Přejít na výpis diskuzí

Jackson Rathbone

OSOBNOST 24.6.2008 
249 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adrianga

:)

JESTE TEDKO HRAJE NEJAKYHO ADAMA V NAKYM FILMU..ALE V TOM BASEBALLU VE STMIVKU BYL K SEZRANI... *14*
  • dendiskaaa

jackson

viděli jste ho někdo ve filmu Velký maturitní mejdan? xDD tam takovýho zhulence hraje... xDD pecka... xDD
  • martina7

Re: Re: Re: Re: Jasper v Zatmení

Joooo toš jak cvičíí na tě louce :D:D Nevíííš??? :D
  • negri.baju

Re: Re: Re: bravicko

Kdyz je tedka Hollywoodska Star, ma urcite modni poradce ;-)
  • negri.baju

Re: Re: Jasper v Zatmení

Kdy volal alice?
  • jessicapraha

Re: Muck

jacob je v pohodě, jediný co mě štve, je, že bellu miluje a ona jeho taky...
    naštěstí edwarda víc...:D:D
  • jessicapraha

Re: Re: Milujuuu

joo byl tam hezkej na začáku.. jak si pak ostříhal ty vlasy tak to nebylo ono ale stejně jsem to upa nej žrala *14* *14*
  • jessicapraha

Re: jasper

myslim že stmívání je prostě takovej bestseller že kdyby tam hrál kdokoli všichni by si je zamilovali... a nemilovali by toho herce jako herce ale jako jaspera, edwarda, bellu atd...
  • jessicapraha

Re: Re: Tess

já myslim že ne.. jako jo. má bejt světlej a má světlý vlasy ale někdy mi ve dilmu připadá, že je jak smtka.. třeba na začřátku jak je jess predstavuje belle.. ale na to baseballu zase vypadá líp.. nwm ale stejně je děsně sexy!!:o**
  • jessicapraha

Re: Re: Re: Re: Re: no já nevim

to je pravda ale nemůžou do 90min. filmu narcat vše.. ale zase by měl říkat víc než dvě debilní věty...
  • jessicapraha

Re: Re: no já nevim

me too!!
  • jessicapraha

Re: Re: no já nevim

mastný vlasy?:D:D četlas vůbec tu knížku?! a navíc.. každej má jinej vkus a jedinej kdo tady má připomínky si ty!!
  • jessicapraha

Re: Jasper v Zatmení

jooo... nejlepší je jak se rozmáchne tou pálkou (film) a odpálí ten míček.. jak je tam zpomalenej ten záběr- je tam děsně sexy..:o**
    PS: nemohl by někdo přidat k filmům ve kterejch hrál i Báječní lidé a The O.C.?? díkes moc=)=)
  • nik011

super

beautifull boy"!!! a je totalne mrte!/****
  • bellinka

Mensi napad

Ahooj lidi..tak me napadlo s ''kamoskama,, jsme mely napad jak nalakat fanousky ke Stmívání (k hercum) a tak nas napadlo udelat enco jako reklamu!..dalo by se to pak na youtobe!..jednalo by se o to ze by kazdej kdo chce udelal svoje video kde by neco rikal treba neco o filmu konkretne treba o Smívání a nebo o Robovy neo Kristen pste cokoliv co se tyka Stmívání pak by se vsechny ty videa daly dohromady a mazi to dali nejaky fotky a v pozadi by hrala pisnicka Roberta Pattinsona tak pisce jestli mate jeste naky napady!..diky
  • Re: Re: bravicko

Tjn...ale je divný, že by vždycky byl tak super sladěnej..barevně...no já nvm...:D radši to neřešim :D
  • Re: Re: Re: Jasper v Zatmení

V knížce :D
  • Re: Jasper v Zatmení

Ale jo...ještě tam řikal...moc rád tě poznávám...potom že s takovejma už bojoval,že neni lehky je zabit a pak jeste volal na alice...:D
  • sanninka

Re: Re: Jasper v Zatmení

Kdy mu Alice skočí na záda a dá mu pusu?? *7*
  • martina7

Re: Jasper v Zatmení

JOOoo a nebo jak mu Alice skoči na zada a da mu pusu .. Jéééé jim to tak klape :d:D Uplně jí zavidííím *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit