dneska je Jackson Rathbone ve 22:15 na primě v seriálu Myšlenky zločince! -
-
Re: Myšlenky zločince IV (20)
viděla jsem *1* a řekla bych, že by tu jeho postavu nemohl zahrát jen tak někdo. *3* -
-
Re: Re: Myšlenky zločince IV (20)
nj, jen tak z nikoho nejde udělat taková baba *1* -
-
Re: Re: Re: Myšlenky zločince IV (20)
Jasně, to jen tak nejde *1*
-
-
-
Re: Myšlenky zločince IV (20)
kuuuuuurna, prosvila sem to o 3 hodky, ale tou dobou sem se zrovna vracela z kina, ze zhruba dvouhodinove podivane na jeho rozkosnej oblicej :) :D v poslednim vladci vetru :)
-
-
O.C.
neviete mi niekto povedať v ktorých častiach O.C. hraje *7* -
Jackson
mam te mociiiiiiinky rada Jacksne hlavne ti moc slusi role ve stmivani Jasper Hale moooooooc se mi tam libis ale jak mas fotky a to haaaaaro nama chybu *5* *1* ale vic se mi libi ta 2 fotka ta ti nej sedi i kdyz vousy ti moc neslusi ale stejne si k sezrani *14* *14* *14* *5* -
jr
miluju jeho úsměv.. a nejvíc mu slušej dlouhý vlasy.. achhhhh *14* *1* -
Eclipse
Zdravím JR maniaky!:)
Jak pak se těšíte na třetí díl twilight ságy?:P Konečně se nám "Jacksper" pořádně projeví:)Už jen díky němu to bude určitě zážitek:)
Takže přežívejte poklidně do české premíéry:P -
-
Re: Eclipse
Hej, proč do české premiéry?? to by mě fakt mohlo poslouchat jak jsou ti herci co maj doopravdy pěknej hlas strašně nadabovaní...OMG!! *1* *1*
-
-
hnus
Proč máš vikulený oči dyš se nic neděje. *7* *7* -
smích
ej jak můžou být lidi tak pitomý *1* jedna holka na facebooku si myslí že s Jacksonem chodí *1* *1* číst si to bylo fakt vtipný a teď tam ten "Jackson" začal psát česky *1* je ta holka fakt tak blbá nebo já nwm *3* -
-
Re: smích
šak se mi stalo že mi kámoš psal že si ho na icq přidala ewa farná a psala si s nim a že je prej super kluk :D :D škoda že mu nedošlo že to je blbost a že si každej může udělat icq a napsat tam třeba že je jackson rathbone *13* *1* *1* -
-
Re: Re: smích
zas tak k smíchu to s farnou neni... jako je to dost nepravděpodobný ale dalo by se, znam pár lidí který jí znaj, dyť je to češka tak co?
-
-
-
chudáák
juu...právě sem koukala po netuu... :D na jednom blogu sem se docela zasmála cituju:
dekuju bohu za ten facebook, jinak bych na tohle video asi neprisla..je to novy klip skupiny 1000 Monkeys (Jackson Ratbourne je takovej její frontman pokud nevíte). *1* *1* *1* *1* těsně vedleeee holka :D :D -
AHpPy BiRthDAy , LásKO ×*
OpOžDěně VšecHno NejLepší , KoVe , KteRýhO JSeM ViDěla jEN Přes MoNiTor... AlE PrOstě JSeš KráSneJ A úžAsNEj..heH.. I LoVe YoU...//KisS//Ať S etI VšEciNko YVDAří...SakRA ..×Đ Si AsI už PíšU s MoNitoREm , ptž Si to NiKDy NepřečtEš..ChJoOOo