Přejít na výpis diskuzí

Jackson Rathbone

OSOBNOST 24.6.2008 
249 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nik011

Re: pics

obrazek neexistuje
  • pics

ahojte,
    nemáte niekto náhodou tuto fotku, ale vo väčšom rozlíšení?? dakujem. túto:
    http://jackson-rathbone.com /gallery/displayimage.php?album=138 &pos=13
  • nik011

Re: Re: Re: Re: ..

tjn, du to skusit hledat
  • Re: Re: Re: ..

No, už jsem to taky zjistila *16* Nejhorší je, že ten díl nedají vůbec ale pro jistotu začnou opakovat staré díly. Vidím to tak, že jediná možnost je stáhnout si to *5*
  • kikines

mmm

Je sexy ! *14*
  • nik011

Re: Re: ..

dobry no misto toho aby to ve stredu davali tak daj nejaky sberatele tyvl se na to tesim 20 let a voni to nedavaj degeniii
  • nik011

Re: Re: ..

jé diky 2 dny po mejch narozkach
  • Re: ..

Jackson hraje ve 20 dílu 4. řady. Takže pokud prima nic nezmění díl bude 24. června *3*
  • sanninka

Re: Jackson a ashley

nene, Ashley momentálně prý chodí s Ianem Somerhalderem (Boone ze Ztracených) *4*
  • nik011

..

nevite v jakym dilu myslenek bude hrat?
  • nany-edward

Re: jackson a ashley

to jo..to by bylo hezký *14*
  • jackson a ashley

ashley nechodí s Kellanom, sú iba kamaráti. A s Jacksonom tiež nechodí ale myslím, že budú spolu chodiť. Hovorili to v interview. že keby mali teraz viac času tak by spolu chodili. Tak čas ukáže:) *4*
  • nany-edward

Re: Re: Jackson a ashley

Fáááákt?Jak to? *7*
  • sasulka17

Re: Jackson a ashley

myslím že aktuálně chodí Ashley s Lutzem xD
  • nany-edward

Jackson a ashley

ahoj mám dotaz*7* Jackson chodí s Ashley Greene *7* ? Jestli jo tak je to mooc hezký *14* napiště *3* dost mě to zajímá...ahoj *5*
  • rozbřesk

hej holky vim ze to sem moc nepatri ale cetly ste rozbresk?? podle me je uz moc takovej hororovej a strasne obkecavanej a spis uz je to pro takovy ty vyzralejsi holky pac se tam hodne pise o sexu.. kdyz porovnate stmivani s rozbreskem tak je to obrovskej rozdil! *7*
  • barka.3

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Můj taťka je barvoslepej ale prej to neni nic hroznýho, jedna kamí si myslela že vidí černobíle což je kec, má akorád jinak posunuté odstíny:)
  • filmografie

Hral take v komedii--- Ten nejvetsi
  • sasulka17

Re: Re: :)

já mám pocit že by si Jack nepřál aby jsme ho tu litovali, hmm? to by si nepřál nikdo ... ták ... je to na něm SEXY? xD
  • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: :)

tj *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší