-
:)
JESTE TEDKO HRAJE NEJAKYHO ADAMA V NAKYM FILMU..ALE V TOM BASEBALLU VE STMIVKU BYL K SEZRANI... *14* -
jackson
viděli jste ho někdo ve filmu Velký maturitní mejdan? xDD tam takovýho zhulence hraje... xDD pecka... xDD -
Re: Re: Re: Re: Jasper v Zatmení
Joooo toš jak cvičíí na tě louce :D:D Nevíííš??? :D -
Re: Re: Re: bravicko
Kdyz je tedka Hollywoodska Star, ma urcite modni poradce ;-) -
Re: Re: Jasper v Zatmení
Kdy volal alice? -
Re: Muck
jacob je v pohodě, jediný co mě štve, je, že bellu miluje a ona jeho taky...
naštěstí edwarda víc...:D:D -
Re: Re: Milujuuu
joo byl tam hezkej na začáku.. jak si pak ostříhal ty vlasy tak to nebylo ono ale stejně jsem to upa nej žrala *14* *14* -
Re: jasper
myslim že stmívání je prostě takovej bestseller že kdyby tam hrál kdokoli všichni by si je zamilovali... a nemilovali by toho herce jako herce ale jako jaspera, edwarda, bellu atd... -
Re: Re: Tess
já myslim že ne.. jako jo. má bejt světlej a má světlý vlasy ale někdy mi ve dilmu připadá, že je jak smtka.. třeba na začřátku jak je jess predstavuje belle.. ale na to baseballu zase vypadá líp.. nwm ale stejně je děsně sexy!!:o** -
Re: Re: Re: Re: Re: no já nevim
to je pravda ale nemůžou do 90min. filmu narcat vše.. ale zase by měl říkat víc než dvě debilní věty... -
Re: Re: no já nevim
me too!! -
Re: Re: no já nevim
mastný vlasy?:D:D četlas vůbec tu knížku?! a navíc.. každej má jinej vkus a jedinej kdo tady má připomínky si ty!! -
Re: Jasper v Zatmení
jooo... nejlepší je jak se rozmáchne tou pálkou (film) a odpálí ten míček.. jak je tam zpomalenej ten záběr- je tam děsně sexy..:o**
PS: nemohl by někdo přidat k filmům ve kterejch hrál i Báječní lidé a The O.C.?? díkes moc=)=) -
super
beautifull boy"!!! a je totalne mrte!/**** -
Mensi napad
Ahooj lidi..tak me napadlo s ''kamoskama,, jsme mely napad jak nalakat fanousky ke Stmívání (k hercum) a tak nas napadlo udelat enco jako reklamu!..dalo by se to pak na youtobe!..jednalo by se o to ze by kazdej kdo chce udelal svoje video kde by neco rikal treba neco o filmu konkretne treba o Smívání a nebo o Robovy neo Kristen pste cokoliv co se tyka Stmívání pak by se vsechny ty videa daly dohromady a mazi to dali nejaky fotky a v pozadi by hrala pisnicka Roberta Pattinsona tak pisce jestli mate jeste naky napady!..diky -
Re: Re: bravicko
Tjn...ale je divný, že by vždycky byl tak super sladěnej..barevně...no já nvm...:D radši to neřešim :D -
Re: Re: Re: Jasper v Zatmení
V knížce :D -
Ale jo...ještě tam řikal...moc rád tě poznávám...potom že s takovejma už bojoval,že neni lehky je zabit a pak jeste volal na alice...:D -
Re: Re: Jasper v Zatmení
Kdy mu Alice skočí na záda a dá mu pusu?? *7* -
JOOoo a nebo jak mu Alice skoči na zada a da mu pusu .. Jéééé jim to tak klape :d:D Uplně jí zavidííím *14* *14* *14*