Přejít na výpis diskuzí

Jackson Rathbone

OSOBNOST 24.6.2008 
249 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: hehe xD

Jasně, Edward je hnuusnej a Jackson je neeeeeeeej! *14* *14* *1*
  • Re: Re: smích

zas tak k smíchu to s farnou neni... jako je to dost nepravděpodobný ale dalo by se, znam pár lidí který jí znaj, dyť je to češka tak co?
  • Jackson

mam te mociiiiiiinky rada Jacksne hlavne ti moc slusi role ve stmivani Jasper Hale moooooooc se mi tam libis ale jak mas fotky a to haaaaaro nama chybu *5* *1* ale vic se mi libi ta 2 fotka ta ti nej sedi i kdyz vousy ti moc neslusi ale stejne si k sezrani *14* *14* *14* *5*
  • jr

miluju jeho úsměv.. a nejvíc mu slušej dlouhý vlasy.. achhhhh *14* *1*
  • Re: Re: The Cleaner

myšlenky zločince - epizoda 04x20
  • Eclipse

Zdravím JR maniaky!:)
    Jak pak se těšíte na třetí díl twilight ságy?:P Konečně se nám "Jacksper" pořádně projeví:)Už jen díky němu to bude určitě zážitek:)
    Takže přežívejte poklidně do české premíéry:P
  • hnus

Proč máš vikulený oči dyš se nic neděje. *7* *7*
  • soninek

Re: smích

šak se mi stalo že mi kámoš psal že si ho na icq přidala ewa farná a psala si s nim a že je prej super kluk :D :D škoda že mu nedošlo že to je blbost a že si každej může udělat icq a napsat tam třeba že je jackson rathbone *13* *1* *1*
  • k-a-ro-l-ink-a

smích

ej jak můžou být lidi tak pitomý *1* jedna holka na facebooku si myslí že s Jacksonem chodí *1* *1* číst si to bylo fakt vtipný a teď tam ten "Jackson" začal psát česky *1* je ta holka fakt tak blbá nebo já nwm *3*
  • soninek

chudáák

juu...právě sem koukala po netuu... :D na jednom blogu sem se docela zasmála cituju:
    dekuju bohu za ten facebook, jinak bych na tohle video asi neprisla..je to novy klip skupiny 1000 Monkeys (Jackson Ratbourne je takovej její frontman pokud nevíte). *1* *1* *1* *1* těsně vedleeee holka :D :D
  • AHpPy BiRthDAy , LásKO ×*

OpOžDěně VšecHno NejLepší , KoVe , KteRýhO JSeM ViDěla jEN Přes MoNiTor... AlE PrOstě JSeš KráSneJ A úžAsNEj..heH.. I LoVe YoU...//KisS//Ať S etI VšEciNko YVDAří...SakRA ..×Đ Si AsI už PíšU s MoNitoREm , ptž Si to NiKDy NepřečtEš..ChJoOOo
  • narzis

b-day

vse nej preji!zustan takovy jaky jsi!:)
  • step-anka

Hodně štěstí

Všechno nejlepší k 25. narozeninám :-) A přeju hodně štěstí se slibnou hereckou i pěveckou kariérou :-)
  • Happy narozky

připojuji se ke gratulantům... vše nejnej k narozeninám, spoustu dalších skvělých filmů a hodně fanoušků
  • kikaprcek

:)

Vše nejlepší Jaspre! *14*
  • alyssia

Happy B-Day

...Happy B-Day Jackson...Je prostě supéér..!:-*
  • m.paul

=o)

Happy Brithday , Jackson . =o) . ( Mám tě ráda) *4*
  • Narozky

Všechno nej k narozkám jsi uplně bezva *4* .
  • keeta

Happy Birthday

Všechno nejlepší k narozkám!!! *4* *1*
  • b.e.t.u.l.i

B-day

Happy B-day Jackson :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší