-
Všechno nej
-
Všee neeej jsi skrátka nejlepší *14* *14* *14* *14* *14*
-
Všechno nejky *14* *14* *14* *14*
-
a co ti vadí na tom že se nám jackson líbí??..ty máš taky nějaký oblíbence a nic ti do toho nekecáme...tk co ti zase vadí...a promin jackson je větší talent nežli ty sice tě neznám(díkybohu) ale jackson je opravdová filmová hvězda narozdíl od tebe..
-
Happy B-day *14*
-
vše nejlepší jaksone *2* *3* *3* *4* *14*
-
Pro Rosalie: jasně hlavně že ty jsi dokonalá..........kdybych věděla kdo si tak tě fakt UKAMENUJU.....
-
Prostě miluju on a Taylor Lautner......krásní!!
-
jo hraje skvěle.a chápu,že je dotebe moje kámoška zamilovaná.Vždyt sem se sní kvůli tobě Jacskone pohádala *14* *3* a mizernej herec rozhodně není *16* *16* *16* *12* *10*
-
ach jo... přidala jsem sem asi deset fotek a objevila se jenom jedna... *10*
-
Jaspera hraje suprově a je kráásnej *14* *14* tak newim co zkoušííš ty krávo blbá *10* *10* *12* *12* *16* *16*
-
Re: ?
Jackson je ten nejsladší kluk kterýho jsem kdy viděla a jestli chcete koukněte se na tohle http://www.youtube.com/watch?v=Qh0h p_YP-4w je to o Jasperovi -
Re: mizerný herec
Hale ono je to asi o tom že ve Stmívání je čerství upír, který pije jenom krev zvířat ale kdyby ses koukla na Zatmění tak tam je o mnoho lepší a pochybuju že by si to zahrála líp. Krávooo!!!!!! -
no tak to tě chcu tede vidět jak to zahraješ.... *3* -
Mno, možná by bylo dobrý mrknout i na další filmy jako je třeba Dread nebo S. Darko, záleží na reprodukci samotného aktéra. Dle mého názoru hrát umí. A není mi 16 *3* -
mizerný herec
Klidně si mě ukamenujte, stejně většině z těch, co sem přidávají komenty je pod 18 a jsou do něho zamilovaný...Ale přijde mi jako mizernej herec...Viděla jsem ho ve stmívání děs a potom v poslední vládce větru a možná i já bych to zahrála líp. -
Happy birthday
Happy birthday Jackson♥♥♥ -
Re: Re: Vše Nej!!
ale..ale.. *15* -
.
vsechno nejlepsi *4* *14* -
.........
Happy Birthday *4*